לא יכול להתקין SP1 SP2 הגרסה פרוצה מישהו נתקל בתופעה?
J JohnDoe5 New member 19/6/04 #2 אוקי קח אוויר, תנשוף, תחשוב מה אתה רוצה לומר ותרשום את זה מחדש, הפעם בצורה ברורה.
G gaobot New member 19/6/04 #3 הנה ההודעה יש לי XP גרסה פרוצה לא מקורית אני רוצה לשדרג לSP1 ןSP2 ניתן לעקוף את זה ובכל זאת להתקין את העידכונים?
הנה ההודעה יש לי XP גרסה פרוצה לא מקורית אני רוצה לשדרג לSP1 ןSP2 ניתן לעקוף את זה ובכל זאת להתקין את העידכונים?
J JohnDoe5 New member 19/6/04 #4 אוקי, הבנתי אבל מפאת החוק, אאלץ לסרב לענות לך על שאלתך. אני לא מבין אנשים שמודים שהם מתקינים/מורידים/צורבים תוכנות לא חוקיות ועוד מבקשים עזרה בזה אח"כ בעוד שברור להם שכל פרסום פתרון כזה מצידנו הוא עילה לתבוע אותנו.
אוקי, הבנתי אבל מפאת החוק, אאלץ לסרב לענות לך על שאלתך. אני לא מבין אנשים שמודים שהם מתקינים/מורידים/צורבים תוכנות לא חוקיות ועוד מבקשים עזרה בזה אח"כ בעוד שברור להם שכל פרסום פתרון כזה מצידנו הוא עילה לתבוע אותנו.
L loveUin69 New member 19/6/04 #5 פיתרון מאוד קל../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo163.gif נ י ג ש י ם ל ח נ ו ת , ו ק ו נ י ם ו י נ ד ו ס מ ק ו ר י. או לפחות אם צורבים שיהיה לך גם קצת שכל ולצרוב אם מפתחות או מה שצריך!!!
פיתרון מאוד קל../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo163.gif נ י ג ש י ם ל ח נ ו ת , ו ק ו נ י ם ו י נ ד ו ס מ ק ו ר י. או לפחות אם צורבים שיהיה לך גם קצת שכל ולצרוב אם מפתחות או מה שצריך!!!