לא מפסיקה לייצר חלב- צרות של עשירים

לא מפסיקה לייצר חלב- צרות של עשירים../images/Emo35.gif

רותם יונקת מלא מיום לידתה (בת 4.5 חודשים) עוד חודש וחצי אני חוזרת לעבודה רותם תלך למשפחתון. בלילות (טפו, פטו, טפו) היא ישנה לילות שלמים מגיל 6 שבועות, ואני נאלצת לקום כל לילה ולרוקן את הציצי כי יש לי גודש. לצערי הגוף לא התרגל לייצר פחות חלב בשעות האלו שאיננה יונקת. התחלנו לפני שבועיים בערך סימילאק והולך נהדר. למעשה התכנון הוא להרגל אותה לאט לאט לשגרת היום מבחינת האוכל בזמן שאחזור לעבודה, כלומר: עד אחה"צ לתת לה תמ"ל ובשעות אחה"צ /ערב ולפני השינה - להמשיך להניק. כרגע היא עם בקבוק אחד של סימליאק (אני מכניסה לה בהדרגה את התמ"ל) ואני מוצאת את עצמי עם גודש רוב היום. כבר שבועיים. הגוף בעצם לא מייצר מעט יותר חלב. בדיוק מה שקורה לי בלילה. מה עושים
איך חוזרים כך לעבודה
האם הגוף שלי סובל מעודף ייצור חלב
יש דבר כזה בכלל
מתחיל לכאוב לי , הגעתי גם למצב של סתימה צינורית חלב (שטופלה בזמן).... ואני לא מתכננת לשאוב בעבודה - אין לי אפשרות. מישהי המליצה להתחיל לשים עלי כרוב- מה אתן אומרות
תודה רבה מראש לכל העונות.

juicy fruit 28

New member
לא צריך לרוקן את השד

כשאת מרגישה גודש- צריך רק לשחרר מעט עד הרגשת הקלה. כשאת מרוקנת אותו, את מוציאה כמות גדולה של חלב, והגוף ממשיך לייצר חלב בשעות האלו, כמעט או כמו שרותם יונקת.

אני לא מרוקנת- סליחה שלא הסברתי

אני סוטחת לבד מעל הכיור קצת מכל צד על מנת שאוכל להמשיך לישון... אבל כעבור 3 שעות מקסימום השדיים שוב מתמלאים בחלב ואני נאלצת לקום שוב. פעם הייתי קמה לשאוב ושהבנתי שככל שאשאב יותר כך יווצר לי עוד חלב- הפסקתי. אני סוחטת לבד מעט מכל צד. איך הגוף יכול לייצר מעט יותר חלב???

juicy fruit 28

New member
נשמע מוזר

אולי כדאי לטלפן ליועצת הנקה מוסמכת, יכול להיות שיש לה פתרונות. זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה. כמה זמן זה נמשך?

רותם ישנה לילות שלמים ../images/Emo57.gif כבר מגיל

6 שבועות ומאז אני קמה לפחות פעם בלילה על מנת לסחוט ולהקל על הנפיחות שנוצרת... עכשיו אני בלחץ מה יהיה שאחזור לעבודה. הרי היא לא תינק כל הלילה + כל שעות היום (שהם אני בעבודה). המטרה הייתה להניק רק שאחזור מהעבודה (16:00) עד לשנת הלילה. אבל בינתיים הגוף מייצר חלב ולא מתרגל לשעות אחרות. השאלה האם להתחיל לייבש את הלב או שיש לזה פתרון? האם יועצת הנקה זה בתשלום? יש דרך קופת חולים (אני במכבי)? תודה על הסיוע והמענה עד כה

peeps

New member
אולי כדאי לך להציג את שאלתך המלאה

בפורום של דר' לייבוביץ' כאן.

הייתי פונה לרופאה, ולא ליועצת הנקה.

כי לא נשמע שיש לך בעיה בניהול ההנקה, ורופאה תוכל להפנות אותך לבדיקות הורמונליות. יש רשימה של רופאים תומכי הנקה בטאגליינס, נדמה לי.

למעלה