לא נשארו לי עוד הרבה נבדקים עד שאני מגיע אל המכסה של עבודת הסמינריון השנייה. אני קורא אליכם בשנית. מי עוד לא מילא את השאלון שלי ורוצה לעזור לי?

Sun of Nations

Well-known member
זה המעט שאתם יכולים לעשות למעני אחרי שאני, לבדי ובמו שתי ידיי, הייתי הגיבור שלכם והקדשתי מאות שעות של עבודה בהתנדבות בשביל להוריד מכיסאו מנהל עריץ ולא כשיר שהתעלל בכם התעללות מחרידה, והתודה שלכם הייתה לירוק לי בפרצוף כאילו שאני לא גיבורכם-מושיעכם, ולהפוך אותי על לא עוול בכפי לאדם המותקף ביותר והנרדף ביותר בהיסטוריה של אתר תפוז ללא כל סיבה מלבד קנאתכם העזה והחולנית בי על נושאים לא מעניינים חסרי כל רלוונטיות מינימאלית כמו כסף, בריאות טובה, מראה חיצוני, גיל צעיר, פופולאריות ועוד ועוד, או בקיצור, כל מה שלכם אין.

אז אחרי כל מה שעשיתי בשבילכם, איך זה יכול להיות שרק שלוש חברים בפורום אקטואליה, מתוך לפחות עשרים אנשים, מילאו את השאלון שלי במטרה לעזור לי לסיים את התואר?

כן, זה נכון. כן, אתם כפויי טובה. כן, אתם חארות. כן, אתם המיץ של הזבל. הכול נכון. הכול ידוע. אף-אחד לא התלונן. אף-אחד לא הכחיש. הכול בסדר.

אתם זה אתם ואני זה אני, ולמרות שאתם זה אתם ודמותכם השפלה והבזויה ידועה ומוכרת לכל, מן הצד השני גם אני, ביודעי ובהכירי את דמותכם האמיתית מעוררת הבחילה והגועל, גם אני מצידי, גם אני זה אני, וגיבור אמיתי עושה את מה שצודק ונכון לא כי הוא מצפה לתגמול או להכרת תודה, אלא כי זה מי שהוא, וכי הדבר הנכון לעשותו, זה מה שגיבורים עושים.

וזה למה עשיתי את מה שעשיתי, למרות שכבר בזמן אמיתי אני ידעתי ואני ראיתי איזה יחס אני מקבל מכם בגלל קנאתכם העזה והחולנית בי ועדיין לא הפסקתי עד שהפלתי למענכם את הרודן, וזה למה גם מעולם לא שיניתי את דעתי או התחרטתי על שהצלתי אתכם, אפילו שאחרי שהצלתי אתכם, עדיין נהגתם בי בדיוק באותה הצורה, ואף הוספתם חטא על פשע, והוספתם והוכחתם לי עד כמה שאתם באמת הבזויות שבדמויות האדם, ולקחתם את כל ההישגים והמתנות של כל מה שהשגתי למענכם ונתתי לכם והפכתם את זה נגדי עצמי כנשק להשתמש בו נגדי בשביל לתקוף אותי ולחתור תחתיי על-מנת להביא מזור למכאוב הנורא של קנאתכם האדירה בי. קנאתם האדירה, הבוערת, השורפת והמשתוללת.

כמו לדוגמה כשפניתם כנגדי לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו בשביל להציל אותם, בשלל תלונות שקריות ומנותקות, בניסיונות לפעמים כושלים ולפעמים מוצלחים להביא לחסימתי.

כמו לדוגמה כשניצלתם את החיפוש שאני עצמי זה שהוביל לתיקונו בשביל לשלוף דברים מהאוב בשביל להציג אותי באור שלילי, כמו שקרים שדמיינתם ששיקרתי כי אתם מפגרים אז לא הבנתם את הכתוב.

כמו לדוגמה כשקיללתם אותי בקללות כה קשות, כה חריפות וכה מנותקות, שבתקופה שלפני שהורדתי את הרודן מכוחו, על מילים כאלו הייתם נחסמים על-ידו, כי אם הרודן חוסם אנשים ללא סיבה טובה, אז וודאי שנהג לעשות זאת במקרים מוצדקים, כמו קללות נגד גולשים אחרים.

