לא יודע אם כבר ראית את זה...

yanivtr

New member
לא יודע אם כבר ראית את זה...

זה מה שמצאתי, מה אתם חושבים?

ברודי

New member
לא נמאס לכם לנופף בדבר הזה?

כאילו הוא צועק מזויף ממרחק של מטר הרי זה לא כתבה כי זה לא כתוב בצורה של כתבה זה פשוט דעה אישית דיי מעצבנת של ילד דורש צומי אז בחייאת תסננו את החומרים שאתם שמים לפני שאתם מפרסמים אותם קצת שיקול דעת במה מזויף ומה אותנטי כי כבר נמאס אלף פעם להסביר על אותה "כתבה" מסכנה

MonoMan

New member
אז אם היא שונאת יהודים אז מה!?!?

קודם כל תתחדשו על הפורום ! לא יכולתי להתעלם מההודעה הזו והייתי חייב לומר את דעתי: כבר היו כמה אומנים מצליחים שהתקשורת הישראלית טרחה דווקא להראות את הצד הרע של אומן , ורק אותו. בכל אופן , גם אם הזמרת אבריל לאבין היא אנטישמית , גזענית ומה שתרצו , למי אכפת? היא עושה מוזיקה טובה? תהנו מהמוזיקה , תהנו מהכישרון , ותשכחו מכל ההכפשות למינהן! אגזים ואומר שלפעמים מכפישים שם של אומן , או מקימים עליו איזה מיני-סקנדל , רק כדי שהתקשורת תתיחס , והאומן יקבל חשיפה.

jakecarter

New member
זה אמור להיות...

זו אמורה להיות כתבה מעיתון? רואים שהילדון שכתב אותה לא למד לשון.. שגיאות כתיב בעברית ובאנגלית...

InMyHead69

New member
אממ אני תמיד שנאתי אותה

ככה שלא מעניין אותי אם היא אוהבת או לא אוהבת היא סתם חיקוי עלוב לאלאניס מוריסט והמילים שלה מטומטמות לחלוטין..וכן שמעתי את כל הדיסק.. בקיצר לבעוט!

4667

New member
היא לא חיקוי לאלאניס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תבינו כבר... זה זהיא קנדית לא אומרת שהיא חיקוי של אלאניס... בעע איתכם...

BoR|S

New member
עם כל הכבוד...

ואחרי שמיעה חוזרת של אבריל, אני אסכים, היא לא חיקוי, אלאניס יותר טובה...

1crazy girl1

New member
../images/Emo57.gifשטויות במיץ

הכתבה הזאת ממש לא נכונה! כמו שרשמו על שאקירה ועל לאנרדו דיקרפיו זה שטויות! נראה לכם שכוכבי על כאלה יגידו משהו כזה על עם גדול?? ש-ט-ו-י-ו-ת

yanivtr

New member
היייי!!!!, אני לא רשמתי את זה!!!!!!

אני רוצה להדגיש אני לא רשמתי את זה!!!!, אני גם אמרתי שאני רק מביא לכם את זה שתשברו את הראש על זה לבד, אני גם חושב שזה לא נכון, פשוט מצאתי את זה באינטרנט. אז בקשה אל תאשימו אותי, אני גם דיי מחבב את אבריל יש למה מוזיקה טובה ואני גם כמעט בטוח שזה לא נכון, אבל כמו שאמרתי כמעט, כי אין לכם שום הוכחה שזה לא נכון, וגם אין הוכחה שזה נכון.., למרות כמו ששוב אמרתי לדעתי זה ממש ממש ממש לא נכון טוב אז אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי שוב- אני לא רשמתי את זה ואני גם לא חושב שזה נכון!! למרות שעכשיו אני חושב על זה בכלל לא האשמת אותי בכלום, אבל עד שכתבתי את כל זה אני כבר ישלח
ביי

rotemami

New member
תירגע חמוד

לא אמרנו שאתה כתבת את זה! פשוט ראינו את הכתבה המפגרת הזאת הרבה פעמים והיא ממש לא נכונה! ונמאס לנו לראות את הזיוף הזה כבר... וזהו! אל תילחץ...

swirrrly

New member
באמת המון שגיאות כתיב ודקדוק ../images/Emo118.gif

וגם אני לא יכולה להבין איזה שאלה יכלו לשאול אותה בזמן הראיון שהיא תגרר להגיד דבר כזה.. אבל יכול להיות שהיא באמת אמרה שהיא לא מסכימה עם הצעדים הפוליטיים (
) שישראל נוקטת, וזה אפשרי, מה גם שיש ישראלים שאומרים את זה בעצמם, אז על דבר כזה אי אפשר לכעוס עליה.. חוץ מזה. אם אני לא טועה בארה"ב די מחבבים אותנו, לא?

ענבר 2002

New member
תגובה חשובה!!!!!!

זה כמו מה שאמרו על שקירה ועל מישל עכשיו אם אתם שמים לב לכול זמר/מפורסמם חדש מפיצים את אותה שמועה!!!!!!!!!!!!!!! אבריל היא מתוקה והיא אוהבת אותנו!!!!

למעלה