לא יודע אם לצחוק או לבכות...

לא יודע אם לצחוק או לבכות...

אבל ביום חמישי שיחררתי בסגירה כמות לא מבוטלת של פוטים.

יום א' ת"א נסחרת לבד,אולי תוכל

לקנות אותם במחיר טוב באיזה "הטעיית גוף" כמו שדוביד אומר

אני בונה על זה

צריך להבין שהשוק בארץ עדיין לא אמר את המילה האחרונה למטה. כל נקודות התמיכה, 543-537-530, נפרצו ללא מאמץ מיוחד. חסידי גורביץ' למיניהם היו צריכים להיכנס לשורט עצבני על השוק, משום שהוא נתן את 543 כתמיכה למגמה קצרה ו-530 כתמיכה למגמת העליות הארוכה. השוק שבר את ה-530, עשה תיקון טכני ביום חמישי אבל לא הצליח להתיישב מעל ה-530. מה שקורה בחו"ל בטוח שלא יאפשר לשוק לבדוק את ה-530 מלמעלה. השאלה היא עד כמה ת"א תצטרף לחגיגות באירופה ובארה"ב??? בגדול - לחובבי הספוקלציות, לקחת פוט 500/510 ולהשכיב בתיק...אין לדעת איך כדור השלג האמריקני יתגלגל ברחובות אחד העם... אין באמור להעיל כל המלצה לקנות ני"ע זה או אחר וכל העושה כך, פועל על אחריותו בלבד!!!

mn3

New member
אני רואה שוק עולה בשבוע הבא

הפקיעה בטוח תהיה גבוהה מאשר המדד העכשווי

mn3

New member
לא טעות בייבי תאמין לי

המדד יעלה. אין סיבה שלא.

babystar

New member
תן לי סיבות לעליות,לירידות יש

את הנפט,הריבית בארצות הברית,איומי הטרור,היום פורסם כי בלאומי הגדירו את השוק כמוכרים,במחלקת המחקר של פועלים כמדשדש,530 לא החזיקה מיים,הירידה ל524 ואי יכולת לפרוץ את ה530 כי אין כסף חדש כרגע אז אייך לדעתך יעלה בהעידר קונה רציני בשוק,יש עוד .....

mn3

New member
בייבי. צריך המון אימונים

בלנתק את הראש מהאמוציות.צריך להיות כמו אינדיאני. אם תחשוב תראה שהכל סערה בכוס מים. יש התראות ביטחונית בארה"ב אז מה? ממתי בורסה יורדת בגלל התראות? מחיר חבית נפט 44$ כמה זה יוצא לליטר? ואל תשכח שאת המחיר קובעים הספקולנטים. מילה שלי כמה ימים ומישהו מאופ"ק יגיד לבוש, אני אגדיל את התפוקה ואתה תהיה חייב לי טובה. הבנקים אומרים שהשוק של מוכרים? תהיה רציני הבנקים תמיד מאחרים בפאזה. יועץ ההשקעות בבנק לעולם ימליץ לך על מניה לאחר שכבר סיימה את מהלך העליות שלה. אין קונה בשוק? מאיפה אתה יודע את זה? האם אתה יודע שהמעבידים מעבירים את כספי קרנות הפנסיה של העובדים אחרי ה-10 בחודש? מה הקרנות יעשו עם הכסף המתקבל? שלא לדבר על כך שהם ירצו להראות תשואה גבוהה לקראת ההתנתקות של קרנות הפנסיה. יש לי עוד כמה תשובות, אבל שבת היום. אני כמובן לא ממליץ על כלום חוץ מאשר להיות אופטימי. כי יכול להיות שאני טועה

איך אפשר לדעת איפה תהיה הפקיעה

3 שבועות לפני???"תאמין לי" על סמך מה להאמין לך?ואם אין סיבה לרדת אז למה כל השווקים בעולם מקבלים בראש???סתם הצהרות...תסלח לי...

mn3

New member
אבי ג'וסף כתבתי למעלה למה.

אני סולח לך, זו דעתי

ראיתי מה כתבת...

הנפט עולה זו עובדה... מי שמוכר מניות של חברות תעופה משער שהן יפגעו מזה...אז זה לא בדיוק סערה בכוס מים...דלק מתיקר...צריכה פרטית יורדת...אבל אתה אומר שאיזה שייח סעודי יבוא וימתן את הכל...כבר חודשים שמחכים לו..בשוק שלנו ברור שיש קונים אבל מאיפה אתה יודע שהמוכרים לא יותר נחושים...מוסדיים האינטרס שלהם להחזיק את השוק,אבל נראה לך הגיוני שלא ממשים סחורה ברמות האלה...גם על טבע כולם אמרו יותר טוב מפקם...שיגידו את זה שנית עכשיו נראה אותם... ולמה שהבורסה שלנו תהיה בשיא השיאים????איפה נמצאים שאר שווקי העולם ביחס לשיא השיאים שלהם? הפכנו לשוויצריה???ונכון שתמיד היו התרעות אבל אולי יש משקיעים שלא רוצים להחזיק חופן מניות שחס וחלילה יקרה הגרוע מכל...במיוחד שההתרעות ממוקדות לפני הבחירות....אז בקצרה...תמיד יהיו סיבות לירידות ולעליות..ובאמת צריך לנטרל רגשות ואם תעשה את זה תראה שיש כל הצדקה לשוק ולירידות האחרונות...

mn3

New member
התשובה בשאלה

מדינה דמוקרטית. זכותו של כל אחד לחשוב כרצונו. אני חושב ככה.

DUDI2004

New member
אם עליות אז רק תיקון טכני

אופטימיים יהיו תמיד אחרת לא היה מי שיקנה מהמוכרים.

mn3

New member
מצטער דודי

תחבר את כל השרשור, מה קיבלת? לא מאמין בניתוח הטכני הפעם. מה הקשר בין ההתראות בארה"ב למחיר הנפט לגלי אליוט וקלשוני אנדריוז. סורי לא הפעם.

למעלה