כמו לדוגמה כשהצגתם את המילים שאמרתי נגד הרודן כחלק מההתנגדות אליו וכדי להציל אותכם מפניו, כל המילים האלו היו אמת דרך אגב, כדי להציג אותי באופן כוזב ושקרי כגולש שמדבר לא יפה או בצורה לא נאותה, בצורה שכמובן, מיותר לציין, מנותקת לחלוטין מהמציאות.

אם לנסות ולהשוות לדוגמה חיצונית ידועה ומוכרת, אז אולי אפשר להגיד שזה היה משהו בסגנון של "הימין הרדיקלי הישראלי יורק לביידן בפרצוף למרות שהוא הנשיא האמריקאי ששלח הכי הרבה נשק לישראל בהיסטוריה", למרות שגם זאת לא השוואה טובה מספיק, השוואה ראויה יותר ונכונה יותר למה שקרה פה ביני לבינכם, זה אם ישראל הייתה לוקחת את כל הנשק שביידן שלח לה ויורה אותו לא רק לא על עזה, אלא אפילו לא על אמריקה, אלא על הבית הלבן, ישירות על ראשו של ביידן עצמו.

כן, כן.

זה נכון. זה באמת נכון.

אתם, אתם.

האנשים שהצלתי.

האנשים שחייבים לי הכול.

האנשים שהפכתי בשבילם עולמות.

כן, כן.

זה נכון. זה באמת נכון.

אתם באמת הבזויים, הדוחים, העלובים והשפלים שבבני האדם, האין זה כך?

ועדיין הייתי עושה הכול אותו הדבר.

ועדיין הייתי מציל אתכם.

כי זה הבן-אדם שאני.

ואלו הדברים שאני עושה.

ועכשיו, ומה שכן, ומה שבכל זאת, ולמרות כל האמור לעיל, ולמרות שאתם באמת הבזויים, הדוחים, העלובים והשפלים שבבני האדם, אם יש דבר אחד שאני בכל זאת-בכל זאת לא ציפיתי לו, למרות שבמחשבה שנייה על מי לעזאזל אני עובד? ממכם ממזמן למדתי שאי-אפשר לצפות לכלום, מה שבכל זאת עדיין לא ציפיתי לו, זה שכאשר גיבורכם-מושיעכם מבקש שתמלאו שאלון של 5 דקות כדי לעזור לו לסיים את התואר, מתוך למעלה מ-20 אנשים שניצלו ושחייבים לו הכול, הוא יקבל מענה מ-3 אנשים בלחץ.

בושה. בושה. בושה.

תתביישו לכם.

תפחדו מאלוהים תפחדו.

אבל חלקכם הלא קטן לא מאמין באלוהים מלכתחילה, וזאת מתוך אובדן אמונתכם בעצם קיומו של האלוהים מתוך כיעורם הבוטה של נסיבות חייכם העשוקים.

מה שאומר, עכשיו כשאני חושב על זה, זה שליטרלי אין לכם אלוהים.

טוב, זה מסביר רבות :rolleyes:

בכל מקרה, גלו קצת פחד מהאלוהים שאתם לא מאמינים בו, גלו קצת בושה שאין לכם, וגלו הכרת תודה מינימאלית שאתם לא מכירים, כן, למרות הכול, ועזרו לגיבורכם-מושיעכם עם עבודת הסמינריון שלו, ומלאו שאלון של חמש דקות בשביל לעזור לי לסיים את התואר, למרות שבואו נהיה כנים זה עם זה, זאת טיפה בים בהשוואה למה שאני מצידי עשיתי למענכם והמחירים ששילמתי כמו גם טיפה בים אל מול החוב שאתם חבים לי, אבל לא חשוב :rolleyes:

גיבורים-מושיעכם שהציל אתכם מצפה לשצף קצף של הודעות פרטיות המבקשות את הקישור לשם מילוי השאלון.

אני מצפה לעוד לפחות שלוש מתנדבים.

קדימה, קדימה.

זריז.

צ'אפ-צ'אפ.

לגיבורכם-מושיעכם אין את כל היום.

Sun of Nations

Well-known member
למען האמת עשית לי מצפון אבל לא מספיק בשביל לחשוף פרטיים אישיים...
מילוי השאלון הוא בצורה אנונימית לחלוטין ושום פרט שלך לא מגיע לא אליי ולא אל שותפתי לסמינריון.

