ניריתסקוטלנד
New member
לא יודעת עם זה הפורום המתאים, אבל ננסה ...
אני ישראלית שנשואה לסקוטי, ויש לנו ילדה.
לפני כ-3 שנים עברנו לסקוטלנד בעקבות דיכאון שתפס את בעלי.
הוא לא מצא עבודה שמתאימה לו ולא עבד בארץ.
הוא שכב במיטה/על הספה בסלון מהבוקר (אם היה קם בכלל) ועד הלילה.
הכל היה רע, קשה, מאכזב, מכעיס ...
לכל דבר הוא היה צריך אותי והיה תלוי בי בכל.
עברנו לסקוטלנד. הוא התחיל טיפול, ותוך כחודשיים נהיה בן אדם חדש. השליטה חזרה אליו ובנינו לנו חיים חדשים בסקוטלנד.
היה לו חלום לבנות בית מעץ. קנינו מגרש והוא התחיל לבנות (הוא בנה כמה בתים בחיו, אבל האחרון היה לפני כ-15 שנה).
יש הרבה בעיות בבנית הבית שמטרידות אותו כבר זמן רב ולפני כשבועיים הדיכאון חזר. הוא לא ישן טוב בלילות ומת מעייפות כל היום, נשאר במיטה עד השעה 10 בבוקר. לא עושה הרבה ומה שכן עושה, עולה לו במאמץ רב.
הילדה מרגישה שקשה לו ומנסה לעשות איתו דברים שהוא אוהב. למה ילדה בת 6 צריכה להרגיש אחריות לאבא שלה ? (למרות שזה מאוד יפה שהיא מרגישה אותו ומנסה להיות איתו).
אני מתה מפחד. "לא שוב !!!"
האם יש בפורום הזה אנשים שמלוים אנשים שמחלת הדיכאון תופסת אותם ?
האם מי שמכיר את המחלה הזו, יכול להגיד לי מה/איך הוא היה רוצה שבן זוגו יעזור לו.
אני רוצה לעזור לו, לעשות מה שנכון לו, אבל הוא לא ממש מדבר איתי על הבעיה האמיתי, כל פעם מדבר על משהוא אחר - מה אני עושה ?
מישהו יכול לעזור ?
אני ישראלית שנשואה לסקוטי, ויש לנו ילדה.
לפני כ-3 שנים עברנו לסקוטלנד בעקבות דיכאון שתפס את בעלי.
הוא לא מצא עבודה שמתאימה לו ולא עבד בארץ.
הוא שכב במיטה/על הספה בסלון מהבוקר (אם היה קם בכלל) ועד הלילה.
הכל היה רע, קשה, מאכזב, מכעיס ...
לכל דבר הוא היה צריך אותי והיה תלוי בי בכל.
עברנו לסקוטלנד. הוא התחיל טיפול, ותוך כחודשיים נהיה בן אדם חדש. השליטה חזרה אליו ובנינו לנו חיים חדשים בסקוטלנד.
היה לו חלום לבנות בית מעץ. קנינו מגרש והוא התחיל לבנות (הוא בנה כמה בתים בחיו, אבל האחרון היה לפני כ-15 שנה).
יש הרבה בעיות בבנית הבית שמטרידות אותו כבר זמן רב ולפני כשבועיים הדיכאון חזר. הוא לא ישן טוב בלילות ומת מעייפות כל היום, נשאר במיטה עד השעה 10 בבוקר. לא עושה הרבה ומה שכן עושה, עולה לו במאמץ רב.
הילדה מרגישה שקשה לו ומנסה לעשות איתו דברים שהוא אוהב. למה ילדה בת 6 צריכה להרגיש אחריות לאבא שלה ? (למרות שזה מאוד יפה שהיא מרגישה אותו ומנסה להיות איתו).
אני מתה מפחד. "לא שוב !!!"
האם יש בפורום הזה אנשים שמלוים אנשים שמחלת הדיכאון תופסת אותם ?
האם מי שמכיר את המחלה הזו, יכול להגיד לי מה/איך הוא היה רוצה שבן זוגו יעזור לו.
אני רוצה לעזור לו, לעשות מה שנכון לו, אבל הוא לא ממש מדבר איתי על הבעיה האמיתי, כל פעם מדבר על משהוא אחר - מה אני עושה ?
מישהו יכול לעזור ?