לא מרוצה מהמטפלת...

לא מרוצה מהמטפלת...

אני לא מרוצה מהמטפלת של טל, היא אישה חמה אבל היא מסוגלת למשל לעזוב באמצע ולקפוץ לרגע לירקן ולהשאיר את בתה בת השבע לשמור על הילדים, היא החליטה לדוגמא ששעת הארוחה של טל זה 12:00 ולא משנה אם הילדה צורחת עד לשמיים למען הסדר הטוב... אני לא אוהבת שבמהלך הזמן היא מספיקה לבשל ולנקות לכבס ולגהץ, לדעתי זמן עבודה אמור להיות מוקדש לילדים,ויש לה הרבה. אמנם היא חמה אבל אני כל הזמן לא רגועה איך מפסיקים את הסרט הזה ובלי לפגוע בה?

מה ../images/Emo35.gif

לעזוב את הבת שלה (בת שבע!!!) עם תינוקות? ממש לא אחראי! על כל שאר הדברים אפשר לדבר איתה ולהסביר שאת מבקשת ששעת הארוחה תהיה יותר גמישה ושהיא תשחק יותר עם טל, אבל בגדול, הייתי מחפשת מישהי חדשה מיד!

תראי, זה נשמע לא טוב, להשאיר את

הילדים לבד זה ממש לא אחראי, אבל אני בגישה שלי יותר בעד לזרום, והנוקשות הזאת, אם היא לא מתאימה לך - גם לא טובה לדעתי... תתנצלי, היא בטוח תעלב קצת, אין מה לעשות, אבל את תרגישי יותר טוב ובטוחה במקום החדש של טל, וזה מה שחשוב...

אביטלתל

New member
פשוט מפסיקים

היא עובדת שלך ואת לא חייבת לה כלום לא מתאימה לך דרך הטיפול שלה וזהו סביר להניח שהיא תעלב

lulyK

New member
נשמע רע.

היא כנראה תיפגע בכל מקרה (אלא אם תמציאי שקר כמו "צר לי אבל אנחנו נשלחים מהיום למחר להיות שגרירים בניו יורק"). את יכולה לשלם לה איזו תקופה קדימה, כדי לצאת בסדר.

mummy

New member
לא מרוצה זה סוג של אנדרסטייטמנט?

נשמע גרוע. את מנסה שלא לפגוע במטפלת אבל נשמע שהמחיר שאת משלמת גבוה מדי (לטעמי). אקצין ואומר מחיר של פגיעה (אמיתית או לפחות פוטנציאלית) בבת שלך. די ברור מהדברים שלך שהסטנדרטים שלה לטיפול בילדים לא תואמים את אלו שלך, וזה לכשלעצמו בסיס לגיטימי להחלטה להפרד. היא כבר תחליט איך היא מקבלת את הפרידה הזו. בשבילך ובשביל הבת שלך - לדעתי - אין אופציה אחרת. עם כל הצער הכאב והקושי שבלחפש מטפלת טובה אחרת, ולהסתגל אליה - זה מה שאת צריכה לעשות. כבר מאתמול.

julb

New member
../images/Emo45.gif לצערי מסכימה אם השאר - צריך

להודיע על עזיבה, אני לא בעד לשקר, בנימה חיובית להסביר שאת מרגישה שאת והיא לא רואות עין בעין את הטיפול בילדה ולכן את מצאת מישהי אחרת - ואל תתני לה הזדמנות להגיד לך שהיא תשנה את דרכיה - תמצאי קודם משהי תסגרי איתה ואחר-כך תידעי את המטפלת!!!

lulyK

New member
אני חושבת שאין מה לחכות.

כל יום שבו התינוקת נשארת בהשגחתה של ילדה בת 7 הוא יום אחד יותר מדי.

למעלה