לא מאמינה שאני שואלת את זה

לא מאמינה שאני שואלת את זה

דיעה על משרדי שידוכים? אני בת 27 נפגשתי עם הרבה בחורים מהאינטרנט- רובם מטומטמים ולכל אחד הדפ'קה שלו. אמא שלי כל הזמן אומרת לי להירשם למשרד שידוכים כי שם יש "אנשים רציניים" לי אישית נראה שזה מקום לאנשים יותר מדי ביישנים או דתיים והיא מתעקשת שזה אנשים איכותיים שנמאס להם מהמחשב מישהו היה במשרד כזה שיודע להגיד אם זה טוב שם או שזה חרטא?

אני דוקא נפגשתי

עם כמה אינטליגנטיות, וזה בהחלט לא מספיק, אבל גם יצאתי עם שרוטות ברמות שחשבתי שלא קיימות יש פה עניין אחד של סינון לא נכון, ועניין של מזל.... אני חושב שאני נורמאלי ואינטליגנט....

A M S T A F1

New member
אמא שלי אומרת לי שאת בכלל לא בישבילי שיש סיבה

לדאגה לא בא לים ביום שבת בקיצור אמא שלי אומרת לי שאני חצי חצי חצי ילד חצי הצד השני נראה לי שארגיע את עצמי באיזה משחק קוביות

בתור נציג המטומטמים ובעלי הדפיקות..../images/Emo3.gif

ואני אומר את זה עכשיו בתור אחד שקיבל חסימה ממישהי לאחר ששלח אליה הודעת "הי, מה נשמע." תקשיבי טוב , את מוקפת, אנחנו נמצאים סביבך, אי אפשר לברוח מאיתנו, לכל מקום שתלכי ,מועדון , פאב ,ספרייה,אינטרנט, תמצאי אותנו שם. מו-הא-הא!!!
אנו שורצים באטמוספירה ומתרבים כמו ארנבות (ואף אחד לא יודע איך, חושבים זה בגלל האוזון...) עכשיו ברצינות, האינטרנט הוא סה"כ המשך של משרדי שידוכים , הפרינציפ שלהם הוא זהה, לעזור לאנשים אשר אינם מסוגלים לעשות זאת בעצמם למצוא בן/בת זוג. נקודה. דפוקים יש בכל מקום.

ת ו מ R

New member
חח

קיבלת חסימה ? אהבתי את "תקשיבי טוב , את מוקפת, אנחנו נמצאים סביבך, אי אפשר לברוח מאיתנו, לכל מקום שתלכי ,מועדון , פאב ,ספרייה,אינטרנט, תמצאי אותנו שם. מו-הא-הא!!!אנו שורצים באטמוספירה ומתרבים כמו ארנבות (ואף אחד לא יודע איך, חושבים זה בגלל האוזון...)" בקיצור מי שתרצה אותך , תגיע אליך . באחריות לא צריך לעשות כלום בימינו הכי טוב פאסיבי :) איפה הימים של ה"גזור" ההוא ממפלגת רע"ש - מפלגת זכויות הגבר

לרוע המזל אלו שרוצות אותי...

בדרך כלל רוצות תשלום/תמיכה/מארחת (או אישה אחת בת 49), ומבחינתי כמו שאמרתי להן אני מוכן למות בתול מבלבד שלא לשלם. בחורה צריכה לרצות להיות איתי, ואני צריך להמשך אלי. 2 התנאים האלה דומים לשאלה "מה קורה כאשר כדור שלא ניתן לעצור אותו פוגע בחומה שלא ניתן לשבור אותה " (תשובה: השאלה סותרת עצמה, ביקום בו יש חומה שלא נשברת אין כדור כזה, והפוך). מתוך הספר "מה שם הספר ההזה". אבל זה בסדר בקרוב זה ייצא לי מהראש אני מקווה. יש גבול עד כמה אפשר לדפוק אותו בקיר (אני יודע מניסיון כי בעבר ללא תרופות הייתי ברגעי תסכול נדירים, הייתי עושה את זה פיזית).

ת ו מ R

New member
WoW

חבר ( אפשר לקרוא לך ככה , נכון ? ) , בקיר תדפוק רק מסמרים . אם בא לך לדפוק ת'ראש תשתה ויסקי :) אתה ציטטת מספר , אז תרשה לי לצטט איזה אחד , אלברט אינשטיין - " לכל בעיה יש פתרון, שאם לא כן - לא הייתה בעיה " + "ניסוח הבעיה חיוני לפעמים יותר מפתרונה" אז כן יש כאן בעיה ( מה שרשמת בהודעה ובכרטיס שלך ) אבל יש גם פתרון לאותה בעיה. חייב להיות . אחרת לא הייתה בעיה . קצת אמונה , והכל יהיה בסדר

ברור שיש פיתרון...

