לא יודעת אם תוכלו לעזור אבל התפרקות

שיהוש

New member
לא יודעת אם תוכלו לעזור אבל התפרקות

כואב לי נורא... הכרנו שנה וחצי. הינו כמו חברות טובות... (רק הוא בן) שכחתי אותו כבר לפני חודשיים. עד שמקודם משעמום בדקתי בהיסטוריה באייסי. (כמעט לפני שנה) הוא היה ממש חמוד. הוא כתב שהוא בחיים לא יתחיל עם בחורה. ואם בחורות מתחילות איתו הוא מבין מה הם רוצות והוא נותן להם אתזה... וגם תמיד עודד אותי ואמר כשיהיה לי חברה זה רק אחת כמוך או את. ואני לא רוצה חברה רק בגיל 20 ואני יתחתן בתול... בקיצור, הוא גם כתב לי שקשה לו כפרחות מדרדרות אותו וזה לא הוא! אבל פספסתי! ואז היה לי חבר חצי שנה . הוא תמיד אמר לי ברמזים.. יש לך חבר. אז מה את רוצה ממני? יעני או הוא או החבר. ובסוף בחרתי בו! אבל זה היה מאוחר מידי. כבר יש לו חברה (שהיא התחילה איתו) והוא התחיל לדבר אליי מגעיל. ואני יודעת שזה לא הוא הוא סתם מושפע! לפני חודש (כבר 3 חודשים יש לו חברה) הוא כתב לי אני מתחיל להדלק עלייך שוב את לא כמו כל הפרחות וגם מתיפה מיום ליום. אז אמרתי לו חברה שלך לא מספקת אותך? אז הוא אמר בטח. יש לה גוף טוב שרק מקרוב מבינים... וקרץ... יעני שהוא לא יוצא איתה בקטע רציני... אז אמרתי לו אם אתה שמח גם אני שמחה! והוא אחד שלא סומך על אף אחד. רק עליי. אז הוא אמר לי ובזמן הקרוב אני מתכונן להיות יותר רציני ולעזוב תשטויות... אז אמרתי לו אני הבנתי אתזה ממזמן שזה לא הדרך שלי. ובקיצור הוא רמז שהוא מת לחדש תקשר שלנו. אז סתם התפרקתי! מה אתם חושבים? הוא רוצה אותי? מה אני אמורה לעשות? תנו עצות... תודה. ד.א. אני בת 17 וחצי והוא גדול ממני בשנה!

היי לך..

תיראי. אמ..לפי מה שאת מתארת הוא בחור טוב. אין הרבה כמוהו.ובשביל לתת לו תמשיכה תאמרי לו שאת בדיוק כמוהו לא עושה שטויות וכדומה. אז הוא יראה שזה מה שהוא מחפש. בחורה ששומרת על הגוף שלה מכל מיני בנים שהמטרה היחידה שלהם זה לנצל. תסבירי לו. אז תימצאו את עצמכם מתאימים. מה שכן.. אני חושבת שהאהבה הזאת כדאית לך! תישמרי עלו..‎;)‎ ..המון הצלחה.

שיהוש

New member
הוא מכיר אותי מצוין!

והדגשתי שהוא אפילו אמר כמה אני כמוהו וזה! והוא יודע זאת. אין צורך לאמר לו... הוא צריך את הזמן וזה יקרה לבד?

Tabacco 19

New member
תיראי...

תאמת אני מאמין לו שהוא בחור טוב ושהוא אומר שקילקלו אותו, כי גם אני עברתי את זה...

Tabacco 19

New member
אני אומר כך...

הוא מוצא חן בעינייך ואת בעיניו, פשוט תגידי לו מה את מרגישה, בלי להתבייש, לא מוצאים כאלה בחורים כל יום... יאללה שיהיה במזל...

שיהוש

New member
טוב

ניראלי שאינלי מה לעשות יותר! אבל אני את שלי עשיתי! אם הוא באמת רוצה אותי זה כבר דעתו..

../images/Emo202.gif לא נשמע לי קשר בריא במיוחד, האמת.

