לא מבינה איך הזבל עמיר נשאר ועתי הודח

בדיוק!! הייתי מת שעמיר הזבל/חולה נפש

הזה יעוף כבר....מה שהוא אמר בחדר האח הגדול על סיוון זה מחלת נפש טהורה..אמן שיעווווווף

איציק911

New member
עמיר גבר וסיוון חולת נפש

מאחל לך אישה כמו סיוון- עלובה,רדומה,עצלנית,מפוזרת,לא נקייה,לא מדברת,משעממת,מפונקת,אין לה דיעה עצמאית ומושפעת מהסביבה,פגיעה ורגישה. הקיצר בחורה גמורה ועייפה. הבחורה הזאת היא גיהנום וסיוט לכל גבר ואל תסתכלו רק על החיצוניות (נכון היא חמודה מאוד) ואל תסתכלו על זה שהיא שקטה יש דברים מעבר. בתור בת זוג היא סיוט

oranit35

New member
עמיר לא זבל לפחות הוא לא בגד עם מאורסת וליהיא

לא עפה שזה חבל מאוד עדיף היא שהיא קודם תעוף היא ממש מעצבנת האשה הזו ההפקה משאירה את הזבל הזאת. בגללה עתי עף.

LEE551

New member
עמיר זבל! רואים מה ההתייחסות שלו לנשים..

איך הוא דיבר על סיון, בושה!!!!!!!!!!!

ביוםחמישי ראיתי שנשבר לו סופית מסיוון

כשהם ישבו בנסט -והנוא ניסה שעה וחצי לדובב אותהנ הבנתי שהוא סופית מאס בה ! הוא טיפש כי אם הוא ימשיך להתנהג איתה כרגיל הוא יצא מגעיל ושפל ויעוף מאד בקרוב!!! למרות שהוא אמר לה את הדברים האלו שהיא לא מספיק מסודרת ונקיה!

טלומרז

New member
אבל למה לטנף עליה בחדר האח

שניה אחרי שהיא יצאה משם? ועוד כשרגע לפני כן ביקש ממנה שתחכה לו אם היא יוצאת. הוא טינופת בהתנהגותו לנשים. ולא ציינתי את מה שהציע ליגאל לעשות ללידיה

עמיר לו קאפ אוף טי שלי-אבל סיוון לא ליכלכה על

עליו חודש וחצי עם כל הדיירים???אמרה לכולם כמה היא מתלבטת בינו ולעתי.. וכל פעם כשהוא ניגש אליה -היא מתעצבנת עליו - אני אוהבת את סיוון היא באמת הכי סובלנית שם והיא חכמה -אבל יותר מידי מכונסת בעצמה -לא טוב לה עם עמיר??שתיפרד ממנו .מה את רצה לדבר עליו כל הזמן?? אז כן אחרי חודשיים של נסיונות דיבוב נמאס לו לעמיר -וגם לי אני ביום חמישי מאד התאכזתי מסייון מאד! ואגב -עמיר היה היחיד שאמר לה לא להסתפר קצר והיא לא הרשיבה לו ועכשיו היא גם פחות יפה וגם מאד מבולגנת וחבל!!!!

איציק911

New member
עמיר לא טינף על סיוון בחדר האח

עמיר הביע את הרגשתו ואת התיסכול שלו מסיוון המון אנשים מבינים אותו היא ללא ספר מתסכלת. הוא מלך בהתנהגות לנשים

ziva551

New member
גם עכשו הוא מלכלך עליה עם דנה, זבלון../images/Emo46.gif

chipadripa

New member
עמיר לא זבל??הוא בגד בחברה שלו אחרי

שהם היו 8 שנים יחד!!!

schmoopy

New member
צריך להמציא דבר כזה, חוזה נישואין ל 7 שנים

אם רוצים להאריך חוזה- אהלן וסהלן

איציק911

New member
עתי זבל ועמיר גבר ואת זונה

את זונה כנראה כמו ליהי בגלל זה את אוהבת את עתי המנייאק שעושה דברים שגברים לא עושים

shron 701

New member
אילת

עמיר המיץ של הזבללללללללללללללללל סכסכן,שקרן, בוגד, כל היום מלקק שלא יעמידו אותו להדחה בעיניי הוא לא אמין הוא מזוייף שפת הגוף שלו משדרת את זה חודשיים לא ראיתי שיחה מעניינת עם אף דייר כל היום מרכל כמו זקנה איכססססססססססססססססס מגעיללללללללללללללללל אותי אישית עתייייי הגבר המושלםםםםםםםםםםםםםםםםם אין מה לעשות

aerynsun

New member
נכון . גם אני לא מבינה

עמיר הזה כל כך לא מגיע לקרסוליים של עתי. חבל.

איציק911

New member
כל השמנות והמכוערות אוהבות את עתי

כל המצורעות והמדוכאות אוהבת את עתי. כל היפות אוהבת את עמיר

למעלה