לא להתרגש מהירידות כי לא להתרגש מהירידות כי ירידות זה כיף
ס סוחר יום New member 8/6/06 #2 לא להתרגש מהירידות כי נכתב ע"י יהושע 50: לא להתרגש מהירידות כי ירידות זה כיף לחץ כדי להרחיב... לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות
לא להתרגש מהירידות כי נכתב ע"י יהושע 50: לא להתרגש מהירידות כי ירידות זה כיף לחץ כדי להרחיב... לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות
מ מוריס בן טובים New member 8/6/06 #3 סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם נכתב ע"י סוחר יום: לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות לחץ כדי להרחיב... סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם תגובה הבט.
סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם נכתב ע"י סוחר יום: לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות לחץ כדי להרחיב... סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם תגובה הבט.
ס סוחר יום New member 8/6/06 #5 מוריס אתה מפציץ לי את הבלוג נכתב ע"י מוריס בן טובים: סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם תגובה הבט. לחץ כדי להרחיב... מוריס אתה מפציץ לי את הבלוג בקללות ובעצות שאני לא מעוניין לשמוע. תגיד, אתה אוהב לתת עצות לכל אחד? (כבר הבנתי שאתה אוהב לקלל)
מוריס אתה מפציץ לי את הבלוג נכתב ע"י מוריס בן טובים: סוחר יום יש לך בלוג פיצוץ רשמתי שם תגובה הבט. לחץ כדי להרחיב... מוריס אתה מפציץ לי את הבלוג בקללות ובעצות שאני לא מעוניין לשמוע. תגיד, אתה אוהב לתת עצות לכל אחד? (כבר הבנתי שאתה אוהב לקלל)
A anavi131 New member 8/6/06 #6 לא להתרגש מהירידות כי נכתב ע"י סוחר יום: לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות לחץ כדי להרחיב... לא להתרגש מהירידות כי תמיד אפשר לעבור לפורום 'הומלסים חסרי כל'!
לא להתרגש מהירידות כי נכתב ע"י סוחר יום: לא להתרגש מהירידות כי מחר יהיו עוד ירידות לחץ כדי להרחיב... לא להתרגש מהירידות כי תמיד אפשר לעבור לפורום 'הומלסים חסרי כל'!
ק קרלטון New member 8/6/06 #4 יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- נכתב ע"י יהושע 50: לא להתרגש מהירידות כי ירידות זה כיף לחץ כדי להרחיב... יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- פורום קאמה סוטרה...
יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- נכתב ע"י יהושע 50: לא להתרגש מהירידות כי ירידות זה כיף לחץ כדי להרחיב... יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- פורום קאמה סוטרה...
י יהושע 50 New member 8/6/06 #7 כל אחד מבין לפי מה שקרוב לליבו ../images/Emo13.gif נכתב ע"י קרלטון: יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- פורום קאמה סוטרה... לחץ כדי להרחיב... כל אחד מבין לפי מה שקרוב לליבו
כל אחד מבין לפי מה שקרוב לליבו ../images/Emo13.gif נכתב ע"י קרלטון: יהושע, התגובה שלך מתאימה יותר ל- פורום קאמה סוטרה... לחץ כדי להרחיב... כל אחד מבין לפי מה שקרוב לליבו