לא מרבה להשתמש באייקון הזה אבל

לא מרבה להשתמש באייקון הזה אבל

קמתי עם כאב בשן--אני אפילו לא יודעת איזה שן כי זה אחת מהשינים למטה הטוחנות מה מותר? מה אסור? אני קובעת תור לרופא שלי עוד שעה-שעה וחצי אני לא מתחילה לסחוב כאב שיהיה יותר גרוע צילום בשן מותר? סתימה? טיפול שורש? הרדמה? יש קשר לקלקסן וספירין? (קלקסן בעלי הזריק לי ב12 בלילה ואספירין לקחתי משו כמו ב7 בערב של אתמול..) תודה כואב לייייייייי מיקס

כמובן שלגשת לרופא השיניים, לאחד המומחה במצבי

סיכון. ככלל, יש טיפולי שיניים המותרים בהריון. צילום בהתאם לשיקול הדעת (זו קרינה מעטה ומאוד ממוקדת). לגבי טיפול תחת תרופות הרופא יחליט לפי הצורך, אבל ככלל, כל מה שתארת הם מצבים שניתן להתמודד עימם וחשוב לטפל בבריאות הפה. חושי בטוב!

מעין הרופא שלי קשיש

איפה אני מוצאת עכשיו רופא שינים שמתמחה במצבי סיכון???? תודה!

nubi

New member
חפשי מומחה ברפואת הפה

באתר האנטרנט של ההסתדרות לרפואת שיניים. מאיפה את בארץ? אולי אני יכולה לעזור. בכל מקרה את חייבת לטפל בשיניים, רצוי אצל מומחה ברפואת הפה - רופא שיניים שמטפל בחולים בסיכון.

לכי לנובי

היא היחידה בכל אזור הצפון שמומחית למצבי סיכון והקליניקה שלה בדיוק 40 דקות מאזורך... שוה לגמרי את הנסיעה ולא להסתבך (ולצערי אני מכירה כמה הסתבכויות מפוארות של היי ריסקיות שהתעקשו לא לטפל אצל מי שמומחה לכך)

nubi

New member
אתמול שמעתי מקרה מזעזע

של מישהי שהתעקשה לא לעקור שיניים לפני השתלת מח עצם. היא מצאה רופא, מומחה לטיפולי שורש, שאישר לה לעבור את ההשתלה ככה (עשה לה טיפול שורש במקום לעקור) והיא נפטרה מאבצס בשיניים....

עדכוןןןןןןןןןןןןןןןןן

אז הלכתי לרופא הקשיש שלי רק שיראה--- והוא אמר שיש לי סדק בסתימה--- עשה לי סתימה בשן הבינה--בלי צילום ובלי הרדמה-אבל בעדינות מירבית, לא כאב בכלל--ועכשיו אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתת (חמסה *5555555555555555) תודה לכולם--ונובי-- אם יהיה לי מקרה חרום ---אני בהחלט נוסעת צפונה אליך!!!!!!!! תודה רבה!

למעלה