OK .. אם את מתעקשת ומחכה -
אני לא אכתוב
בדיוק את מה שרציתי לכתוב מקודם , גם כי זה לא בדיוק נכון . אולי בצורה אחרת תביני - יש אנשים (אומרים שכולם) , גברים , שבמובן מסוים-בקצת ,גבר אחר, בואי נביע את זה כך : עושה להם את זה . אולי זה גם אצל הנשים- שיש מישהי שבקצת עושה לך את זה , אז - אצל לסביות הקצת הזה הוא גדול . . . אותו דבר גברים . עוד - אומרים שאם מוציאים לבנאדם את השחים , הוא לא ירגיש משיכה (
זה מה שאולי [לא בטוח, אולי סתם אמרו לי] ילדים בבצפר רצו לעשות לי . בנוסף למכות..) . את לא גבר , אני כן , אני לא מרגיש שאין לי משיכה לשום מין כי לא כרתו לי את השחים אבל אני מבין את זה . אז..בואי נאמר שנניח כרתו לי את השחים , אין לי משיכה לבנות אבל אני נולדתי 'בת בגוף של גבר' , טרנסקסואל ולכן יש לי משיכה לבנים . מצטער , קשה לי להסביר , את רואה מזווית אחרת את הדברים ולכן לא מבינה . אני חי בתוך זה ומרגיש את זה . אני לא יודע איך להסביר..אבל פשוט בנים מסוימים כן עושים לי את זה ( אולי גם בנות [דו מיני] ) . אני יודע שההסברים שלי גרועים ודפוקים , אבל זה עניין שצריך להשקיע בו הרבה מחשבה (מצידי , למשל) כדי שאני יוכל למצוא משהו שיוכל להסביר .
אין לי כוח לחשוב..Sorry . אבל את מוזמנת להמשיך לשאול שאלות
וגם אולי אחרי התגובה שלי , משתמשים בפורום יוכלו לעזור . בגלל שהשאלה שלך לא חייבת להיות קשורה לדת , את מוזמנת לשאול את השאלה בפורום "גאווה צעירה" (תפוז) - אני כמעט בטוח שיוכלו לענות לשאלה שלך . לכניסה לפורום , לחצי על הקישור הבא :
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=571