לא מצליח להקליט סרט למצלמה מהאוויד

rocko22

New member
לא מצליח להקליט סרט למצלמה מהאוויד

שלום ערכתי סרט באוויד וחיברתי את המצלמה למחשב אני מעביר את הכפתור הירוק לכחול ואכן אני רואה את הסרט במצלמה... עכשיו איך אני מקליט את הסרט? בפרימיר יש את האופציה של "לייצא לקסטה" וזה עושה את הכול אוטומטית (כולל קלטה)... אני יכול לעשות את זה גם באוויד? תודה

judyr

New member
מומלץ לפני כן....

לפני שבצעים את היצוא כפי שצוין כאן חשוב לבצע שתי פעולות : 1. לרנדר את כל הטיים ליין - ע"י סימון נקודת התחלה ונקודת סיום שלו ובקליק עכבר ימני לבחור רינדור כל הקבצים בין אין לאאוט . 2. לוודא כי כל קבצי הקול אלה של הוידיאו ואלה שנוספו באותה רמה של דגימה - 32 , 41 או 48 . אם לא אז צריך לבצע פעולה שמבוססת על הפעולה הקודמת (אין אאוט) ובחירה בתפריטים באופציה של "דגימה מחדש של הסאונד" אתה נשאל לאיזה איכות ואז באופן אוטומטי יש התאמה של כל הקבצים לאיכות אחידה. ואחרון חביב עכשיו שאתה מוכן להוציא החוצה צריך לוודא שהמצלמה אליה אתה מחובר מכויילת כמו שצריך. יש להכניס לה קלטת ולודא שיש על הקלטת ( וידיאו רציף מוקלט של 10-15 שניות, כדי לאפשר את פעולת הפרירול שלפני הקלטת הוידאו. באם יש תקלות או לא מצליח ניתן לבצע גם הקלטה במצב MANUAL, ז"א אין שליטה למחשב על המצלמה, לוחצים REC על המצלמה ואז מפעילים את ה - דיגיטל קאט והכל עובר. בהצלחה....

Deosette

New member
עוד המלצה

זה הרבה יותר עוזר לערוך על אויד כשאתה שוכח מהפרמייר ולא מנסה להשוות בין השניים....

למעלה