לא נמאס להם?!

לא נמאס להם?!

כמו שרואים בתמונה, הקורידורסים שוב הטילו, כאילו, שיהיה להם לבריאות, בהצלחה בחייםף שיהנו, או מה שאתם לא רוצים.. אבל שיתחשבו קצת באחרים.. אח"כ אני צריך לעשות את העבודה השחורה...

\\\

תמיד הייתי נותן לדגי חבל לאכול אותם... לפני כמה ימים החלטתי להעביר חלק לאק' מישלהם (היה לי אקווריום פנוי). אז רוב הביצים בקעו והיום התחלתילהאכיל את הדגיגים. היום בבוקר שוב ראיתי את הקורידורסים מטילים... והפעם אין לי כוח לבודד את הביצים.. הם שוב יהיו אוכל לדגי חבל.

טוב.. וויתרתי...

התחלתי להעביר את הביצים.. אחרי פחות מדקה נמאס לי והלכתי לאכול פיצה

MaaYan B23

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר רואה את הודעות שלך עוד כמה זמן על זה שנמאס לך
אגב, מה התנאים באקווריום שלך?

../images/Emo13.gif

מאוחר מידי... כבר נמאס לי.. אני לא מעביר את הביצים האלה... האק' זה 70 סמ' פנוראמי.. פילטר 300 ל\ש (היה 450... ירד ההספק). כל מה שיש בו זה קורידורסים ודגי חבל.. וכל פעם אחרי שאני עושה החלפת מים אני רואה אותם מתרוצצים בכל האק' ואחרי כמה דקות כל הזכוכית מלאה בביצים...

MaaYan B23

New member
לא נורא..

תמיד אם נמאס אפשר להכין ארוחה לשאר הדגים. אגב, מי היה זה שאמר שהחלפות מים זה לשווא? אם אני זוכר טוב זה איזה אחד שמשחק עם הפרמטרים כל הזמן
אגב דור, אתה משתמש במי ברז?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק אחרי החלפות מים הם מתרבים... וכן. אני משתמש במי ברז... לפעמים שיש לי זמן אני שם מים מתמי 4

duel

New member
תשמור על הביצים

אני בטוח שיש כאן הרבה קופצים על הקטנטנים, אני אחד מהם. ועכשיו, לך תכין להם דייסה .... שיהיה במזל"ט

h a w k e y e

New member
רק אצלי הם לא מתרבים ../images/Emo10.gif וגם נשארים

באותו גודל (יש לי שני אלבינו).

\\\

ההמלצה זה שיהיה לפחות 2 זכרים ונקבה. אם אתה אומר ששניהם באותו גודל אז או שיש לך 2 זכרים או 2 נקבות (הנקבות הרבה יותר גדולות מהזכרים, אצלי אפשר לראות את זה בבירור)

\\\

יש לי בנתיים מספיק קטנים באק' הנפרד... אם אף אחד לא ישרוד אני אקח ביצים אחרות.. כל שבוע הם מטילים לי... אם מישהו רוצה ביצים הוא מוזמן לבוא לקחת.. יש מלא!

למעלה