"לא מתחתנים לי"....

העכביש2

New member
"לא מתחתנים לי"....

שלום לכולכם. היום עבדתי וחשבתי לעצמי אולי אשתף אתכם במה שקורה סביבי לאחרונה בהמשך להודעות שונות כאן בפורום, ואני לא בטוח שגם לרובכם בסביבות גיל 23, זה קורה. (אני בן 23 וזה לא קורה בטירוף סביבי). כולם לא מתחתנים לי. אני לא אומר את זה במירמור או מתחושת נחיתות למה לכולם יש ורק לי לא וכאלה... זה כבר משהו אחר... הבעיה היא יותר פרקטית עבורי. (אני יודע שצריך לשלם לכל חתונה אבל זה בקטנה...). אני מרגיש שאף אחד לא מתחתן סביבי, אין חתונות, אני מתגעגע להרגשה הכייפית הזאת של להתכונן לחתונה, להתלבש יפה, להתבשם, להגיע לאולם/גן ב-19:30, 20:00 בערב, לפגוש אנשים, לאכול אוכל טעים, לעשות טוב על הלב לחתן ולכלה... המקום הקרוב ביותר לחתונה שאני מגיע אליו זה הגן אירועים שאני ממלצר בו לעיתים בתקופה הנוכחית...
מה עושים? לכל מקום שאני הולך מדברים על חתונות, אנשים עושים אירועים גדולים אבל זה לא קורה סביבי... איך אפשר להתגבר על ההרגשה הזאת? איך מסתדרים בלי חתונות בסביבה שמגדירה "זוגיות" כ"הצלחה" ? טוב זו שאלה כבר פילוסופית אבל בכל זאת... אשמח אם תחלקו עמי...

Dolphinea

New member
זה מזכיר לי את המשפט:

"אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים" ספיידי רוצה להתחלף? תלך לכל החתונות במקומי???

ארועים

זה דבר מדהים גמ ני אוהבת להתגנדר לפגוש את כולם ולשמוח בשמחתם זה באמת כיף כנראה שמי שנמאס לו לא חושב עד הסוף עד כמה זה מהנה בכל אופן אוהבת ארועים מאד אבל אני רוצה גם אחד כזה אז אני הולכת לפינה להמתין בסבלנו עד שהוא יצלצל אליי יו!! דופקים בדלת!!! אולי זה הוא? שניה..... חחחחחחחח זה השכנה רוצה קמח
למה זה לא "שכן"?

Dolphinea

New member
אני בסך הכל אוהבת ללכת לחתונות

ולשמוח עם החתן והכלה וכל החברים אבל אחרי 8 חתונות בשנתיים
קצת נמאס לי... בכל זאת... זה דיי מיצה את עצמו...

לך נמאס? תשמעי,

החודשיים האלו שלפני חודש היו ממש טרוף בשבוע יש 7 ימים ולנו היה בשבוע אחד 4 ארועים כל שבוע 4 ארועים בשבוע במשך חודשיים זה מתיש! היום קצת נרגע וירד לפעם בשבועיים ממש צריך עבודה רק בשביל המתנות של הארועים לא כולל כלום.

למעלה