לא יודע איפה להתחיל נאבדתי

• פותח הנושא BENG
  • פורסם בתאריך

BENG

New member
לא יודע איפה להתחיל נאבדתי

לפני בערך 3 שנים עברתי תאונה אופנוע(לפני שתשאלו כן רכבתי עם קסדה)בקיצור נגעתי בראש שברים בארובת העין במצח בלסת העליונה עוד ועוד משהו השתנה בי באותו יום קשה לי להסביר בדיוק במה כאילו אני חושב אחרת מנסה לחקור הכל עצבני לא עקבי לא הצלחתי לעבוד באף עבודה נומלית לא הצלחתי ליצור אף לא מערכת יחסים אחת אני מותש אני מובס אני עייף אני חייב לשנת משהו ולא מצליח פניתי לטיפול פסיכולוגי בעבר ולא יצא מזה יותר מידי אשמח לקבל את עצתכם

היי

יכול מאוד להיות שאתה סובל מתגובה פוסט טראומתית לא סיפרת באיזה סוג של טיפול טופלת וללא הצלחה אמנם פוסט טראומה דורשת טיפולים יותר מתאימים כגון טיפול התנהגותי קוגנטיבי, טיפול בתנודות עיניים ועוד.. תוכל למצוא מידע על הדבר כאן: http://traumaweb.org/home_h.shtml

טל קר

New member
כדאי גם לבדוק אצל נוירולוג,

head trauma גם יכולה להשפיע על מה שציינת.

BENG

New member
הייתי אצל נוירולוג לא הייתה פגיעה ל

מוח אך נכנסו שבבי עצם לתוך "הקופסה" אני מנסה להבין איך השתנתי ככה זה ברור לי בכל זאת עברתי תאונה ריסקתי תפנים אבל למה אני לא מצליח להתגבר ולהמשיך כבר עברו עוד מעט 3 שנים

גרא.

New member
BENG,למרות חוות דעתו של הנוירולוג

המלומד שבדק אותך,הסמפטומים שאתה מתאר, עלולים כן להעיד על נזק מוחי כלשהוא. לכן בשלב הנוכחי, בקש חוות דעת נוספת. כלומר בדיקה מקיפה של נוירולוג אחר, יהיה בה גם אבחון של E.E.G ,וגם מבחן TOVA

מה שאתה מתאר

מתאים לפגיעת ראש טראומטית. גש להבדק, בקש אבחון נוירו-קוגניטיבי ולך לטיפול בהתאם.

BENG

New member
איפה אפשר להבדק ? מה היא

בעצם הבדיקה הנ"ל

דרך קופת החולים שלך

וכנראה תצטרך קצת להלחם - כי עברו 3 שנים מהתאונה. יש המון מקומות בדיקה. האבחון הזה בודק אם יש איזו פגיעה קוגניטיבית וגם רגשית - בעקבות חבלת הראש. האבחון מורכב מכמה נושאים אותם בודקים כמו קשב, ריכוז, זיכרון, מהירות תגובה, קואורדינציה... ועוד ועוד.

למעלה