(לא מצאתי שרשור חדשים אז...)

(לא מצאתי שרשור חדשים אז...)

היי, אני עדן פיגלי מוקה :) לא ממש חדשה - כבר מכירה את הפורום דיי הרבה זמן ואפילו הגבתי מעט תחת השם "עדן או דגן" אבל עכשיו חזרתי ובגדול! אם יותר רעיונות, יותר חשק וכמובן - יותר חוש אופנה (גם יותר שליטה במחט, אבל זה כבר זניח D; ) בכל מקרה - אני אשמח מאוד להכיר אתכם!
EFM דרכי תקשרות - פייסבוק - Eden Feegle Moka Har-Dagan מסן - [email protected] מייל - [email protected] למעוניינים והנחמדים יינתן גם המספר של חוליו(הפלא' השרמנטי שלי)

amusement

New member
הבחורה היחידה שניצחה אותי

בתחרות השמות (וש.המשפחה) הכי ארוכים בתולדות הפייסבוק.

אוי יקירתי..

אני חייבת לציין שלא הייתי מצליחה ללא עזרתם המופלאה של טרי פראצ'ט וידידי היקר מאור. כל הקרדיטים על הכינויים אליהם :)

TeddyPicker

New member
ברור, מבחינתי הספר הכי טוב של טרי זה הספר שהו

א כתב עם ניל, בזמן שלניל יש ספרים טובים יותר מבשורות טובות. [עשן ומראות, אבק כוכבים.
]

svety

New member
דווקא סטארדאסט?!

פפפפ. אלים אמריקאיים. זה מושלם פשוט.

TeddyPicker

New member
אני חוששת להרים אותו מהמדף.

יש לי מין פחד כזה שזה יהרוס לי את ניל, עם שם כזה מסריח.

svety

New member
אני לא אהבתי אותו בקריאה ראשונה,

רק בקריאה שנייה התאהבתי בו. הוא לא קל. אגב, בעותק של 1984 שלקחת לי יש פגם - חלק מהספר מודפס הפוך, אל תבהלי כשתגיעי לזה. יכלתי להחליף בזמנו אבל התעצלתי וזה נשאר ככה.

TeddyPicker

New member
אני שונאת כשזה קורה.

אני צריכה לנסות לקרוא אותו. אבל קודם אני צריכה לעשות ריווי של כל הדברים של ניל. בכ"א, בקרוב אסיים את 84 ותזמיני אותי לקפה [או שתמצאי סיבה טובה שאביא עוד בקבוק ושוקלד
]. אז לך יהיה הספר שלך ולי תהיה הטבעת שלי.

svety

New member
אבק כוכבים עשה לי בחילה מהסוג הזה

ששמור לסרטים עם סוף קיטשי ודוחה. אני חולה על סרטי "בחורות" וקיטש [למרות הבחילה
], אבל לא מסוגלת לקרוא את זה, עברתי את הגיל
עדיין לא יצא לי להניח את ידיי על קורליין.

בנוסף לקורליין

יש את עשן ומראות - קובץ סיפורים קצרים וכו' גאוני ומדהים :) ד"א - אני גרה בחולון, אם את מהסביבה אשמח להשאיל לך את הספרים הנ"ל
EFM

svety

New member
אני רמת גנית,

אבל במפגש פורום הבא. למרות שנראה לי שאני אקנה אותם בפשיטה הבאה שלי על צומת ספרים פשוט/בשבוע הספר בשנה הבאה. אני אוהבת לקנות ספרים

למעלה