אני לא מרוצה ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
הראל סקעת הפסיד!! אמנם רק ב - 60,000 קולות אבל בכל זאת הפסיד ובקושי הצלחתי לקום מהמיטה בגלל הגמר.. אוףף עד שיגמר היום. חייבת לעשות משהו שיסית אותי מהעיפות.
אך מבחינה קולית...מבחינה מקצועית... לדעתי עדי כהן בעלת הקול הטוב ביותר.. אך הקהל לא בוחר לפי הקול אלא לפי המראה והלוק... הייתי בטוחה שסקעת יבחר.. אך היה מהפך..ומגיע למויאל לזכות...הוא רגיש, שר יפה, חתיך.. ופשוט מגיע לו...לפחות לדעתי. וגם אני עייפה...עוד קמתי ב 3 וחצי להאכיל את הילד.. ושוב ב6 לעבודה...ראבקקקקקקקק אני רוצה לישון!!!!!!!!!!
מהשפע דווקא היה חסר לה ... אך היא בהחלט סקסיית...נאה מאוד... ובהחלט יש לה קול מצויין...כמו של הכושיות (שאני מתה על שירים של שחורים) השיר שהיא בחרה אתמול...לא התאים לה...והבחירה היתה טעות... אך בהחלט אני חושבת שמכולם יש לה את הקול הכי מצויין. היא עוד תהיה גדולה.
היום אצלי יום של סגירת מעגל. זהו יומי האחרון באחת התחנות בהן אני עובדת. הולכת רק לרוקן את החדר ולקחת את הציוד האישי שלי. אז נכון שאני לא אהיה מובטלת ...טפו,טפו טפו
כי אני מעלה את אחוזי המשרה בתחנה השניה של אותה הרשת. אבל בכל זאת ארי 13 שנים, יש איזו צביטה בלב.