מילוי השאלון אורך כחמש דקות בלבד, ויקדם אותי אל עבר סיום התואר.

אז אפשר לשלוח לך קישור לשאלון בהודעה פרטית? :)

מילוי השאלון הוא בצורה אנונימית לחלוטין ושום פרט שלך לא מגיע לא אליי ולא אל שותפתי לסמינריון.

מילוי השאלון אורך כחמש דקות בלבד, ויקדם אותי אל עבר סיום התואר.

אז אפשר לשלוח לך קישור לשאלון בהודעה פרטית? :)
אני לא מאמין שאתה לא רואה.

Sun of Nations

Well-known member
אני שולח את זה אלייך אז איך אתה לא רואה.
שאלון לסמינריון זה דבר שנבנה במערכת מסוימת. המערכת לא רוצה ולא מבקשת שום פרט אישי, למעט מייל, וגם המייל לא נשלח או עובר כחלק מהתגובה שלך.

המייל זאת בסה"כ הדרך של המערכת לזהות שעלה בן-אדם. כשאתה מסיים את השאלון, המערכת שולחת את התשובות שלך וזורקת את המייל החוצה כרעש לא רלוונטי.

הדבר היחיד שמגיע זה התשובות שנתת, אבל אין לי שום דרך לקשר את זה לאף-אדם.

Sun of Nations

Well-known member
לא הבנתי למי אני שולח את הקובץ,

אם זה עובר דרכך אתה יכול לקרוא אותו.

לאיזה אימייל אני שולח?

של מי?
זה הכי פשוט בעולם :)

אני עצמי שולח לך קישור שלוקח אותך ישר לעמוד השאלון.

אתה ממלא את השאלון ושולח.

זמן מילוי השאלון עומד על כבערך חמש דקות.

המייל שלך, הפרט האישי היחיד, לא מגיע לא אליי ולא אל אף-אחד אחר, אלא נזרק החוצה כרעש לא רלוונטי וחסר משמעות, כי זה פשוט לא מעניין אף-אחד, לא אותי ולא את המערכת, וכל מה שמגיע זה השאלון הממולא שעשית.

אני שולח לך עכשיו בהודעה פרטית :)

זה הכי פשוט בעולם :)

אני עצמי שולח לך קישור שלוקח אותך ישר לעמוד השאלון.

אתה ממלא את השאלון ושולח.

זמן מילוי השאלון עומד על כבערך חמש דקות.

המייל שלך, הפרט האישי היחיד, לא מגיע לא אליי ולא אל אף-אחד אחר, אלא נזרק החוצה כרעש לא רלוונטי וחסר משמעות, כי זה פשוט לא מעניין אף-אחד, לא אותי ולא את המערכת, וכל מה שמגיע זה השאלון הממולא שעשית.

אני שולח לך עכשיו בהודעה פרטית :)
שכנעת אותי שהמידע לא עובר דרכך.

יש רק בעיה אחת אני חצי תימני חצי פולני אז לא יכול לענות על השאלה הראשונה.

בכלל אני לא מאמין לחלוטין ברעיון מחקרי שאומר נמציא תיזה ונבדוק אם היא נכונה.

אלוהים הסביר,ככה לא עובד מחקר טוב:

צריך לאסוף הרבה נתונים על נושא מסוים ואז למצוא מה משותף בנתונים.

ז"א לא להחליט מראש מה תהיה תוצאת המחקר!!!

ואז רק לבדוק אם היא נכונה או לא.

תגיד לפזית שעבדו עליכם - השיטה המדעית מבוססת על שקר.

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
שכנעת אותי שהמידע לא עובר דרכך.

יש רק בעיה אחת אני חצי תימני חצי פולני אז לא יכול לענות על השאלה הראשונה.
תסמן לפי המוצא שאתה יותר מזדהה איתו :)
בכלל אני לא מאמין לחלוטין ברעיון מחקרי שאומר נמציא תיזה ונבדוק אם היא נכונה.

אלוהים הסביר,ככה לא עובד מחקר טוב:

צריך לאסוף הרבה נתונים על נושא מסוים ואז למצוא מה משותף בנתונים.

ז"א לא להחליט מראש מה תהיה תוצאת המחקר!!!

