לא מבינה את האהבה בין גברים

• פותח הנושא yoala
  • פורסם בתאריך

yoala

New member
לא מבינה את האהבה בין גברים

למרות שאני מנסה ומנסה, אני לא מצליחה להבין את האהבה והמשיכה הזאת שבין גבר לגבר ובין אשה לאשה. אולי מישהו יתנדב להסביר לי??????????

../images/Emo4.gif קשה להסביר

אני מעדיף לא לצאת בפאדיחות שאתן לך 2 הסברים מגוחכים שתביני . עזבי .. כדאי שתמתיני למשתמש אחר בפורום שיודע איך להסביר את זה . ו..את לא היחידה שלא מבינה את זה (מהסטרייטים, כמובן) .

yoala

New member
בכל אופן, תשתדל

לא תצא בשום פדיחה!!! אני באמת מעוניינת להבין ומתייחסת ברצינות לנושא. ממש לא בזלזול. אז אני מחכה

OK .. אם את מתעקשת ומחכה -

אני לא אכתוב בדיוק את מה שרציתי לכתוב מקודם , גם כי זה לא בדיוק נכון . אולי בצורה אחרת תביני - יש אנשים (אומרים שכולם) , גברים , שבמובן מסוים-בקצת ,גבר אחר, בואי נביע את זה כך : עושה להם את זה . אולי זה גם אצל הנשים- שיש מישהי שבקצת עושה לך את זה , אז - אצל לסביות הקצת הזה הוא גדול . . . אותו דבר גברים . עוד - אומרים שאם מוציאים לבנאדם את השחים , הוא לא ירגיש משיכה (
זה מה שאולי [לא בטוח, אולי סתם אמרו לי] ילדים בבצפר רצו לעשות לי . בנוסף למכות..) . את לא גבר , אני כן , אני לא מרגיש שאין לי משיכה לשום מין כי לא כרתו לי את השחים אבל אני מבין את זה . אז..בואי נאמר שנניח כרתו לי את השחים , אין לי משיכה לבנות אבל אני נולדתי 'בת בגוף של גבר' , טרנסקסואל ולכן יש לי משיכה לבנים . מצטער , קשה לי להסביר , את רואה מזווית אחרת את הדברים ולכן לא מבינה . אני חי בתוך זה ומרגיש את זה . אני לא יודע איך להסביר..אבל פשוט בנים מסוימים כן עושים לי את זה ( אולי גם בנות [דו מיני] ) . אני יודע שההסברים שלי גרועים ודפוקים , אבל זה עניין שצריך להשקיע בו הרבה מחשבה (מצידי , למשל) כדי שאני יוכל למצוא משהו שיוכל להסביר .
אין לי כוח לחשוב..Sorry . אבל את מוזמנת להמשיך לשאול שאלות
וגם אולי אחרי התגובה שלי , משתמשים בפורום יוכלו לעזור . בגלל שהשאלה שלך לא חייבת להיות קשורה לדת , את מוזמנת לשאול את השאלה בפורום "גאווה צעירה" (תפוז) - אני כמעט בטוח שיוכלו לענות לשאלה שלך . לכניסה לפורום , לחצי על הקישור הבא : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=571

BabyBoy1

New member
פשוט מאוד.

מה שאת אוהבת בגברים, זה גם מה שאנחנו אוהבים.

yoala

New member
ממש לא נראה לי פשוט

פשוט זאת המשיכה הטבעית שבין גבר לאשה. כל השאר לא פשוט ודורש הסבר. ואגב הקשר שלי עם גברים לא מבוסס רק על מין מה שלא נראה לי בקשר שבין שני גברים....

BabyBoy1

New member
אחח...סטיגמות

לא ברור לי על פי הגעת למסקנה שקשר בין שני גברים הוא מיני בלבד. כי זאת שטות ממש מוחלטת. ומה שלך לא נראה טבעי, נראה לי טיבעי ביותר. לגבי העניין של המשיכה, הרי כל הנושא בעצמו לא ברור, איך את מסבירה את זה שיש בנות שנמשכות לבלונדינים ויש כאלו שדווקאשחרחרים יותר עושים להם את זה? מה קובע מי יימשך למי?

