שמלת תחרה1
Well-known member
עורך הדין הצרפתי, ז'יל גוטייה, האחראי על הוצאת צווי המעצר לביבי ולגלאנט, מת בגיל 68, בסבל רב, ממחלת הסרטן.
זה מקרי.עורך הדין הצרפתי, ז'יל גוטייה, האחראי על הוצאת צווי המעצר לביבי ולגלאנט, מת בגיל 68, בסבל רב, ממחלת הסרטן.
ללא ספק.זה מקרי.
עכשיו תורו של התובעעורך הדין הצרפתי, ז'יל גוטייה, האחראי על הוצאת צווי המעצר לביבי ולגלאנט, מת בגיל 68, בסבל רב, ממחלת הסרטן.
מסכימה איתך.עכשיו תורו של התובע
ועוד כמה שם..עכשיו תורו של התובע
1. כל מי שהיה מעורב בצווי המעצר עדיין חיעורך הדין הצרפתי, ז'יל גוטייה, האחראי על הוצאת צווי המעצר לביבי ולגלאנט, מת בגיל 68, בסבל רב, ממחלת הסרטן.
אשתו ובנו, אשתו ובנו, מה עם הבוחרים?1. כל מי שהיה מעורב בצווי המעצר עדיין חי
גם התובע וגם כל השופטים
2. ביבי, זקן, חולה מאד, אחרי שורה ארוכה של ניתוחים
שאת רובם הסתירו מהציבור
בשנתיים האחרונות התעלף מספר פעמים, איבד את ההכרה
הוא כבר לא זוכר הרבה, ולא מפוקס, ולא מנהל את רוב העסק
הוא די סנילי
צחקו על ביידן
מצבו הרפואי של ביבי לפי מקורבים הרבה יותר קשה
הוא נשאר בתפקיד רק כי אישתו והבן שלו רוצים את הכח.
3. אני משער שב4 השנים הקרובות גם טראמפ וגם ביבי ימותו מזקנה ומחלות.
טוב מאוד. משמח אותי לשמוע זאת. היה עצוב אם המעורבים היו הולכים לעולמם ולא זוכים לראות שהצו עליו עמלו כל כך יפה מתברר כלא שווה את הנייר שנכתב עליו .1. כל מי שהיה מעורב בצווי המעצר עדיין חי
גם התובע וגם כל השופטים
כמה המצאות אפשר להמציא כשממש רוצים, מדהים אותי כל פעם מחדש .2. ביבי, זקן, חולה מאד, אחרי שורה ארוכה של ניתוחים
שאת רובם הסתירו מהציבור
הוא די סנילי
צחקו על ביידן
סיבה טובה בס"ה .הוא נשאר בתפקיד רק כי אישתו והבן שלו רוצים את הכח.
נאחל לשניהם, גם בשמך, אריכות ימים בבריאות איתנה.3. אני משער שב4 השנים הקרובות גם טראמפ וגם ביבי ימותו מזקנה ומחלות.
מה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה?1. כל מי שהיה מעורב בצווי המעצר עדיין חי
גם התובע וגם כל השופטים
היית רוצה להיות סנילי כמוהו בגילו ובמחשבה שנייה, אתה כבר בגילו ואיפה הוא ואיפה אתה ...2. ביבי, זקן, חולה מאד, אחרי שורה ארוכה של ניתוחים
שאת רובם הסתירו מהציבור
הוא די סנילי
צחקו על ביידן
הוא נשאר בתפקיד רק כי אישתו והבן שלו רוצים את הכח.
עצוב שזאת משאלת ליבך ומראה איזה בן אדם אתה, אם בכלל מגיע לך התואר של 'בן אדם'?3. אני משער שב4 השנים הקרובות גם טראמפ וגם ביבי ימותו מזקנה ומחלות.
זה לא רלוונטי בכלל. היועמ"ש טוענת לקשר הזה, אבל הוא לא קיים בעולם המציאות. ועדת החקירה שישראל מתכננת להקים נוגעת למה שהוביל למלחמה הזאת (או לאירועי שמיני עצרת אם נדייק). צווי המעצר של האג יצאו בעניין אי-העברת סיוע הומניטארי במסגרת מלחמת ישראל ברצועת עזה.נצל"ש-
אני ממש מרוצה מהודעת נתניהו שיוגש ערעור על הפסיקה הזו. מקווה שיקים וועדת חקירה עצמאית בלתי תלויה במהירות, מה שממש יקדם את הטיעונים לכך שישראל בודקת בעצמה ושאין מקום להתערבות מבחוץ.
בדיוק היום בית הדין בהאג אמר שניתן להקפיא את הצווים אם תוקם ועדת חקירה רצינית בישראל.זה לא רלוונטי בכלל. היועמ"ש טוענת לקשר הזה, אבל הוא לא קיים בעולם המציאות. ועדת החקירה שישראל מתכננת להקים נוגעת למה שהוביל למלחמה הזאת (או לאירועי שמיני עצרת אם נדייק). צווי המעצר של האג יצאו בעניין אי-העברת סיוע הומניטארי במסגרת מלחמת ישראל ברצועת עזה.
