לא נורא, אל תדאגו לי..

לא נורא, אל תדאגו לי..

לא רואים אותי יום שלם ומחמשררים, חוגגים, תובנות, חידות... שוב מזל טוב וברכות חמות לחתן בר המצווה, הייתי מחמשרר לך משהו אבל כתבו רק לבנות
הולך לאכול ארוחת בוקר.

שירון לנושי

הבוקר אכלתי רק פתית זו לא החלטה עקרונית שכן היום יום חג יחיד ומיוחד ברכות חמות לנושי האמיתית!

sahr12

New member
אל תכתוב לי כלום!!!!!חחחחחח

אתה יותר מידיי יצירתי ...:) איפה הנאום שכתבת לי אתמול???? כבר עברו 3 דפים...חחחחחחח

שירון לקליאו

למרות שלבריכה הגעת בסולו לא יודע איזה תירוץ נתת לו לא התחשבת בעדת המעריצים עד עכשיו בוכים בכי תמרורים עם איש לא הסכמת לרקוד סלואו!

היי אניגמטי...איזה בוקר...כבר ערב!!

בכל זאת אל תשכח לאכול את הדגנים..שמעתי שהם מאוד בריאים... ומי אמר שלא היית חסר? פשוט אנחנו לא אומרים הכל בפורום ...חחחחחחחח צהרא טובה..ובתיאבון

שירון למנשק'ה

עכשיו קצת מעונן ויש לי קצת זמן אז גם לך אזמרר לא זרקנו אותך [שוב] לחצר תודה שאתה כאן!

sahr12

New member
בקר יפה המנהל....חחחחח

ובתאבון..יש לך זמן עד חצות לכתוב לי...חחחחחחחחח

סערר..צהריים טובים איש...מה עם הניק

שלך? אם זכרוני אינו מתעתע בי (ואני כן מרגיש שהסניליות קופצת עליי לאחרונה...לדוגמה היום נעלתי את נעל ימין על גרב שמאל, וברגל ימין בכלל שמתי סנדל וורוד..) אם אני לא טועה אתה אמור להחליף ניק...בעקבות יום ההולדת שלך הבא עלינו לטובה... מזל טוב פעם שלישית היום...חחח..והיום עוד ארוך...

שירון לסער

אין איש שאותו לא אוהב טוב, אולי אחד שרק מחבב אז אגיד שוב בשמחה [ראה לעיל] אין אין אין כמוך [והפעם במילעיל] וזה מכל הלב!

sahr12

New member
נשיקה| המנהל...

מנהל חביב,איש מגניב לא מקובל עליו כלום אבל נשאר אדיב.. שאלות המשך בכמויות מסחריות.. יודע הכל ומשאיר לי שאריות..:) זרועות תמנון,רב בריח, ושנון... הייתם מאמינים שפעם הוא היה "חנון"????חחחחחחחחחחחחחח יושב שעות בצ'אט מצפה לבאות... בין לבין משחק לו בקוביות.. ועד שעלמת חן אליו נגשת... הוא מרצין,ומשאיר אותה כמו ביצה שמצפרדעים מיובשת..
אם יש אחד שהייתי מוכן שאותי ינהל.. זה אתה,כי אתה לא עונה על כלום רק שואל...חחחחחחח חיבוק מהחתן...:) נ"ב מתי יום ההולדת שלך?????

סגולית

New member
אם היית קורא את השירשורים

היית רואה שכן שאלתי עליך מזמן מזמן.. בתאבון צפרדע וטוב שבאת התחלתי כבר לדאוג לך

sahr12

New member
אוליי תעברו למסרים????חחחחחחחחח

אתם מפריעים ליום הולדת שלי....חחחחחחחחחחחח

שירון 2 לסער

איש אציל נפש, חכם וטוב הלך 1000 נשים החזיק בכל פלך לא התבלבתי בשירון ולמרות שייתכן דמיון הפעם דיברתי על שלמה המלך

sahr12

New member
../images/Emo25.gif 2 למנהל...

האיש שטרוד מהי מטרת החיים קם ב2 בצהריים ורוחץ פנים.. יונים מזדיינות על אדן חלונו....חחחחחח מכונית,3 בתים,שעוני רולקס,כיסאות מסתובבים..וקלודט אחת..מסעדות יוקרה זהו כל עזבונו...חחחחחחח באמת ,מהי מטרת החיים...חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח

אתמול ראיתי בסופרפארם אטמים מסיליקון. אמרתי זהו, חייב לנסות ומצידי שהיונים יעשו אורגיות בבוקר... התעוררתי בתשע חחחחחחחחחחח

למעלה