כדי לצפות בתמונות עברי לדף 10
מתכון בסיסי ללחם ועוד...פיתות של פעם/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 כפית מלח 3 כפות סוכר 1/4 כוס שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים - הבצק יוצא דביק בהתחלה ומשתפר בהמשך... ליצור בצק מכל החומרים, ללוש היטב ולהתפיח פעמיים... לחלק את הבצק בעזרת שמן בידיים ל 4 כדורים גדולים. בתבנית אפייה לשטח את הכדור ולעשות בו שקעים - להתפיח כמה דקות בתבנית ולהכניס לתנור בחום בינוני גבוה כולל טורבו עד להשחמה משני צידי הפיתה הענקית... לבצוע את הפיתה ולנגב...טעים להפליא ומאוד מומלץ!!!!!