בשאלה הזאת, של העברת או אי-העברת סיוע הומניטארי, ישראל כלל לא מתכוונת להקים ועדת חקירה. לא משום סוג. זה לא עומד על הפרק, זה לא רלוונטי, וזה לא מעניין אף אחד בישראל. לכן אלו שטוענים שיש קשר בין אי-הקמת ועדת חקירה בישראל (ומאשימים בכך את הממשלה והעומד בראשה) לצווי המעצר, פשוט מקשקש שטויות, מבלי לפגוע (זה לא את, זאת בעיקר היועמ"ש ופוליטיקאים+פרשנים רל"בים למיניהם).
מדובר בשני דברים שונים בתכלית השוני.
זה לא היה אתמול? בכל מקרה, אני מודע לכך, אבל זה בדיוק העניין . לא מדובר בוועדה שמדברים עליה בישראל. ישראל לא תקים לעולם ועדה כמו זו שביה"ד מתכוון לה, קרי אחת שתחקור מדוע לא עזרנו מספיק לעזתים מסכנים. זאת לא "ועדת חקירה רצינית" במובן שהישראלים מדברים עליה, בדיוק כמו שכתבתי למעלה.בדיוק היום בית הדין בהאג אמר שניתן להקפיא את הצווים אם תוקם ועדת חקירה רצינית בישראל.
ישראל ככל הנראה לא תקים גם ועדת חקירה ממלכתית לאחריות על המחדל. בכל מקרה, חקירה בלתי תלויה היא מה שבית הדין דורש וזה מה שיכול לעצור את הבליץ נגד נתניהו, גנץ ואולי גם אחרים (בהמשך). כאמור כתבתי על ועדת חקירה עצמאית, כשם שבית המשפח רוצה, לא כשם שהציבור בישראל רוצה. אתה משוכנע (כנראה בצדק) שזה לא יקרה.זה לא היה אתמול? בכל מקרה, אני מודע לכך, אבל זה בדיוק העניין
. לא מדובר בוועדה שמדברים עליה בישראל. ישראל לא תקים לעולם ועדה כמו זו שביה"ד מתכוון לה, קרי אחת שתחקור מדוע לא עזרנו מספיק לעזתים מסכנים. זאת לא "ועדת חקירה רצינית" במובן שהישראלים מדברים עליה, בדיוק כמו שכתבתי למעלה.
מה שאני לא מאמין שיקרה, זה שישראל תקים ועדה לחקור את סוגיית הסיוע ההומניטארי. זאת הוועדה שביה"ד, אילו הייתה מוקמת, היה מתחשב בה. ביה"ד לא היה מתחשב בוועדה שמתוכננת בישראל, קרי ועדה לחקירת 'כיצד הגענו עד הלום' ולא משנה מה הגדרתה הפורמלית או תוארה הרשמי.ישראל ככל הנראה לא תקים גם ועדת חקירה ממלכתית לאחריות על המחדל. בכל מקרה, חקירה בלתי תלויה היא מה שבית הדין דורש וזה מה שיכול לעצור את הבליץ נגד נתניהו, גנץ ואולי גם אחרים (בהמשך). כאמור כתבתי על ועדת חקירה עצמאית, כשם שבית המשפח רוצה, לא כשם שהציבור בישראל רוצה. אתה משוכנע (כנראה בצדק) שזה לא יקרה.
כרגע, זה רק נתניהו וגלנט והבאים בתור יהיו כל חברי הקבינט הביטחוני שהיו בזמן מלחמה.מה שאני לא מאמין שיקרה, זה שישראל תקים ועדה לחקור את סוגיית הסיוע ההומניטארי. זאת הוועדה שביה"ד, אילו הייתה מוקמת, היה מתחשב בה. ביה"ד לא היה מתחשב בוועדה שמתוכננת בישראל, קרי ועדה לחקירת 'כיצד הגענו עד הלום' ולא משנה מה הגדרתה הפורמלית או תוארה הרשמי.
לגבי עצמאות הוועדה, לא בטוח שירדתי לסוף דעתך. כל ועדה מרגע שמוקמת היא עצמאית פר הגדרה. זה נכון לגבי ועדה ממלכתית, ממשלתית וכל אחת אחרת. כאן בכלל מדובר כרגע על תוכנית להקמת מבנה חדש לחלוטין של ועדה. מן הסתם עצמאותה תובטח גם במקרה הזה. אולם זה בהיבט הפנים-ישראלי. לא קשור לביה"ד בהאג.
לא הבנתי את הקשר של גנץ לאירוע.
אי-אפשר לדעת. ככל שיותר מדינות יכריזו שאין בכוונתן לכבד את הצווים, כך יורד בהתאמה הסיכוי שביה"ד יבזה את עצמו וינפיק צווים נוספים. אמנם בינתיים רק מדינות בודדות הכריזו כך, אך מדובר במדינות חשובות. על כך אפשר להוסיף שלוקח זמן להנפיק צווים כאלה (נדרשת בקשה של התובע קודם, דיון, הכרעה שיפוטית) ועוד פחות מחודשיים ייכנס בארה"ב ממשל חדש, שבכיריו כבר הודיעו ש'יטפלו' בבית הדין על חוצפתו בהנפקת הצווים (שכבר הונפקו).כרגע, זה רק נתניהו וגלנט והבאים בתור יהיו כל חברי הקבינט הביטחוני שהיו בזמן מלחמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.