לא משנה מי ינצח העיקר שהטרנספר ינצח

נכון מאוד אני קוראת לכולם.....

אני קוראת לכולם לאמץ את המשפט הזה! תסתכלו על המטרה הסופית:טרנספר זוהי המטרה הסופית! לא משנה מי ייבחר העיקר שכולנו ביחד נגרום לטרנספר לנצח!

"מטרה סופית"

לי זה מזכיר בדימיון צלילי מדהים את "הפיתרון הסופי".בלי להגיד כלום ואל תוציאו דברים מהקשרם,אבל זה פשוט עצוב לשמוע את זה.

.המוסד

New member
ההשוואה לנאצים היא האהובה מכל

על ידידינו השמאלנים סך הכל חבורה של אנשים תמימים שמחפשים את הפיתרון בעולם של אוסלו, עולם ללא אויבים אך עם המון אבידות

חחח חמוד תשמע.....

אתם העמדתם את הדברים.אני רק קראתי את הכתובת זה שאין לכם אומץ להודות בזה זה משהו אחר. ותסתכל עמוד אחד אחורה,ותראה מי קורא למי נאצים.אני לא אמרתי זאת במפורש,רק רציתי להגיד לכם שזה עצוב שיורדים לרמה כזו שמזכירה את זה בכלל.

תקשיב ותקשיב טוב!

לי נמאס לשמוע יהודים שמדברים ככה שואה לא משווים לשום דבר! ההבדל הוא תהומי! היהודים לא עשו כלום לגרמנים הם לא התפוצצו בחנויות מלאות אנשים חפים מפשע,הגרמנים עשו את מעשי חיות האדם שלהם משום שהיהודים היו יהודים זה היה פשעם היחיד! אנחנו לא שורפים את גופות הערבים במשרפות אנחנו לא ממיתים אותם בגזים וקוברים אותם בעודם חיים ולא ממיתים אותם בצורות שונות ואכזריות! אנחנו הצבא שהכי מוותר בעולם! אז אני בתור דור שלישי לניצולי שואה ששני סביי איבדו את כל משפחתם בשואה נחרדת פשוט נ-ח-ר-ד-ת לשמוע יהודי שמדבר כמוך! מקווה שתתעשת ותתנצל!

roopi

New member
ואם היהודים כן היו מתפוצצים

אז זה היה בסדר?

תתבייש לך!

אני מצפה לתשובות קצת יותר ענייניות,ותתבייש לך בושה שיהודי מדבר כמוך!

תקשיב ותקשיב טוב!

לי נמאס לשמוע יהודים שמדברים ככה שואה לא משווים לשום דבר! ההבדל הוא תהומי! היהודים לא עשו כלום לגרמנים הם לא התפוצצו בחנויות מלאות אנשים חפים מפשע,הגרמנים עשו את מעשי חיות האדם שלהם משום שהיהודים היו יהודים זה היה פשעם היחיד! אנחנו לא שורפים את גופות הערבים במשרפות אנחנו לא ממיתים אותם בגזים וקוברים אותם בעודם חיים ולא ממיתים אותם בצורות שונות ואכזריות! אנחנו הצבא שהכי מוותר בעולם! אז אני בתור דור שלישי לניצולי שואה ששני סביי איבדו את כל משפחתם בשואה נחרדת פשוט נ-ח-ר-ד-ת לשמוע יהודי שמדבר כמוך! מקווה שתתעשת ותתנצל!

פבע

New member
איך אתה מדבר?מה אתה משווה בכלל?

אתה ממש סתום מזעזע לחשוב שיהודי מסוגל להגיד על יהודי דבר כזה אני בתור נכדה של ניצולי שואה מתבישת בכל מי שעורך השווה בין מעשי הנאצים לבין דעות של מפלגות אתה וכל מי משתמש בנושא הזה ככה בקלות כזות צריכים לשמוע רק פעם אחת את הסיפור של המשפחה של סבא שלי ואז תתבישו כבר בעצמכם!!! תבינו אין דבר בעולם שיכול להתקרב בכלל למעשים של הנאצים ובטח שאין מקום לערוך השווה בין תנועת מולדת שהיא התנועה היחידה בישראל שיש לה כרגע את הפתרון לסכסוך לבין הנאצים. אני בטוחה שפרל מתהפת עכשיו בקברה כשהיא רואה איך אתה מדבר.

