לא קשור לפורום - אבל אשמח לעיצות !

לא קשור לפורום - אבל אשמח לעיצות !

במקום העבודה שלי יש המון אינטריגות כלומר, יש בנות שמרכלות על אחרות, שזה כשלעצמו לא ממש מפריע כל עוד זה לא פוגע - זכותן לדבר עם חברות על מה שבא להן. אבל - הבעיה מתחילה שהדברים מגיעים בדלת האחורית לבוסית, והיא, מה לעשות, ניזונה מהם. לא בודקת עובדות, לא שואלת שאלות, אלא מראש מסיקה שמה שהגיע אליה הוא נכון. אני מניחה שאני יכולה לעזוב את מקום העבודה, למרות כמובן שזה מאוד לא נוח, אבל מה שחשוב לי זה להגיד על כך משהוא לבוסית. מה דעתכן? מה אני צריכה לעשות? להגיד או להבליג?

droli

New member
כל כך הרבה תשובות!

אז ככה - את מכירה את הקלישאה שאומרת - עדיף סל מלא נחשים מחדר מלא נשים? אז רק שתדעי שגברים עושים את זה לא פחות. בכל מקום שיש יותר משני אנשים יש רכילות. ככה זה. הדבר הכי הכי נכון לעשות - זה להבליג. אם זה עליך, ולא פגעו בך ישירות - ואת יודעת את האמת, - תתעלמי. אל תרדי לרמה. לעזוב עבודה היום? ככה פשוט? למה מה? ככה לוותר? תתגברי, תתעשתי ותמשיכי הלאה. אני רק יכולה לשתף אותך - שהיום גיליתי שאתמול בלילה ריכלו עלי וירטואלים. זה נעים? לא, אבל שיבושם להם. מישהו פעם אמר - העיקר שייאיתו את השם שלי נכון! קחי אוויר ותמשיכי הלאה! אל תישברי!

ת ב נ

New member
ואו ח ז ר ת י !! איזה סיוט לא יאומן

מה להגיד לכם לא היה לנו אינטרנט נורמלי כבר כמעט שבוע, יצא לי לפעמים רק לקרוא את השרשורים בפורום בלי יכולת להגיב, כך שראיתי על מה שוחחתם.

droli

New member
למה ../images/Emo7.gif למה ../images/Emo7.gif

לא חשבתי על מליון דולר????????. בדיוק חשבתי שנעלמת לך ככה בלי להודיע!

ת ב נ

New member
דיברתי עם חני בטלפון ואמרתי לה

שתודיע לכם על הבעיות ושלא סתם עזבתי, במיוחד בשרשור על שעון הקיץ ועל דתיים וחילוניים שכל כך הרבה היה לי מה להגיד, אבל ראיתי שמיציתם את הנושא. droli אל תשאלי מה עשיתי להם שם כל יום התקשרתי איזה 3 פעמים עד שהם כבר חטפו עלי עצבים.

ת ב נ

New member
התגעגעתי אליכם מאוד , הגעתי עד

למנהלת הפורומים של תפוז , אך גם היא לא יכלה לעזור לי. מקווה שזו התקלה האחרונה, גם לחווה היה אותו סיפור אנחנו שכנות וזו היתה בעיה בישוב שלנו.

ת ב נ

New member
לדעתי אם יש עוד כמה בנות שמרגישות

כך, אז אפשר לשוחח עם הבוסית וגם לעשות שיחת הבהרה עם הצוות כדי שיהיה נעים יותר לעבוד יחד.

למעלה