לא קונה אופנוע-נותן כבוד להורים.

mamonako

New member
לא קונה אופנוע-נותן כבוד להורים.

מה דעתכם????????????? הרי חלק גדול מהפירסומים בפורום מאחל רפואה לחברים פצועים. ההורים צודקים?????!!!!!!!!!1 יש לי רישון על אופנוע כבד כבר מגיל 18. השימוש היחידי שלו הוא רונדלים "פעם ב..." על אופנועים-קטנועים של חברים. בימקום אופנוע קניתי רכב ספורט פתוח כך שאני עדיין נהנה מרוח על הפנים.

gesus

New member
אתה ממש קדוש../images/Emo54.gif

אני שוקל לתת לך את הניק ניים שלי. תראה,גם ההורים שלי לא מי יודע מה מטורפים על אופנועים אבל הם מקבלים את זה כמו שהם קיבלו עגילים בלשון ובגבה ועוד כל מיני דברים שאני לא אפרט. לפי מה שאני מבין אתה מעל 18 אבל מתנהג כמו בן 12. זה שתרכב על אופנוע יהיה חוסר כבוד להורים שלך? ממש לא. אם להיות פילוסופיים(לרגע)אז ההורים שלך הם אלו שהביאו אותך לעולם לא כדי שיהיה להם YESMAN בבית אלא שיהיה להם בן. אם בגילך לא תעשה את הדברים האלה אז מתי תעשה? אל תתן להורים שלך למנוע ממך את הנאות החיים. שב איתם לשיחה ותסביר להם שאתה לא יכול למנוע מהם את הדאגה אבל אתה יכול לגרום להם שמחה בזה שהם ידעו שאתה מגשים את עצמך (יצא די פלצני,לא?). ואם זה לא יעזור חכה איזה 40 שנה,שמעתי שתוחלת החיים הממוצעת לא עוברת את 75 . חבר´ה תרשו לי להרוס לכם את אוירת הדכאון שמשום מה לא מובנת לי(חוץ מהתאונות) ולספר לכם שיום שלישי הוא חוזר ובגדול-הרישיון של ג´יזוס! אז שיהיה לכולנו שבוע

למעלה