לא יכולה להפסיק לחשוב עליו

בובבי

New member
לא יכולה להפסיק לחשוב עליו

אני נשואה 6 חודשים ומאוהבת בבעחי בטירוף. אבל שלשום פגשתי משהו שאני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. הרבה יותר צעיר. יפה. עם תלתלים בלונדינים וגומות חן. אני מתה לנשק אותו. עזרו לי !!!!!

The ofer

New member
בובבי.....כמה ב?????

לא יודע מה להגיד לך עכשיו זה לא כל כך פשוט, לא מובן מאליו אם זה רק חצי שנה אם הייתי בעלך היית מקבלת כבר מנה אז ממה שכתבת הבנו כבר שבעלך לא צעיר...הרי הוא יותר מבוגר ועכשיו בדיוק באמצע הקפה את גם כותבת פה שבעלך לא יפה יכול להיות שבמילה ``בעלי``, לשגיאה בכתיבה ישנה עוד משמעות...או שלכתוב את לא מטיבה העניין הוא באמת שלך אישי זה נושא מסובך וקצת ריגשי האם כבר עכשיו נחלשת האש ואת פה עזרה מנסה לבקש אגיד לך תמשיכי על הבלונדיני לחשוב תכתבי מה קורה...ואכתוב לך משוב תחשבי עליו הרבה...תחשבי עליו המון אבל תחזרי לבעלך עם כל התאבון כך לפחות לא תקבלי מאף אחד מנות למרות שאת רוקדת על שתי חתונות

בובבי

New member
וואו...איזו תשובה

יפה, the ofer, איזה כשרון, אבל בכל זאת חשבת ממש לא נכון, בעלי צעיר ואני עוד נמשכת, אבל על הבלונדיני עדיין חושבת...

patishon

New member
לבומבה בומביי

אם רגלך לא תטמני בצלחת עוד יצא מצב שתצאי קירחת הן רק עברה חצי שנה אז איפה היא האמונה? עוד לא הספקת להתבשל את כבר רוצה להתחשל עוד בגלל הסקרנות תמהרי לפתוח ת`חנות אך שמעי לעצתי קחי משקה קר תירגעי ממני: דון חואן פטישון.

sahr12

New member
איזה אמונה ואיזה נעליים.........

בגללך היא עוד תשים כיפ-ה...:) ואני חשבתי שבלונד זה כבר לא IN... אהלן פטישון...באתי להגיד שהיה אחלה....

לבונה

New member
לרגע חשבתי שפגשת את דוד המלך..

לא...ההוא היה אדמוני... חוץ מזה..מתה לנשק? אז תנשקי

נשיקה

היא רוצה הוא לא יודע היא חוששת הוא משתוקק היא מתלבטת הוא מפלרטט היא עורגת הוא נסוג היא מתקרבת הוא ענוג היא נמסה הוא מתקשח היא מחייכת הוא צוחק והעיניים נפגשות ואחריהן גם השפתיים...

שרוני**

New member
פשוט מאד..לחשוב מותר

חחחחחחחחחחח ממש פשוט...פשוט מארץ הפשוטים..בחיי נו...נישב..עט.. ...מה?..נישב..עט.. לא מאמינה? אל תאמיני אני נישבע..טי.....:)

Cגל

New member
אני אעזור לך....

אז תראי, ככה מנשקים: מקרבים ראש לראש, מטים אותו טיפה הצידה (כדאי שכל ראש יוטה לצד אחר כמובן) מצמידים שפתיים אחת לשניה ומפשקים אותן קלות (זוכרים לצחצח שיניים לפני כן) מקרבים לשון ללשון... ו... אופססססס, כאן זה לא פורום סקס... מצטערת.

איפה את איפה

מנשקת במקומות אחרים ??? הפסדתתתתתתתתת היה כאן שליווווווו תקנאיייי ודרך אגב אם היא תעשה מה שאת מלמדת אותה אז אבוי לנו הוא בטח יברח לה

phantom

New member
יש לי רעיון...

תסתכלי 5 דקות ברציפות על תמונה של דובי גל -- יעבור לך החשק להכל.... תאמיני לי...

למעלה