לא יכולה יותר לשמור את זה!!!!

מיוני

New member
לא יכולה יותר לשמור את זה!!!!

די זה נמאס לי פשוט נמאס!!!! ביומיים האחרונים מורן, לירז ורינת כתבו סתם הודעות שלא קשורות לפורום האהוב שלנו סתם על תסתכלו על המאמר מי בא למפגש שכמו שצעקתם עליי כבר היו 30 אלף שירשורים על הנושא!! וזה ממש פוגע שעלי אתם צועקים ועליהן לא ואני פותחת הודעה חדשה כי אין לי לאיפה להוסיף את זה אז קחו את זה לתשומת לבכם!

» LiRaZ «

New member
../images/Emo26.gif סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה הם בדיוק אותן סתם הודעות שלא קשורות לפורום שאני כתבתי
על המפגש
עם כל הכבוד (
) יש מפגש בעוד בדיוק ארבעה ימים.. לא כולם נכנסים ביום שישישבת.. חוץ מזה שזה חג אז בכלל.. ולא כולם יהיו כאן ביום ראשון.. וצריך זמן כדי לדעת מי בא. לא כולם יושבים מחוברים באינפוזיה למחשב וכל היום כותבים בפורום.. אז תסלחי לי מאוד.. זה שצעקו עלייך בגלל שאת פותחת הודעה חדשה על כל דבר קטן ( כמו זה למשל
מה הבעיה לנצל שירשור
אפילו את זה שעשיתי עם התמונה של ג'ק..
) זה בהחלט לא אשמתי..
ואל תוציאי את זה עליי . יום טוב
לירז

מיוני

New member
כן אבל שאני פתחתי הודעה צעקו עלי!!

וזה לא אישי עליך כי אני מאמינה שאת עושה משהו בסדר אבל אם צועקים עלי למה לא צועקים גם עליך?

LikeMe

New member
כי.. ../images/Emo60.gif

את פותחת הודעות של "כנסו לצ'אט
" או כל מני דברים אחרים שלא קשורים לשבט
ואם את פותחת משו' שכן קשור
זה הרי במטרה ברורה כדי לרשום בסוף "כנסו לצאט" כי בסוף כל הודעה שלך יש את זה
ולירז לא
היא פותחת הודעות פעם בשנה אולי.. 2 השירשרוים האחרונים שלה
היו אחד על משחק של "נחשו מי" שזה היה חד פעמי (שלא לדבר על זה שזה היה קשור לשבט) ועל המפגש
שזה הכי קשור בעולם
וכל ההודעות על המפגש כבר ירדו לתחתית העמוד או לעמודים האחרים
זה למה

מיוני

New member
טוב לי פשוט אין כח לזה בסדר?

אין לי כח לכל השטויות האלה ברור שבעצם תהיו נגדי וזה לא משנה ומה לעשות אני לא יכולה לדבר איתכם חוץ בצאט ותודה שזה מה שאת חושבת עליי ואני באמת שקראתי תהודעה שלך חשבתי וואלק אני מודיעה שאני פורשת מהפורום למה זה נמאס!

LikeMe

New member
מממ ../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif

מצטערת מיוני
אבל ככה אני חושבת
ההודעה שרשמת למעלה הייתה מאוד מיותרת... אבל אל תעלבי
פשוט... אמרתי מה שאני חושבת
ועל זה אנלא אתנצל
אף אחד לא נגדך
ומה זתאמרת שרשמת "ותודה שזה מה שאת חושבת עליי"
חוץ מזה שאת סתם פותחת הודעות בפורום.. אנלא חושבת עלייך כלום
באמת שאנלא מכירה אותך מספיק
ובואי נעצור את הדיון הזה בינינו פה, טוב
לא רוצה לריב
גם ככה מצבי בכי רע
אין לי שום דבר נגדך
באמת באמת

מיוני

New member
אתן לא מבינות משהו

אתן באות מנקודת הנחה שאני כותבת שטויות ושביקשתן ממני להפסיק לכתוב בואו לצאט אז הפסקתי וניצלתי שרשורים אז מה אתן רוצות??? ועכשיו אני לא כותבת שטויות ופשו עלי אתן צועקות וזה פשוט לא נעים שכל מה שאני עושה לא טוב וזהו!! וגם אני לא רוצה לריב איתכן ותאמת אני גם לא רוצה לבוא למפגש בשביל לריב ואני מקווה שתבינו אותי במפגש אבל תבינו שגם לי יש רגשות וזה פוגע שעליך צועקים או שלא מגיבים ולאחר כן!

» LiRaZ «

New member
../images/Emo26.gif אובל ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שאת כותבת שטויות.. רק אמרתי שאת לא צריכה להוציא את זה אליי בגלל שלך לא מגיבים ולי כן.. או בגללך שצועקים עלייך כשאת פותחת הודעה ועליי לא.. אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא אשמה..
מקווה לראות אותך במפגש
לאביו

GoLd FlOwEr

New member
מי צועק עליך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

את לא יכולה לדעת אם |הדגשצועקים עליך אולי
את לא שומעת אותנו
וכשאני פניתי אליך וביקשתי שלא תפתחי סתם הודעות, פניתי אילך בצורה הכי יפה שאני יכולה
ואם נעלבת זה באמת כבר לא בעיה שלי

מיוני

New member
אני לא מאשימה אותכן לא אותך לירז

ולא אף אחד ואני מסכימה איתך שצריך לפתוח שרשור השאלה היא למה שאני פותחת שרשור מפגש כועסים עלי!

אמבר 14

New member
מיוני כנסי לפה דחווווווווווף!!!!!!!

תראי יש לי כמה דברים להגיד ואני אשתדל להגיד לך אותם בצורה נאותה: 1) איפה לעזאזל פתחתי סתם שרשורים????. 2) לגבי העיניין של הצ'ט: כשחבר פורום נכנס לפורום והוא יודע שיש לו זמן הוא ייכנס לצ'ט! תתפלאי אבל גם בלי שתזכירי לנו את זה כול 5 דקות! אז יופי אז הפסקת לכתוב הודעות חדשות על הנושא "כנסו לצ'ט" אבל גם לכתוב על זה בתור ניצלו"ש זה לא טוב! קודם כול את ניצלש"ת את ההודעה שלי לליז, שכןהייתה קשורה לפורום. מילא לנצל"ש אותה אחרי שליז כבר ענתה לי, אבל לצערי אין לי דרך אחרת לדבר איתה, באייסיקיו אני לא רואה אותה! מסרים לא עובדים אצלי! אז איפה? ואת באה ומנצלש"ת ואחריך באים עוד 100 הודעות ובסוף מה יצא מזה? שאני צריכה לפתוח הודעה חדשה לליז כי בכול ההודעה הענקית הזאת לא הייתה אף הודעה של ליז והיא בטח גם לא שמה לב אליה! אז בואי נסכם ככה לא לנצל"ש להודעות של השבט רק הודעות אוף טופיק ושל מערכת תפוז!
3) שאר ההודעות שאת פותחת שבדרך זו או אחרת קשורות לפורום, כמו הקטע הזה של הפאנפיק, אני מבינה שאם את תנצלש"י את זה להודעה אחרת אף אחד לא ישים לב ולכן אין לי מה להגיד לך בנושא הזה... מקווה שאת הנבת את הרעיון הכללי, ואל תתחילי להגיד פה ש"שונאים אותך" פשוט שימי לב לפעמים להתנהגות שלך, ותחשבי רגע מה את הייתי עושה אם אני הייתי מתנהגת ככה כול הזמן. ועכשיו
כי אני לא רוצה לריב איתך!

למעלה