לא מאמינה שאני שואלת את זה

הספרנית

New member
נראה לי שזה בזבוז של כסף וזמן

את עדיין צעירה, קצת סבלנות וזה ישתלם לך
בהצלחה

© RoNa

New member
לדעתי

היום עם עידן האינטרנט משרדי השידוכים נשארו לאנשים שאין להם קשר לאינטרנט, כמו שאמרת דתיים, חסרי מחשב או במילים אחרות מאותגרי יכולת, ומבוגרים/זקנים. חושבת כאן האפשרויות רבות ויש שפע אדיר (לטוב ולרע). פשוט תנסי! בהצלחה.

W i l d C a r d

New member
לא מאמין שאת שואלת את זה

האמת, שאני לא מכיר אף אחד שרשום למשרד כזה. אבל אם זה עובד טוב, תעדכני. נראה לי זה כמו ללכת לחברת כ"א אחרי שלא מצאת מזכירה בדרכים אחרות. זה יותר יקר, אתה מדמיין שהם ימיינו עבורך, אבל הם לא (זה ישראל אחרי ככלות הכל), אתה מגדיל את החשיפה והמגוון. תגידי לאמא שלך שעוד 15 שנים תהיי פתוחה לאפשרות הזו.

aviavram

New member
לא מאמין שאני עונה לך

בכל מקום יש מטומטמים ולכל אחד הדפ'קה שלו. בכל ערימת שחת יש גם כמה שיבולים איכותיות הן נמצאות בכל מקום במשרדי השידוכין ברחוב באינטרנט בכל מקום צריך רק לסלק את המוץ מי אמר שזה קל לא סתם הם מתו בגיל 35 לפני 1000 שנה עבודת פרך להעיף את המוץ היום המכונה -אינטרנט עושה את זה אז תקשיבי לאימא שלך תקשיבי לכולם והכי הכי פתחי עיניים הוא שם

צד אפל

New member
בזבוז כסף

מי צריך את השדכנים האלו...שהכל כל כך זמין היום...את יכולה להכיר בכל מקום...

כנסי להסבר......./images/Emo70.gif

תראי, כאשר את הולכת למשרד שידוכין, את למעשה מבקשת ממישהו אחר שיעשה את הסינון עבורך. האם את באמת חושבת שמישהו יידע לזהות יותר טוב ממך מה באמת מתאים לך וטוב עבורך ? את למעשה נותנת למישהו אחר שליטה על תהליך קבלת ההחלטות בנושא הכי רגיש ! אני לדוגמא, לא אתן בחיים למישהו אחר להחליט עבורי, ולא רק בנושא הזה. את חייבת להיות בשליטה מלאה על החיים שלך. את נשמעת כמו ילדה קטנה שלא יודעת מה לעשות וצריכה את אמא ואבא כדי שיגידו לה מה לעשות, ו לחלופין את עדיין לא מכירה את עצמך, אך לא נורא, אנשים הם יצורים שמתפתחים כל הזמן, לפחות רובנו
, ואת עדיין צעירה, אז אל תהיי בלחץ, ופשוט תנסי ללמוד מה מתאים לך מכל נסיון/קשר שצברת.

A M S T A F1

New member
RONA אני מזמין את עצמי אצלך לשישי שבת

א) אהבתי את המילים שכתבת ב) אני חייב מידי פעם להיתחנף למנהלת הפורום ג) עליי גלידה קרח ענבים/לימון/קולה/מישמיש (לא להיתלהב אמרתי לבחור אחת )

A M S T A F1

New member
פטל ותות שכחתי גם

מקפיץ פעם היו מוכרים בקרית גת הרטיק קרח בצבע תכלת בטעם ענבים כעת אני מחפש איפה מוכרים ענבים כחולים בצבע תכלת

tsDesign

New member
א. לא הייתי

ב. כן קיבלתי שני טלפונים של שני משרדים כאלה שמיועדים לאנשים קרייריסטים, איכותיים וכו'... שאין להם זמן לחפש בני זוג, ואני שואלת - אם אין להם זמן לחפש בני זוג - יהיה להם זמן להכיר ולבלות עם בן/בת זוג??? ג. זרקתי את הטלפונים מיד אחרי שקיבלתי אותם - כי אחרי כמה בליינד-דייטים לא מוצלחים בעזרתם של אנשים שמכירים אותי - אני לא סומכת על אנשים שלא מכירים אותי שיצליחו יותר. ד. את בת 27!! מה את צריכה את זה??? את יכולה להסתדר בלי ההוצאה הזו. בהצלחה