ואז רק לבדוק אם היא נכונה או לא.

תגיד לפזית שעבדו עליכם - השיטה המדעית מבוססת על שקר.
אני מסכים שיש פגמים בשיטה הנוכחית, אבל לא בהכרח זה.

ההשערות הן רק השערות.

הניסויים בפועל נועדו לבדוק אם ההשערות נכונות.

אלא אם כן אתה מתכוון שהגדרת ההשערות מראש מכתיבה את הדרך בה נסתכל על הנתונים, במקום פשוט להסתכל עליהם עצמם ולראות ולחשוב באופן חופשי ואינטואיטיבי מה עולה מהם.

אבל גם זאת לא כל-כך דרך, כי אי-אפשר לעשות מחקר בלי השערות שמתפזר לכל עבר בצורה אקראית.

איפה בכל זאת יש משהו שאולי מתחיל להידמות למה שאתה מתאר?

במחקר האיכותני, איפה שאוספים חומרי גלם נתונים, ואז מסתכלים על חומרי הגלם הנתונים, ושואבים ולוקחים מתוכם את מה שרוצים וצריך, אבל אפילו שם יש השערות מראש.

אז מה בכל זאת ההבדל?

במחקר האמפירי, יודעים בדיוק מה רוצים, ושואלים ובודקים בדיוק על זה, מה שבאמת מאוד מכוון את התוצאות.

במחקר האיכותני, אוספים חומר גלם נרחב ומרובה, שאחר-כך לוקחים ממנו מה שרוצים למחקר הספציפי, אבל החומר גלם הנרחב והמרובה נשאר, ואפשר לעשות עוד ועוד מחקרים על אותו חומר גלם גם אחר-כך, ולהפיק עוד ועוד מסקנות איכותיות, בהתאם לדרכים השונות המרובות והזוויות הרבות מהן ניתן להסתכל על חומר הגלם ולחקור אותו, וכך אפשר לכתוב עוד ועוד מאמרים מדעיים מחקריים-איכותניים ומאמרים תיאורטיים.

נערך לאחרונה ב:
תסמן לפי המוצא שאתה יותר מזדהה איתו :)
ידעתי שתרצה לבלף את השאלון,אני מזדהה בדיוק 50 אחוז.

אני כבר יכול לענות לך עכשיו שברור שאנשים שהרגישו פעם שהם שולטים היו יותר דומיננטים בכיתה וכד'.

ז"א אם היו ברוב בכיתה/רוב במדינה/רוב במוסדות השלטון וכד'.

ככל שהיו יותר ברוב כך היה להם יותר ביטחון.

אלא אם כן אתה מתכוון שהגדרה ההשערות מראש מכתיבה את הדרך בה נסתכל על הנתונים, במקום פשוט להסתכל עליהם עצמם ולראות ולחשוב באופן חופשי ואינטואיטיבי מה עולה מהם.

אבל גם זאת לא כל-כך דרך, כי אפשר לעשות מחקר בלי השערות שמתפזר לכל עבר בצורה אקראית.
נניח שיש לך הרגשה שדומיננטיות בכיתה קשורה למוצא,אתה לא בודק מוצא!!!

זה סתם גזענות במסווה של מחקר.

אתה עושה מחקר על האנשים הדומיננטים ביותר והכי פחות דומיננטים ואז מוצא מה משותף בין הכי

דומיננטים ובין הכי לא דומיננטים ואז יש לך תכונות,מוצא,מקום מגורים ועוד הרבה פרמטרים אחרים.

ובודק אם יש הגדרה הפוכה,

למשל רוב האנשים בלוד היו לא דומיננטים בכיתה ורוב האנשים בצפון ת"א היו דומיננטים בכיתה... ;)

או רוב האנשים הדומיננטים באים ממשפחות עם משפחה תקינה והפוך.
במחקר האיכותני, אוספים חומר גלם נרחב ומרובה, שאחר-כך לוקחים ממנו מה שרוצים למחקר הספציפי, אבל החומר גלם הנרחב והמרובה נשאר, ואפשר לעשות עוד ועוד מחקרים על אותו חומר גלם גם אחר-כך, ולהפיק עוד ועוד מסקנות איכותיות, בהתאם לדרכים השונות המרובות והזוויות הרבות מהן ניתן להסתכל על חומר הגלם ולחקור אותו, וכך אפשר לכתוב עוד ועוד מאמרים מדעיים מחקריים-איכותניים ומאמרים תיאורטיים.
זה לא עובד ככה - ברגע שיש לך את כל הנתונים ואתה מכניס למחשב הוא מיד מוצא הקשרים ולא צריך לעשות עוד ניתוח/מחקר.