הגעתי למסקנה שכדי להיות אני צריך לשלם מחיר. או לחילופין המשיכה שלי אינה תואמת את הנוכחות שלי. לפיכך יש לדכא את המשיכה שלי. הפתרון כמו שציינתי הינו שימוש באמצעים תרופתיים. שהתחלתי אותם לא מזמן, ייקח זמן עד שישפיעו לגמרי, כך שעד אז אמשיך לעשות שטויות. אמנם היום אי אפשר לרפא את הכל בתרופות אבל זה רק בגלל שלא המציאו את כולם עדיין
בקרוב, זה new thoughts ,new ideas , new man... לווסת חומר פה, להוריד מוליכות שם.. הכל הולך. וויסקי אני לא שותה, לא שותה אלכוהול בכלל, לא אוהב ת'טעם.

ת ו מ R

New member
מה אתה רוצה צומי ?

אז הוא עדיין לא , יגיע זמנו , לפחות הוא כנה עם עצמו ועם כולנו כאן ומודע לבעיה שלו . ומה איתך ? מה מצב היבלות שלך ביד ימין ? או שאתה שמאלי ? :) חכמים מדברים כשיש להם משהו לומר; טיפשים מדברים כי הם חייבים לומר משהו חכם אתה ממש לא טמבל , לך תנגב חומוס עם האף .

צנטריול

New member
לקחת את זה אישית הא?

אני? עזוב אני לא דוגמא. אני זה מקרה אבוד. יד ימין כבר לא מתפקדת. עברתי לרגל. להמשיך? הפתגם שלך.....הפגזת!. "הסוס, כאשר ילכך העשב יתהה על החמור החורש לאחור" איך שלי? לגבי החומוס......הא????

ת ו מ R

New member
דוגמא אתה בטוח לא , דוגמה אולי כן

תלמד עברית :) לא רואה שום סיבה שהיית צריך לכתוב לו "עוד אחד שמעולם לא זיין‬" יש לו מספיק בעיות , הוא לא צריך עוד פלוני כמוך לזרות לו מלח על הפצעים עכשיו המשפט שלי יותר ברור ?!

Moris777

New member
גבר, עדינות , הכנסת את הילדה לפובידליה

רצוי לגלות לה שבדרך כלל אנחנו כמו סופרמן, מסתובבים ביום עם חליפות ועובדים במשרדי פרסום, ורק בערב, יוצאת לאור הדפקה שלנו, ואנחנו נתלים הפוך על עצים בשדרת רוטשילד, מצייצים ומרחפים. אז בנוגע לשאלה, התשובה שלי היא : שאם היא מחפשת תקשורת הגיונית ובונה, רצוי לה לדבר ולהתערבב איתנו בשעות אור היום ! כשאנחנו נראים ומדברים באופן הגיוני, חברתי, וקונפורמיסטי. ורצוי להמנע מצ'יטוטים ליליים. כי בלילה, אחרי שמחשיך ,השריטה יוצאת לפועל ורגשות מודחקים, כעסים ופחדים שוטפים את האוזן הקשובה והחוקרת. (וכמובן הלא מעט .. שיפוטית)

b e c k y

New member
אההה את זה אני דווקא יכולה להסביר לך.

גם אני חוסמת לפעמים אנשים אחרי ה הי הראשון. יש אנשים שהפרופיל שלהם, כל כך לא נראה לי, שאני לא מעונינת שבטעות הם יכתבו אלי שוב. לכן אני חוסמת כדי שזה לא יקרה. כי יש מנהג גברי לכתוב שוב ושוב גם אם אין תגובה (לא כולם, אבל יש) זו הסיבה שזה קורה.

אני לא כזה, לי יש מנהג כפייתי אחר...

אני מגיב כמעט כל פעם שמגיבים לי, לא בגלל הצורך שיהיה המילה האחרונה אלא כדי להראות שקראתי והתייחסתי. לא ידעתי שאני יכול להראות כזה מפחיד על הפעם הראשונה :)

ת ו מ R

New member
לא מאמין שאני עונה לך

משרד שידוכים ? לא חבל על הכסף ? ! מטומטמים ומטומטמות יש בכל מקום . גם בנט וגם במשרדי שידוכים , רחמנא ליצלן :) את הבנזוג/חתן/גרוש הבא שלך את תמצאי באוניברסיטה ,בסופר/מכולת , במקום העבודה וכדומה . סבלנות בהצלחה :)

למעלה