היי יואלה

יש משיכה מינית ויש משיכה רגשית את נמשכת מינית ורגשית לגברים ולכן אם את מתאהבת - המין חשוב אבל הוא לא הכל הומואים גם כן נמשכים מינית ורגשית לגברים אצל רובם החלק המיני הוא מאוד משמעותי, מעצם העובדה שאנחנו הגברים, אבל זה לא אומר שלא יכולה להיות אהבה גם בין גברים וקשרים ארוכי-טווח, הם פשוט בדר"כ שונים מהקשרים הסטרייטים, בגלל שבכל-זאת מדובר ב2 גברים מלאי טסטוסטרון ולכן בקשרים רבים כאלה יש זוגיות פתוחה שבה למרות שהם מאוהבים חיי המין שלהם אינם מוגבלים אחד לשני בלבד, ויש כאלה גם שהם כן נאמנים יש גם כאלה שמחפשים רק סטוצים , כמו שיש סטרייטים כאלה בכל מקרה.. כדי להבין מה קורה בין זוג הומואים/לסביות, את פשוט צריכה להבין שאהבה יכולה להתקיים לא רק בין גבר לאישה, והאהבה "שלנו" היא בדיוק כמו שלך - שילוב בין משיכה מינית למשיכה רגשית לאותו הבן אדם (כמובן שיש אנשים שאליהם אנחנו נמשכים רק רגשית - ידידים או רק מינית - דודי בלסר נגיד
.. סתם) וכנראה שיש עוד כמה דברים שמרכיבים את המושג הזה "אהבה" שעדיין לא יודעים להגדיר אותם.. כמו עניין משותף, השקפות, חוש הומור, תכונות אופי וכו'.. או שאולי כל אלה יכולים להיכנס תחת "משיכה רגשית".. ויש אגב גם דומיניים שנהנים מכל העולמות..

קיל איל

New member
מלבד מה שאת מוצאת בהם..

עוד לפני שחשבתי על עצמי ככזה,עצם ההתמודדות שבדבר,המיוחדות,הפתיחות זה נורא הקסים אותי... רומנטיקן חסר תקנה שכמוני

BabyBoy1

New member
זה לא קשור לשאלה האם זה מלידה

או לא מלידה, פשוט לאנשים יש נטייה ל"הכחיש" את זה בהתחלה, לוקח זמן להשלים עם זה.

white star

New member
../images/Emo54.gifאת מבינה אהבה בין גבר לאישה?

נו אז אותו הדבר בין גבר לגבר ובין אישה לאישה והטיעון שזה לא טבעי - בולשיט. תמיד היה, תמיד יהיה, פשוט ניסו להסתיר אותנו אבל לאורך כל ההסטוריה יש גייז ולסביות מפורסמים

SimsY

New member
אני לא מבין את האהבה בין שני מינים

למרות שאני ומנסה, אני לא מצליח להבין את האהבה והמשיכה הזאת שבין גבר לאישה ובין אישה לגבר. אולי תתנדבי להסביר לי??????????????

../images/Emo45.gif

יואלה , חשבי שטבעי הוא בין גגבר לאישה ונסי להסביר איך המשיכה , אצלכן\ם , בין אישה לגבר . לדעתי , אתם לא כ"כ הסברתם נכון . בעיקר התגובות של "פשוט מאוד ..." ותוכנם.. זה לא פשוט ובגלל זה היא שואלת - נקודה למחשבה

בואי נניח-

נניח שיש גבר ואישה, האיש אוהב אישה והאישה אוהבת איש. בא כח עליות (כי רק הוא יכול) ומחליף בינהם את גופם. עתה הגבר נמצא בגוף אשה והאשה בגוף גבר. האם הגבר שעכשיו הוא אשה מפסיק לאהוב את האישה שאהב קודם? האם האשה שהיא בעצם גבר מפסיקה לאהוב את הגבר שאהבה? אז יש להם אהבה לבני מינם. (הכל כמובן בעירבון מוגבל מפני שהומוסקסואל הוא גבר גם מבפנים וגם מבחוץ ואין הוא מרגיש כמו אשה) אני מקווה שזה עזר לך להבין

keika

New member
אני אנסה להסביר לך את זה מנקודת מבט

של בחורה וגם סטרייטית, אהבה ומשיכה בין אנשים זה דבר טבעי שהגוף והנפש שלך פעולים לפיו, אין קשר אם את אישה או גבר, האדם שנמצא מולך ואת אוהבת אותו או נמשכת אליו הוא אדם בפני עצמו,לא חשוב המין שלו ולא חשוב הדת שלו,אהבה בין שני בני זוג לא צריכה להישפט על פי מין (ובכלל לא על פי החברה....)אהבה צריכה להיות משהו שאת אחראית עליו,את בוחרת מה שהכי טוב לך, אני להפך ממך רואה מערכות יחסים בין בני זוג מאותו המין דבר מעוד טבעי ומאוד חיובי,אדם שמסוגל לבחור בעצמו את מה שהוא רוצה ולא לפעול על פי כללי החברה (לא מכלילה סטרייטים...)הוא בן אדם עצמאי...ואני מאחלת לכל אחד מחברי הפורום החדש הזה בהצלחה בעתידם כי אין דבר יותר חשוב בחיים מהחופש שלך,שבמקרה זו מתבטה בחופש האהבה,
מקווה שלא סיבכתי אותךיותר,בכל זאת...זו ההסבר שלי לאהבה...

עוד הסבר -

למשל , אומרים שיש שהופכים להומואים בגלל שבחייהם הם לא היו עם אבא וזה גורם להם משיכה\תשוקה למישהו שיהיה איתם , יאהב אותם ויגן עליהם ולכן הם נמשכים לבנים .

למעלה