Sun of Nations

Well-known member
ידעתי שתרצה לבלף את השאלון,אני מזדהה בדיוק 50 אחוז.
אז נצטרך ללכת נטו על מוצא, שזאת לא באמת בעיה, אם נחשוב מספיק חזק, כי אף-פעם לא באמת יש דבר כזה חצי-חצי, אם הולכים אחורה די הצורך.

ההורה התימני הוא הורה תימני שלם? ההורה הפולני הוא הורה פולני שלם?

אולי אתה בכלל שלושת רבעי לכיוון מסוים?

תחשוב טוב.

אז נצטרך ללכת נטו על מוצא, שזאת לא באמת בעיה, אם נחשוב מספיק חזק, כי אף-פעם לא באמת יש דבר כזה חצי-חצי, אם הולכים אחורה די הצורך.

ההורה התימני הוא הורה תימני שלם? ההורה הפולני הוא הורה פולני שלם?

אולי אתה בכלל שלושת רבעי לכיוון מסוים?

תחשוב טוב.
ידעתי שתגיד את זה,עד כמה שאני יודע זה כן ממש מפגש בין 2 קצוות עולם - גם הסבא והסבתא מ 2 הצדדים היו רק מאירופה ותימן.

יותר רחוק אני לא יודע.

Sun of Nations

Well-known member
ידעתי שתגיד את זה,עד כמה שאני יודע זה כן ממש מפגש בין 2 קצוות עולם - גם הסבא והסבתא מ 2 הצדדים היו רק מאירופה ותימן.

יותר רחוק אני לא יודע.
חבל, כי אם אתה באמת-באמת חצי-חצי אם חוזרים רק דור אחד אחורה, היותר אחורה, זה מה שהיה פותר את זה.

תקשיב, אולי בכל זאת פשוט תסמן משהו לפי מה שבא לך?

זה בסה"כ סמינריון.

זה לא מחקר אמיתי.

זאת לא תיזה וזה לא מחקר של פרופסורים חוקרים באוניברסיטה.

לא צריך "להתאבד" על זה ואני והיא לא חוקרים אמיתיים.

זה בסה"כ שני סטודנטים לתואר ראשון שרק מנסים לעבור את המטלה הקשה ביותר של התואר הראשון.

לא צריך לקחת דברים כל-כך קשה או כל-כך ברצינות.

אני גם מזכיר לך שהצלתי אותך ואת כל השאר מהרודן המרושע שפעם שלט פה ביד רמה.

אתה לא מרגיש שמגיע לי שתעזור לי?

במיוחד בהתחשב בזה שאף-פעם לא הבאת לי את ה-50,000 שקל שהבטחת לי אם אני מוריד אותו.

שכאילו, זה בסדר, כלומר, לא באמת, כי הבטחות צריך לקיים, אבל אף-פעם לא עשיתי את זה בשביל הכסף בכל מקרה 🤷‍♂️

הרי ניהלתי את המאבק להפלתו ולהצלתכם והנהגתי את המהפכה ביד רמה זמן רב לפני שהצעת לי כסף מיוזמתך עבור העבודה המדוברת. ההצעה שלך גם לא דרבנה אותי או האיצה בי. המאמצים תמיד היו בעיצומם ותמיד נתתי הכול 🤷‍♂️

בכל מקרה, שורה תחתונה, תעשה את השאלון, באמת אעריך :)

לא צריך לקחת דברים כל-כך קשה או כל-כך ברצינות.
גם נכון,אבל עמוק בלב לא היית רוצה שהעבודה שלך תהיה מדויקת ולא סתם חרטא?

לא בטוח שאני אעשה,בעצם מגיע לך שאלון ואתה יודע שאני עניתי אחרון אז אתה יודע שזה אני.
אני גם מזכיר לך שהצלתי אותך ואת כל השאר מהרודן המרושע שפעם שלט פה ביד רמה.

