לא להאמין....אני ראשון ! בוקר טוב !

|חביוק| בוקר נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

אחחחחחחחח איזה גמר... אני עייפה! אך מרוצה.... אחלה יום לכולם

nony4

New member
אני לא מרוצה ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

הראל סקעת הפסיד!! אמנם רק ב - 60,000 קולות אבל בכל זאת הפסיד ובקושי הצלחתי לקום מהמיטה בגלל הגמר.. אוףף עד שיגמר היום. חייבת לעשות משהו שיסית אותי מהעיפות.

נכון שלאורך כל הדרך הוא הפגיז

אך מבחינה קולית...מבחינה מקצועית... לדעתי עדי כהן בעלת הקול הטוב ביותר.. אך הקהל לא בוחר לפי הקול אלא לפי המראה והלוק... הייתי בטוחה שסקעת יבחר.. אך היה מהפך..ומגיע למויאל לזכות...הוא רגיש, שר יפה, חתיך.. ופשוט מגיע לו...לפחות לדעתי. וגם אני עייפה...עוד קמתי ב 3 וחצי להאכיל את הילד.. ושוב ב6 לעבודה...ראבקקקקקקקק אני רוצה לישון!!!!!!!!!!

nony4

New member
אז בואי נלך לישון...

העבודה לא תברח וגם אף אחד לא יעשה אותה במקומנו נכון
ומה שלום הגוזל???

לא תברח ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

השתגעת? חחחח הרגת אותי... אני כאן בעבודה מ 7:30....תכף הלחץ יתחיל... והקטן בסדר (של מי התכוונת? חחחחחחחחחחח ) קצת מצונן ומשתעל..אבל בסדר.

../images/Emo45.gifהיתה לי ברירה? כולם קטנים../images/Emo3.gif

רק שהוא לא יקרע (יקרא) אותי!

nony4

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח

איפה הוא?? אני אספר לו!!! חחחחחחחחחח

T u v i

New member
על פי הטזה שלך

עדי כהן הייתה אמורה לזכות. אותי משך המראה הסקסי והשופע שלה...

שופע ../images/Emo35.gif

מהשפע דווקא היה חסר לה ... אך היא בהחלט סקסיית...נאה מאוד... ובהחלט יש לה קול מצויין...כמו של הכושיות (שאני מתה על שירים של שחורים) השיר שהיא בחרה אתמול...לא התאים לה...והבחירה היתה טעות... אך בהחלט אני חושבת שמכולם יש לה את הקול הכי מצויין. היא עוד תהיה גדולה.

liat ליאת

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

ואני כמובן חוזרת לישון עד שהבנות תנפנפנה אותי סופית מהמיטה

החורזת**

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

היום אצלי יום של סגירת מעגל. זהו יומי האחרון באחת התחנות בהן אני עובדת. הולכת רק לרוקן את החדר ולקחת את הציוד האישי שלי. אז נכון שאני לא אהיה מובטלת ...טפו,טפו טפו
כי אני מעלה את אחוזי המשרה בתחנה השניה של אותה הרשת. אבל בכל זאת ארי 13 שנים, יש איזו צביטה בלב.

../images/Emo13.gif החורזת,,,

נכון שיש צביטה בלב, א ב ל לכל סוף יש התחלה חדשה, אז בהצלחה בדרכך החדשה.

למעלה