לא עומדת בזה יותר

מרילו14

New member
לא עומדת בזה יותר

שלום לפני שבועיים החתולה שלנו מתה. יום שישי בערב החתול השני שלנו שושו בן 8 התחיל להראות סימנים לא טובים באמצע הלילה נסענו שוב לבית דגן, הוא קיבל זריקות הרדמה כי הוא לו נתן להם לעשות בדיקת דם. מאז הוא לא בסדר, אני בעצמי מרוב תשישות אתמול הבאדתי את ההכרה ושושו היום בבוקר עדיין לא ניראה טוב אני לא יעמוד בעוד מוות של חתול

bonita30

New member
מחזיקה אצבעות ששושו יבריא../images/Emo57.gif

קשה לאבד את היקירים שלנו
אני איבדתי את שני חתוליי היקרים בהפרש של 3 וחצי חודשים ........ זה היה קשה, אבל התגברתי והמשכתי הלאה..... האם ידועה לך הסיבה בגללה מתה החתולה שלך? מה הייתה האבחנה בבית דגן לגבי שושו? שולחת לך
גדול ומקווה שיהיה בסדר

b love

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo57.gif../images/Emo187.gif

המון המון איחולים החלמה מהירה, אני מאוד מקווה שהחתול יבריא מהר!

smartblonda

New member
כמובן,זו אנטיביוטיקה שאני אישית

נתתי לאחד מהחתולים שלנו ,כאשר סבל מאבצס או זיהום אחר,אני קניתי את הסירופ ,מאחר וקל יותר לתת אותו, לחתול חולה, שמתנגד להכניס משהו לפה.

מרילו14

New member
עידכונים לגבי שושו המלך שלי

שלום שושו מאושפז מאתמול בערב בבית חולים בבית דגן, התקשרתי לפני כמה דקות הם אומרים שאין שיפור. הם לא יודעים מה יש לו, אין כלום בצילומים, ועל פניו הכל בסדר חוץ מהשלשולים והקאות חוזרות. אני מתחילה לחשוב שאולי מישהו זרק רעל עכברים או רעל בגינה שלי. הוא כזה מסכן וחתול המדהים שלי, אני לא יכולה יותר. אני רוצה שהוא יבריא כבר, נמאס לי להיות עצובה.

מרילו,בוקר טוב,יהיה בסדר,רק צריך

הרבה כוח וסבלנות,אמנם אין שיפור,אך גם לא הדרדרות,חלילה. אז לשמור על אופטימיות,לעדכן,ולהחזיק מעמד.

Noaal

New member
יפהפיים!

האם נעשתה לו בדיקת דם? האם החלפת אוכל? מחזיקה אצבעות להחלמתו המהירה. נסי לבקר אותו כמה שייצא לך. המגע והדיבור חשובים להחלמתו.

חשוב מאד להחלמה מהירה לא רק

לבע"ח,אלא גם לנו,המגע המוכר והחם של בעל החתול,והשמעת קולנו,על מנת לעודדו,והעניין,בדוק. חתולים,שלא הופקרו באישפוז,ובעליהם שהו לצידם,החלימו באופן המהיר והטוב ביותר,לעומת חתולים שחשו עצמם נטושים,ואף נכנסו,עקב כך,לדיכאון,שהחמיר את מחלתם.

ברור! לא יכולה לתאר מצב שבו אחד

הדובונים שלי היה מאושפז ולא הייתי פותחת היאחזות בלתי חוקית לידו... אני גרה בקומה שלישית ועדיין- כששולצי שומע את הקול שלי מהרחוב אני שומעת אותו קורא לי

dafna21

New member
צ'ארלי מזהה את רעש המנוע

וברגע שאני יוצאת מהאוטו הוא מילל. הצילו אותו מתוך מנוע של מכונית ובגלל זה הוא חזק במכוניות

יותר מדי פעמים בבית דגן לא יודעים

מה יש לחתולים שלנו, ולוקחים המון כסף, בשביל מה?

למעלה