לא מאמינה שאני כאן, אז אפשר להצטרף?../images/Emo140.gif
היי בנות
לשמחתי אתמול בערב נודע לי שיש לי תאומים. השוק עדיין טוטאלי. אלו ילדים ראשונים לי ואני הולכת לגדלם כחד הורית
עברתי מסע לא קטן של 2 הפלות ומספר הריונות כימיים ותודה לאל, אחרי הפריה ראשונה בטיפולו המסור של פרופ' זיידמן המלאך שלי, אתמול הוא בישר לי על תאומים. אני בשבוע 7 + 5 ובדיקת הדופק היתה מעולה. טפו, טפו, טפו ומתפללת לאלוהים כמובן שכך ימשיך. אשמח לעזרה במספר שאלות: (ואם יורשה לי להציק כאן עוד בהמשך - אשמח לקבל אישור, חחח) אצל פרופ' ברונשטיין אין מקום לסקירת מערכות לעוד 7 שבועות , אז קבעתי אצל אחירון. שמעתי שהוא מעולה, אבל עדיין הייתי שמחה לדעת אם מישהי כאן יכולה להגיד לי אם עדיף לי מישהו אחר, כמו מייזנר , מלינגר וצלאל. מאוד שלמה עם אחירון ואולי עושה לעצמי סתם בלבול מח, אבל, נו, אתן בטח מבינות.... אשמח לשמוע. ועוד שאלה: מישהי כאן טופלה אצל זיידמן ונשארה אצלו במעקב? אני פשוט מאוהבת ברופא הזה, הוא אמר לי שהוא הולך לעקוב אחרי בהריון הזה, פתח לי כרטיס מעקב וכמובן שבעדינות, בעדינות שאלתי אם אני לא צריכה לעבור למעקב של רופא בהריון בסיכון גבוה עקב תאומים והוא אמר שממש לא והוא עצמו יודע יפה מאוד לעקוב אחר הריון תאומים ושהוא בטח לא יסכן לי את ההריון, אלא היה שולח אותי לרופא אחר. עכשיו, ברור לי שהוא לא יסכן את ההריון שלי, אבל יחד עם זאת, הוא ידוע כמומחה פוריות ואני קצת בדילמה אם להשאר או לעזוב. הלוואי שתגידו לי להשאר, כי אני פשוט מאוהבת בבן אדם המקסים והאנושי הזה. דעתכן? הרבה, הרבה, הרבה תודה ואמן , אמן וכולנו נצאנה מכאן בידיים מלאות ומאושרות!!
היי בנות