אתה לא מרגיש שמגיע לי שתעזור לי?
לי משה לא ממש הפריע אלא החורזת שבגללך שהלשנת עלי אליה חסמו אותי להרבה זמן.

משה ניסה לעמוד לפני גל הביביזם הדיקטטורי העכור בניסיון נואש לחזור למפא"י של פעם,

אבל הוא היה בדרך החוצה בכל מקרה כי הגל היה חזק מדי אחרי 7/10

ז"א לכל היותר זירזת את זה.

מה גם שיש כאן כאלה שטוענים שהם היו גורם יותר משמעותי ממך בהדחת משה(כמו סיתוונית).

למען האמת מה שהדיח את משה היה הבאלגן שנוצר שבגללו שמו אדמין,ובגלל האדמין משה פרש.

אז רק חלקית זה קרה "בגללך".

למשל התאוריה הייתה שמשה חוסם את שחר וסבא לכתוב כאן - אבל הנה בלי משה ושחר

כותב "פעם בדור" כאן וסבא אוהב פורום משלו.

Sun of Nations

Well-known member
גם נכון,אבל עמוק בלב לא היית רוצה שהעבודה שלך תהיה מדויקת ולא סתם חרטא?
העבודה לא תהיה חרטא כי מתוך 80 נבדקים היו אחד או שתיים או שלוש או חמש או עשר נבדקים שהם בדיוק-בדיוק חצי-חצי אז הם בחרו בצד שהם יותר מזדהים איתו או מה שלא יהיה. הכול בסדר, תעשה.
לא בטוח שאני אעשה,בעצם מגיע לך שאלון ואתה יודע שאני עניתי אחרון אז אתה יודע שזה אני.
אפילו זה לא נכון. השותפה שלי על הצד הטכנולוגי. השאלון שלך מגיע אליה, ככה שבעצם ובפועל-בפועל ובסוף-בסוף, שום שאלון כלשהו לא באמת מגיע אליי ואני לא רואה שום שאלון. גם אין לי מושג איך זה עובד ואם השאלון באמת נרשם אחרון כי הגבת אחרון. זה גם לא מעניין. כל-כך לא אכפת לי ולא מעניין אותי. רק תעזור לי ולשותפתי לסיים את העבודה. אז שוב, הכול בסדר, תעשה.
לי משה לא ממש הפריע
חסם אותך מספר פעמים לפחות ופרשת בגללו לפורום ציפורי לילה לאחר תקופה.

גם חסם כותבים למשך שבועות וחודשים, מה שפגע מן הסתם בשיחות שלך עם אנשים ובחוויה שלך בפורום.
אלא החורזת שבגללך שהלשנת עלי אליה חסמו אותי להרבה זמן.
חסמו אותך לשבוע בלחץ. אני בכל מקרה לא עושה דברים סתם. ממרחק הזמן קשה לזכור מה זה היה, אבל אני משוכנע בכל מאת האחוזים שאתה עשית לי משהו.

בכל מקרה, הערך של הדחת משה עולה בהרבה על הנזק של חסימה לשבוע.
משה ניסה לעמוד לפני גל הביביזם הדיקטטורי העכור בניסיון נואש לחזור למפא"י של פעם,

אבל הוא היה בדרך החוצה בכל מקרה כי הגל היה חזק מדי אחרי 7/10

ז"א לכל היותר זירזת את זה.

מה גם שיש כאן כאלה שטוענים שהם היו גורם יותר משמעותי ממך בהדחת משה(כמו סיתוונית).

למען האמת מה שהדיח את משה היה הבאלגן שנוצר שבגללו שמו אדמין,ובגלל האדמין משה פרש.

אז רק חלקית זה קרה "בגללך".

למשל התאוריה הייתה שמשה חוסם את שחר וסבא לכתוב כאן - אבל הנה בלי משה ושחר

כותב "פעם בדור" כאן וסבא אוהב פורום משלו.
אני לבדי ובמו שתי ידיי הורדתי את משה. זאת עובדה היסטורית, ידועה ומוכרת שאינה פתוחה לדיון. כל טענה אחרת היא טעות או שקר.

תעשה את השאלון שלי, אעריך.

חסם אותך מספר פעמים לפחות ופרשת בגללו לפורום ציפורי לילה לאחר תקופה.
החורזת השפיעה עליו ועל יבגני.

