לא מאמינה שזה קורה-אני מצטרפת אליכם :)

roniti21

New member
לא מאמינה שזה קורה-אני מצטרפת אליכם :)

אחרי כמעט 4 שנים של נסיונות, 3 שאיבות, והריון כימי אחד אני סוף סוף ב-ה-ר-י-ו-ן אז ככה: וסת אחרונה:25/11. המחזורים שלי בד"כ ארוכים-כל 45 יום בערך שאיבה:8/11 החזרת שני עוברים: 11/11 ביום ה 14-הבטא היתה 530 והיום(יום 16) הבטא עלתה ל 1265 יש לי כמה שאלות: 1. האם זה תקין? 2. האם ניתן לדעת אם זה עובר אחד או שניים או שזה עוד מוקדם? 3. באיזה שבוע אני? אשמח לכנס לרשימה שיש עם תאריך לידה משוער וכו' כולי בהתרגשות-חמישי הבא אני מוזמנת לאולטרסאונד ראשון :)) מבטיחה לעדכן תודה לכל העונות

טליה10011

New member
ברוכה הבאה
ובשעה טובה

לפי החישוב את אמורה להיות בשבוע 4 + יומיים ההכפלה נראית תקינה
בהצלחה באולטרסאונד ראשון והמשך הריון תקין

בהצלחה גדולה באלטראסאונד וברוכה הבאה

אי אפשר ממש לדעת את כמות העוברים עד האולטראסאונד. לנו היו שלישיה וביום ה - 12 היה לנו 397. אז יכול להיות 2 בוודאי. ויכול גם לא להיות. ההכפלה ממש תקינה. הרבה בהצלחה ומחכים לבשורות טובות :)

roniti21

New member
אוףף פתאום הופיע דימום-

מן הפרשה רירית ורדרדה, ספק אדמדמה בעיקר בניגוב..וגם על התחתונית-ממש כמו בתחילת וסת מה זה אומר??זה קרה למשיהי? היום היתה הכפלה..מדוע דימום?על מה זה יכול להעיד? לחוצההה

אל תלחצי, הרבה הריונות מתחילים עם דימומים

ואם זה ורדרד זה אומר שהדימום קטן ביותר. לי היו דימומים בהתחלה. חלקם היו ורדרדים, חלקם חומים וחלקם ממש דם אדום ועכשיו אני בחודש שמיני. זה מלחיץ אבל לא בהכרח אומר שההריון לא תקין. אני מציעה לך לדבר עם הרופא, אולי הוא יציע להגביר תמיכה ואולי לבוא להיבדק ואולי (כמו שלי אמרו) שרק אם מתגבר יש מה לבדוק אחרת אין חשש. שיהיה בהצלחה!

תופעה מוכרת בהחלט

אין מה להיות לחוצה, רק להמשיך עם התמיכה כמו שצריך. אני היום בשבוע 14, ועד לא מזמן היו את ההפרשות המעצבנות האלה... אין הסבר למה זה ככה, אז צריך פשוט לנשום עמוק למרות שאני יודעת ושזה מאוד מלחיץ. כל זמן שזה הפרשה חומה, רק בניגוב, או לא יותר מפד יומי אין חשש. אם חלילה מדובר על דם אדום טרי אז את חייבת לגשת ולהבדק. שיהיה בהצלחה!! מזל טוב!

טליה10011

New member
אצלי זה קרה ועדיין קורה

דימומים זה דבר שכיח בהתחלת הריונות, כשהגעתי למחלקה בהיסטריה בגלל הדימום אף אחד מהרופאים לא התרגש מזה, רק בדקו שהעובר תקין והוסיפו תמיכה. אל תדאגי רק תשימי לב שהדימום לא מחמיר או מתחזק

roniti21

New member
אני לוקחת 3 אנדומטרין ליום-יש יותר מזה?

ובנוסף-2 כדורי פרוגינובה זה לא נראה ממש דימום,זה יותר הפרשות ורדרדות חומות בניגוב ועל התחתונית. אוף,קצת מלחיץ :(

טליה10011

New member
אל תלחצי רוניתי

התמיכה שלך מספיק טובה. ושוב, הפרשות זה דבר מוכר וידוע בהריונות ואם זה עדיין לא מרגיע אותך אז למען השקט הנפשי שלך גשי לרופא לבדיקה

amsterdam10

New member
יש יותר מזה...