אישון36

New member
אימא שלי אומרת

למה לא תבוא לאכול גם מידי פעם באמצע השבוע ? וחוץ מזה היא אומר, אתה לא מוציא יותר מידי כסף על שטויות ? וחוץ מזה אומרת, איך אתה מסתדר ? אתה מאושר ? ואני לא מבין למה בחורה בת 27 שמחפשת נואשות חבר לחיים וכותבת על זה לא מוצאת לנכון להוסיף מעט יותר פרטים על עצמה בכרטיס בתפוז - על מנת שננסה להבין מה היא ומי היא והאם כדאי בכלל לפנות אליה. הנקודנה בנט היא סיווג מראש - אולי ההודעה שלך בנט מושכת מראש בחורים לא מפותחים ? דרך בדוקה לעשות את זה היא לא להיות מורכבת באופן בולט. אישון. מורכב באופן בולט.

צנטריול

New member
משרדי שידוכים

עוד בתקופה שהיו רלוונטים היו משאבות כסף לא יעילות עבור אנשים נואשים שלא בכדי יש להם בעיות זוגיות עכשיו בעידן האינטרנט כבר אין להם מקום (ראי את הלנה עמרם, התדרדרה ללכת לדיסקוטקים לבושה כמו תיכוניסטית כדי למצא לקוחות. עצוב ופאטתי). כמו הדת- כבר לא רלוונטי. ולשאלתך, לא, לא הייתי

b e c k y

New member
כווולם כבר ענו, אז גם אני.

אני לא חושבת שמשרדי שידוכים הם פיתרון גרוע. אני חושבת שהם מתאימים למי שיש לו בעיה לחפש ולמצוא בני זוג בדרכים אחרות. את כותבת שאת יוצאת ומכירה, כך שאני משערת שאין לך בעיה של ביישנות או של חוסר זמן. אני מבינה את קוצר הרוח שלך, את בת 27, מסתכלת קדימה, רוצה משפחה וילדים ויודעת שזה לוקח זמן. את הזמן הזה מתחילים לספור רק מרגע שמוצאים את האדם המתאים. ולכן את רוצה לזרז את התהליך. (אני צודקת?) אבל אל תשכחי שהיום רוב הפעלות היא באינטרנט ולכן, מי שמגיע למשרדי השידוכים, הוא אדם שלא הצליח לתמודד בדרך הרגילה. כמו שכבר כתבו לך, המגוון הוא עצום. את כבר מנוסה מספיק על מנת לדעת מה נכון לך ומה לא. אם את מרגישה שמה שעשית עד עכשיו לא הביא אותך למקומות שרצית, שבי לבד או עם עזרה, ותגדירי מחדש את הקריטריונים שלך לבן זוג. אולי דברים שאת מתיחסת אליהם כמובן מאליו, מונעים ממך להכיר אנשים שאת מחפשת? אולי יש דברים שהיו חשובים פעם והיות כבר פחות, או להיפך? לא חסרים אנשים בעולם. פקחי עיניים ופתחי את הלב.

את בת 27 לאין יש לך למהר?

תהני מהחיים תצאי תבלי..תשחריי יותר..גם כשאת משוחררת את פחות בררנית ואת נהנת מהצד השני כמו שהוא בלי לבחון אותו בזכוכית מגדלת,אולי תופתעי ותגלי כמה דברים שכן את אוהבת שלפני זה לא אהבת כי כל הזמן היית לחוצה להכיר ,כאן ועכשיו! אנשים רציניים ואנשים פחות רציניים,יש בכל מקום..חשבת על זה אולי פגשת אותם כבר..אבל מרוב הלחץ שלך את מבריחה(סליחה אם זה ישיר מדי) אולי בעצם הבעיה גם בך..ובמקום לעשות מה שאחרים מתעקשים שתעשי,אולי תעשי מה שטוב לך!! תצאי,תרקדי ,תבלי תהני..להתחתן ולהביא ילדים יהיה תזמן שלו..כרגע זה הזמן שלך לקבל מהחיים את הדברים הטובים שהוא מעניק..(הזמן גם מתעקש בשבילך להנות ולנצל אותו) ואני יכולה להבטיח לך ברגע שאת תפסיקי לחפש ולרוץ אחרי זה ושזה לא יהיה הדבר היחיד שמעסיק אותך,זה יבוא..חוק מרפי..''מי שמחפש לא מוצא!! בהצלחהה

למעלה