לא נוכל להבטיח רמת חיים לחלשים

לא נוכל להבטיח רמת חיים לחלשים

ראיון מיוחד "עד שלא נהיה כלכלה שמייצרת רווחים, לא נוכל להבטיח רמת חיים לחלשים. כל מאת גיא רולניק ומירב ארלוזורוב , ה"ארץ" שר האוצר בנימין נתניהו, שחזון "ישראל תהיה אחת מעשר המדינות העשירות" השאר זה דמגוגיה" החזיר לו את הכותרות ואת הביטחון, מפרט את חזונו, תוקף את מערכת הביטחון, יוצא נגד שכר הבנקאים, ומצליח להימנע מלומר מלה רעה על ראש הממשלה כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ"

שלדר

New member
סתם שרלטן!

הוא יודע שבעוד 10 שנים,, זה לא יהיה הוא שיצטרך להסביר למה זה לא הצליח! ומלבד זאת,, אני בעד שנקבע לנו יעד פחות יומרני אבל בלי להרעיב אף אחד בדרך! סתם, גס נפש!

"ביבי, אתה חי על כוכב אחר"

להמשך הכתבה: "ביבי, אתה חי על כוכב אחר" אדוני שר האוצר, רד פעם לאופקים. כך מבקש יעקב כהן, שזכה לתואר "המלאך של עניי אופקים". איך הפך מאמן הכדורגל מהדרום למושיע הגדול של העניים ופגועי הגורל, ומה הוא חושב על שר האוצר והצהרותיו לפיו אנחנו עומדים להיות "בין עשר המדינות המובילות ברמת החיים?" כך נראה ערב חג הפסח תשס"ה של עניי אופקים, שעה ורבע נסיעה מתל אביב רוני סופר YNET כל הזכויות שמורות ל -YNET

בת יה

New member
צר לי אדון שר אוצר- אינני אוהבת

לאחל חס וחלילה לאף אחד מחלה או בריאות לקויה,את זה יש לנו מספיק . אך הייתי רוצה שתנסה במשך חודש/יים לחיות עם כל המשפחה,מקצבה, רק אז תוכל לדבר,להציע,או לומר מילה על כל מה שנתת לנו.ואני בטוחה שכל אחד מאיתנו היה מזמין אותך לחוג עמו את חג הפסח,אז אולי היית מבין למה ציבור כה גדול כואב וממורמר.

לבת יה ביבי נולד עם כפית של זהב

הוא לא יודע מה זה שאין כסף או אוכל או חשבונות טפוחים ועורכי דין או לא גדל כך ,וגם היום אין לא בעיה לכן או אינו מבין את ניזקקי המדינה. ובנוסף כול עוד או שר בבמשלה היית רוצה שמינית ממה שהוא מקבל, טיפול רפאוי חינם,סיגרים וזה חשוב לא,אוטו טלפון פלאפון טיפולים לילד המפגר שלא עם הנכות ובמקומות שאת לא יכולה לחלום כמה בתים נסיעות לחול . החיים בתור שר שלא רואה ולא היכפת לא ממש קשים.

למעלה