גם חסם כותבים למשך שבועות וחודשים, מה שפגע מן הסתם בשיחות שלך עם אנשים ובחוויה שלך בפורום.
זה נכון.

חסמו אותך לשבוע בלחץ.
לא, זה היה חודש!

אפילו זה לא נכון. השותפה שלי על הצד הטכנולוגי. השאלון שלך מגיע אליה, ככה שבעצם ובפועל-בפועל ובסוף-בסוף, שום שאלון כלשהו לא באמת מגיע אליי ואני לא רואה שום שאלון. גם אין לי מושג איך זה עובד ואם השאלון באמת נרשם אחרון כי הגבת אחרון. זה גם לא מעניין. כל-כך לא אכפת לי ולא מעניין אותי. רק תעזור לי ולשותפתי לסיים את העבודה. אז שוב, הכול בסדר, תעשה.
אתה יכול להתקשר אליה ולשאול מי האחרון ששלח וככה לדעת אז אני לגמרי תלוי בזה שאתה אומר את האמת וזה "לא מעניין אותך".

בגלל זה אני מומחה בקנוניות - אני מבין מייד את כל השטיקים הקטנים לרמות את המערכת...

מערכת שלכאורה הגונה ויחסית סבירה - בעצם מושחתת.

אני משוכנע בכל מאת האחוזים שאתה עשית לי משהו.
אני השמצתי אותך ברוב ההזדמנויות,אולי זה מה שהכעיס אותך(מן הסתם...)

אתה רגיל שמתחנפים אליך וקשה לך לעכל אדם שבאמת כמעט תמיד אומר את האמת.

אם אני משקר זה בדר"כ בטעות(לא הכרתי) ולא בכוונה.

אני גם מבין למה אמרת את זה עכשיו,העלת כעס סמוי שלך עלי בשביל להראות לי שמילוי השאלון יישר את ההדורים ביננו.

אני לבדי ובמו שתי ידיי הורדתי את משה. זאת עובדה היסטורית, ידועה ומוכרת שאינה פתוחה לדיון. כל טענה אחרת היא טעות או שקר.
אני מבין שזה תורם לך לאגו אבל זה לא המציאות.

אני גם מאמין שאתה חושב ככה בגלל מחשבה מופרזת של ערך עצמי.

Sun of Nations

Well-known member
אם לא מאות השעות שהשקעתי בהתנדבות למענכם, אנשים שלא הכרתי, ללא קבלת כל תמורה, עד היום הוא עדיין היה מתעלל בכם. תחשוב על זה בזמן שאתה שוקל האם למלא עבורי שאלון של חמש דקות באותו כובד ראש ורצינות כאילו שאתה מנסה להחליט האם לשגר פצצת גרעין.
לא, זה היה חודש!
זכור לי שחזרת אלינו אחרי שבוע. כנראה קיצרו לך.
אתה יכול להתקשר אליה ולשאול מי האחרון ששלח וככה לדעת אז אני לגמרי תלוי בזה שאתה אומר את האמת וזה "לא מעניין אותך".
אני אף-פעם לא משקר, אז תסיק את מסקנותיך בעצמך.

אתה עושה את השאלון?
אני השמצתי אותך ברוב ההזדמנויות,אולי זה מה שהכעיס אותך(מן הסתם...)

אתה רגיל שמתחנפים אליך וקשה לך לעכל אדם שבאמת כמעט תמיד אומר את האמת.

אם אני משקר זה בדר"כ בטעות(לא הכרתי) ולא בכוונה.

אני גם מבין למה אמרת את זה עכשיו,העלת כעס סמוי שלך עלי בשביל להראות לי שמילוי השאלון יישר את ההדורים ביננו.
זאת לא חנופה אם זאת אמת.

דברים שהם בטעות או לא בכוונה הם אף-פעם לא שקר.

שקר זה רק בידיעה תחילה שהדברים אינם אמת.
אני מבין שזה תורם לך לאגו אבל זה לא המציאות.

אני גם מאמין שאתה חושב ככה בגלל מחשבה מופרזת של ערך עצמי.
זה למה עלו לפורום הוכחות שאני זה שהוריד את משה לבדי ובמו שתי ידיי? :rolleyes:

תעשה את השאלון, אעריך.

למעלה