גם אני בן לניצולי שואה ושומע

סיפורים מזעזעים בלי הפסקה ותאמין לי שהנושא הזה כואב לי לא פחות. אני לא הזכרתי את המונח שואה אני רק ציינתי על הקירבה בין המושגים..דברי נאמרו במחשבה כוללת על תגובות העולם:נניח שמי שאמרה "מטרה סופית" הייתה עומדת בראשות הממשלה והייתה אומרת את זה בנאום מול כל העולם מה לדעתכם היו התגובות?לא היו השוואות לשואה? פיתרון לסיכסוך???לזה את קוראת פיתרון??זוהי בריחה גמורה מהסיכסוך עצמו וניסיון לערב גורמים חיצוניים שכבר ככה מוטים לטובת הפלשתינאים(ירדן או מצרים,תלוי מי הדובר שביניכם חברי התנועה המאוחדת כל כך באידיאולוגיה שלה). אני מאחל בזאת למדינת ישראל לא להגיע למצב שבו טרנספר כלשהו יהיה ריאלי כי זה יהיה ההפסד החיצוני הגדול ביותר למדינת ישראל.נפסיד תמיכה עולמית ונהיה שנואים עוד יותר ממה שאנחנו עכשיו,וכל התדמית החיובית שיצאה לנו בעבר הרחוק והרחוק פחות של מדינה שוחרת שלום יעלם. ולהזכירך,שוב בקטע של השואה,גם לך אני מציע להעביר עמוד אחורה: "השמאלנים הנאצים עוכרי ישראל....." וזה לא הפעם הראשונה שנאמרו כאן דברים כאלה.

מספר דברים לי אלייך!

קודם כל אכן זהו הפתרון היחידי! דבר שני עלינו להפסיק לחשוב מה העולם חושב עלינו כי לעולם לא ממש אכפת מאיתנו אין אף צבא בעולם שהיה מתנהג באותו איפוק שנהגנו ואנחנו נוהגים ולכן אין שום זכות לעולם לבקר אותנו! וחבל שנכד לניצולי שואה מדבר כמוך! הם בוודאי מתביישים באימרותיך האנטי ציוניות!

תודה לאל!

תודה לאל שנשארו עוד יהודים כמוך! אנחנו צריכים להפוך את כמות האנשים שמדברים ככה למיעוט ואת אנשי מולדת לרוב! כמובן בעזרת שיכנוע ותעמולה תקשורתית טובה מאוד

roopi

New member
אויש לי הצעה בקשר לזה../images/Emo8.gif

את צודקת תעמולה זה חשוב מאוד זה הוכח אינספור פעמים בעיקר באמצע המאה באירופה אפשר אולי לעשות סרטים של ערבים ועכברושים ואז לביים סרטים של המקווה? ולסיום, הפריים האחרון יהיה של כל יפי הבלורית והתואר עובדים בחקלאות, ומנגד תמונת תקריב של עראפת! יבין מי שראה את "נצחון הרצון"
רק לא להתנפל בבקשההההה

Obelix

New member
הגאפו זה בדיחה אישית בין כמה חברים

פה.לא יותר מזה..

roopi

New member
זה מנהג?

אצל חברים לצחוק על המקום עבודה שלהם?

אין לך בושה?!

אתה לא מתבייש להמשיך ולהשוות את דבריי לדברי הנאצים? אני מזועזעת ונחרדת ממך כל פעם מחדש אין לי כוונה לחזור על דבריי כי כנראה לצערי אתה קשה שליטה אני רק אחזור ואומר שבושה שיש יהודים כמוך!

למעלה