לא יודע מה איתכם

smile2life

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני מרגיש שהמחוייבות שלי לרייקי ירדה קצת.... אני כבר לא מטפל כמו פעם - לא בעצמי ובטח לא באחרים...... לא יודע מאיפה זה נובע. אולי זון פשוט תקופה שתעבור... מממש חבל לי

בוקר אור ידידי........

"סינדרום החורף" - כך זה מכונה..... מספר שבועות לפני החורף, ויש כאלה שאצלם זה מתחיל בדיוק לפני החגים.... הכל יורד, החשק, התיאבון, העניין, טעם החיים, הרצון האהבה הכל..... חלק מאיתנו, ודוקא הנורמלים והיציבים, מאוד רוצים בתקופה הזו לעלות לגג של מגדלי עזריאלי, ולבדוק איך זה לקפוץ משם..... אבל....בשל כך, ואולי אפילו יותר, בתקופה הזו נוכל למצוא נחמה וכוח דוקא ברייקי, הכוח נמצא בתוכינו..... מנסיון , הרייקי גם מעניק חיסון נהדר לפני התקופה הזו, ואם תרבה בו, תחוסן מפני שפעת ורעות חורף אחרות. הרייקי נותן מזור גם לבדידות....... והאמן לי, אני אוטוריטה בענייני בדידות....... ובכל מקרה, אל תייסר את עצמך, גם אם לא בא לך.......לכולנו יש תקופות שכאלה זה מה שעושה אותנו בני אדם. לו היינו מצליחים לעמוד במטלותינו ללא כל קשר למה שעובר עלינו, הינו - רובוטים. אם אתה נזקק לעוד ....... פשוט כתוב לי... שלך,

magda

New member
מני בוקר טוב ...עכשיו שאתה מודע בזה

אתה בטח תשנה...תאמין שאתה מסוגל ועל בטוח תצליח. כמו שאתה אומר זה מין תקופות כאלו ..אתה תתגבר. המון אהבה

למעלה