אני לוקחת 4, 2 בבקר ו2 בערב. הכל תלוי בערכי הפרוגסטרון שלך. יש גם השלמה בזריקה, תתייעצי עם רופא. מאחלת לך המשך נעים ותקין.

מיככל1

New member
לא להילחץ אבל לגשת לרופא

היי רונית, מציעה לך לעשות בדיקת דם ולבדוק פרוגרסטרון אם הפרוגרסטרון נמוך, לגשת לרופא ולבקש תמיכה נוספת של פרוגרסטרון. צריך גם לבדוק שאין המטומה. בכל מקרה גם לי היה דימום וזה בסדר. אין מה להילחץ. בהצלחה!!!

pikosh

New member
אין לך מה להלחץ גם לי זה התחיל

בשבוע 6 ...תחכי לבדיקת דופק....

roniti21

New member
ההפרשות פסקו...זה היה משהו כמו יומיים לסרוגין

ועכשיו טפו טפו טפו הכל נקי שוחחתי עם הרוםא בטלפון והוא אמר שאני עם תמיכה מקסימלית ושאין ממש המ לדאוג כל עוד זה לא דימום שמלווה בכאבים.. ממתינה ליום חמישי לאולטרסאונד ראשון מקווה שהכל בסדר ושההפרשות לא העידו על משהו לא תקין.. חשבתי לנסוע היום שוב לעשות בטא לוודא הכפלה..מה אתן אומרות?כדאי?או שפשוט להניח לזה? מכירות את זה שרוצים בכל דקה לדעת שזהו,את בהריון..ושהכל בסדר? :))

אני אומרת תניחי לזה

יש לפניך כמה חודשים טובים של הריון, באיזשהו שלב צריך ללמוד לשחרר, לקוות שהכל בסדר, ופשוט לתת לזמן לעבור. שיהיה בהצלחה באולטרסאונד!

roniti21

New member
מעדכנת---היום חזרו שוב הפרשות/דימומים

לא הייתי רגועה ונסעתי לבית החולים כדי לבדוק שוב בטא...עשיתי גם אולטרסאונד,למרות שבשלב הזה לא ניתן עדו לראות עובר/שק חלמון אז ככה: לשמחתי נצפה שק הריון...והבטא ממשיכה להכפיל את עצמה , היא 2650 :))) קצת נרגעתי..אני באמת צריכה לשחרר ולהיות סבלנית עד יום חמישי הבא שאז יהיה ניתן כבר לראות משהו... נקווה לטוב :)

roniti21

New member
אוף-הדימומים באים והולכים..

זה היה נראה שהם פסקו אבל היום שוב היו לי קצת כאבים בבטן תחתונה ודימום,לא אינטנסיבי..אבל עדיין...דימום מצד אחד-הבטא התחילה גבוה והיו הכפלות יפות וגם ראו שק הריון,למרות שזה מאד צעיר .. ומצד שני,הדימום לא פוסק...יש לי בדיקה רק בחמישי הבא.. נראה לכן בסדר?

לדקלם לעצמך: הרבה הריונות מתחילים עם דימומים

לי היו דימומים לסירוגין עד שבוע 16 או 17, וטפו טפו טפו, עכשיו הקטנצ'יק עושה לי סלטות בבטן. ולגבי הכאבים בבטן, תתחילי להתרגל. הרחם שלך הולך לגדול באופן משמעותי ביותר בחודשים בקרובים ואת ככל הנראה תחושי מיחושים שונים ומשונים. אם את מודאגת את יכולה ללכת להיבדק אבל אלו תופעות רגילות ומוכרות שרוב הסיכויים שלא מעידות על בעיה. מאחלת לך המשך תקין ועגול!

roniti21

New member
תודה רבה -שאלה נוספת-

האם זה בסדר שבשבוע 4+4 נצפה רק שק הריון ללא שק חלמון? עשו יל אולטרסאונד מוקדם בגלל הכאבים והדימומים וראו שק הריון ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי תודה :))

למעלה