לא קשור...האם גם אתן מסוגלות לבכות

לא קשור...האם גם אתן מסוגלות לבכות

פתאום כששיר החובש נשמע ברדיו. פתאום הכל יצא ממני (ואני לא בהריון..)

אני חושבת שבחודש שלישי הייתי כל

הזמן או בקריזה או עסוקה בלבכות. אח"כ זה נרגע עד חודש שמיני שחזר לאותו מצב. ואח"כ בא חודש תשיעי שהיה בכי בכי בכי (בעלי היה בצו 8 בדרום הר חברון ורדף אחרי מחבלים אומללים לא פחות ממנו, אם תשאלו אותי. אני נשארתי בבית חדש, עם מלא ארגזים לפרוק). פרקתי ובכיתי. בכיתי ופרקתי.

עדי 5

New member
אני בכיינית איומה

לא רק בהריון. שירים עצובים,תמונה עצובה,סיפור מרגש ואני ישר בוכה

טלי241

New member
כן!

אני מסוגלת לבכות מכל שיר עצוב, אבל שיר לחובש זה ברמת משהו מיוחד ומדהים שעושה לי רטט בלב, ואני שרה אותו ובוכה.. ולא רק בהריון...

כרמיון

New member
הבכיינות שלי נהייתה ממש קיצונית

גם "בימים כתיקונם" אני כמוך, בכיינית לא קטנה, ועכשיו בהריון אני יכולה לראות גם סתם איזו תחרות ספורט בטלוויזיה ועולות לי דמעות בעיניים מרוב צער על המתחרה שהפסיד, או דמעות שמחה בשביל המתחרה שניצח

א י ו ש י

New member
גם אני בוכה וזה די חיובי מבחינתי../images/Emo127.gif

כי זה משחרר. אני לא אומרת שאני אוהבת לבכות, אבל יודעת שאני מאוד רגשנית (מספר, סרט, אירוע עצוב, מרגש וכו..) הדמעות פשוט זולגות מעצמן... אז למה לעצור??? אח"כ התחושה היא תחושת הקלה ואפילו הטהרות. בעיני זה טבעי מאוד (נכון לפעמים זה OVER ובכל זאת זה אחלה שאפשר לפרוק החוצה ולא להשאיר בבטן ולהתפוצץ) ANYWAY שלא נדע יותר ימים של בכי.. כי לצחוק זה פי מיליון טוב יותר. א מ ן!

טלטל11

New member
לפי דעתי אני לוקחת את הקופה ../images/Emo9.gif

שבוע 28, בכיתי דמעות תמרורים בסוף הסרט KILL BILL 2 ... למי שלא יודעת\שמעה - זה לא מסוג הסרטים שבוכים בהם, בלשון המעטה

מייקי30

New member
רק אני בשבוע 19 ובלי הורמונים???

כלוםםם... נאדה... הפעם היחידה שבכיתי היתה על המטוס בדרך חזרה מניו יורק (לפני שבוע). ישבה לידי בחורה עם פיצקי בן שלושה חודשים ופתאום זה נראה לי כל כך מוחשי ומפחיד ורצתי לשירותים של המטוס, מייללת על זה שאני לא מוכנה עוד להיות אמא ואני אהיה איומה. אבל זה התקשר אצלי לפחדים ולא להורמונים. מעבר לזה, נראה לי שכשהייתי במחזור הייתי הורמונלית יותר ממה שאני בהריון. נורא מוזר לא?

אופירה 1

New member
אני הרגשתי בדיוק כמוך עד שבוע 25...

אני הרגשתי שההריון גרם לי לאיזון הורמונלי והייתי ממש רגועה יותר, ועם הרבה פחות קריזות.אך לצערי הרב משבוע 25 בערך הופר אצלי האיזון ההורמונלי , יותר קריזות , תגובות מהירות , והרבה פחות סבלנות לסובבים אותי. ואצלי הבכי הוא לא מהתרגשות (סרטים וכו להפך אני ממש אדישה)אלא בכי אחר. אבל כמו שכולן אומרות לי צריך להתעודד כי בסוף זה נגמר ויכול להיות שאצלך זה יהיה אחרת.

uti

New member
הקוטג' עם הבית שובר אותי כל פעם מחד

אני בכיינית!!! גם בלי קשר להריון פשוט איומה

cookie1

New member
אני מסוגלת להכל !

אני מאד מתרגשת משירים, אבל אין ספק שההריון מביא את זה לגבהים חדשים
. ביום השואה התחלתי לבכות באוטו מהשיר "אפר ואבק" של פוליקר. חשבתי שהנהגים מסביב בטח מסתכלים וחושבים איזו פסיכית...

ביבי 5

New member
שלום לך שרון שמעתי

שאת אלופה לזהות אם זה בן או בת ,איזה נתונים את צריכה בישביל לגלות לי את הסוד, (תמונה של הבטן) ובקשר לבכי אני בוכה לא רק בהריון זה ההורמונים משגעים אותנו ,שטויות . שבוע 17 .

סימבה ק

New member
לי קרן ליבוביץ' גרמה היום לבכות...

אולי גם קטע של הורמונים ואולי כי ספורט זה דבר שמדבר אליי מאד. היום בערוץ הספורט ראיתי ראיון שהיה איתה אחרי שזכתה בשלוש מדליות זהב באולימפיאדת הנכים האחרונה ובשלושה שיאי עולם (!!!). היא סיפרה את סיפורה המרגש והרגשתי חנוכה..... סיפור מדהים על בחורה מדהימה

marcyg

New member
אני בוכה גם מפרסומות מסוימות בTV

וכל פעם שמופסה במלך האריות מת (וראיתי את זה כבר 10,000 פעם כי זה הסרט האהוב על ירדן), ובכל לידה שאני מלווה אני בוכה...

אתמול בכיתי כי חברי רצו ללכת לנאפיס

לאכול ואני רציתי שיפודי עוף. פתטי פשוט, אני מרגישה נורא פתטית אחרי ערב מגעיל נורא בו רבתי עם כולם חוץ מבעלי שפשוט שמר על זכות השתיקה (קשה לריב עם מישהו ששותק) איכס של חג נראה אולי היום יאיר לי פנים

למעלה