1)"והוא התחיל לדבר אליי מגעיל. ואני יודעת שזה לא הוא הוא סתם מושפע!" - זה די טיפשי לומר את זה. בד"כ נוטים לייחס את משמעות המעשה לאופיו של האדם. אני אסביר: אם מישהו עושה משהו שטותי, אז הוא שטותניק. אם מישהו עושה משהו טיפשי - הוא טיפש. אם מישהו מלשין, אז הוא שטינקר, וכו' וכו'. לכן אם הוא מתנהג מגעיל, אז הוא לא מושפע, אלא הוא מגעיל. פשוט כמשמעו. "זה לא הוא, הוא סתם מושפע". די טיפשי לומר את זה, כשאני חושבת על זה. אתן לך דוגמא - אתמול רבתי עם אבא שלי. ביקשתי ממנו משהו והוא סירב לתת לי אותו (לא משהו חומרי, ביקשתי ממנו רשות לעשות משהו). הוא לא הרשה לי - לא בגלל שלא מגיע לי, לא בגלל שאני לא עוזרת בבית, לא בגלל שזה יזיק לי, לא בגלל שמישהו ייפגע מזה, לא בגלל שזה עולה מלא כסף - לא הייתה שום סיבה הגיונית למה לא לאפשר לי לעשות את זה. אבל מה, סתם לא היה בא לו להסכים לי. אז מה אני אתחיל להגיד - "זה לא הוא אשם, השכן מלמעלה עיצבן אותו והוא הושפע מזה?" או "זה לא הוא אשם, המזג אוויר השפיע על ההחלטה שלו"? לא. הוא החליט מה שהחליט - והוא חייב לקחת אחריות על המעשים והאמירות שלו. אם הוא היה אכן מושפע ממזג האוויר או מהעצבים שחטף על השכן מלמעלה (לצורך העניין, אין לי באמת שכן קומה למעלה
) הוא יכול לבוא ולומר לי - "מיכל, זה לא הזמן לדבר על זה כרגע. המזג האוויר משפיע עליי/אני עצבני מדי על השכן, בבקשה תיפני אליי בזמן אחר שאני אהיה רגוע ואוכל לענות לך בשיקול דעת" (והוא עשה את זה כמה פעמים). בסופו של דבר, מה שהוא אומר ומה שהוא עושה זה כן הוא, אז אל תמכרי לעצמך ש"הוא מושפע וזה לא הוא". וגם אם הוא מושפע ממישהו - זו בחירה שלו מה לאמץ לעצמו ואת מי לחקות, כך שבכל מצב אין שום טענה המצדיקה את הדיבור המגעיל שלו. 2)"שפרחות מדרדרות אותו"- אוייש, כמה נחמד וכמה נעים לזרוק אחריות. "אני בסדר, זה הוא". מז"א? אני יכולה לקחת סמים, וכשאני אגסוס אני אגיד להורים שלי - "סליחה, זו לא אשמתי, החברות הפרחות שלי דירדרו אותי"? אני יכולה לרצוח מישהו ולהגיד "מצטערת, חברות שלי דירדרו אותי לזה"? אני יכולה לבגוד בחבר שלי ולהגיד לו אח"כ, "מצטערת, זאת לא אשמתי. זה האלכוהול ששתיתי גרם לזה"?. לא, לא, ולא עם שמונה-עשר סימני קריאה!!!! אני בחרתי להסתובב עם החברות המדרדרות, אני בחרתי לשתות אלכוהול, למרות שיידעתי על הסיכונים. אני - בחרתי. מבחירה אישית ומודעת שלי. אז האחריות היא עליי - יהיה אשר יהיה. וזה מאוד נחמד ומאוד נעים להיות פאסיבי ורדום ואח"כ לטעון ש"זה לא אני, האחריות לא עליי - זה אימא שלי/אבא שלי/חברה שלי/אלוהים". חבל מאוד שאת מסכימה עם הגישה הטיפשית הזו. 3)"הוא כתב לי אני מתחיל להדלק עלייך שוב את לא כמו כל הפרחות וגם מתיפה מיום ליום" - למה לעזאזל בחור שיש לו חברה (לא חשוב מאיזו סיבה) מדבר בצורה כזו? "אני מתחיל להידלק עלייך"? פאק איט. 4)"יעני שהוא לא יוצא איתה בקטע רציני..." - מה זה לעזאזל איכפת לך באיזה קטע הוא עם הבחורה הזו? יש מצב שהוא איתה רק בגלל שאבא שלה עורך דין תותח והוא צריך את עזרתו, יש מצב שהוא איתה רק בגלל הגוף השווה שלה, יש מצב שהוא איתה כי הוא מאוד אוהב אותה. מה זה חשוב למה? שורה תחתונה הוא איתה. אז איך הוא מעז לדבר ואיך את מוכנה לשמוע דברים כאלה מבחור שיש לו חברה? ואני בכלל לא מדברת על ה"והוא אחד שלא סומך על אף אחד". כל מה שאגיד מיותר. - אני יודעת שלא עזרתי לך בשיט לגבי ה"מה לעשות לגביו", אבל... היו דברים הרבה יותר דחופים כמו התפיסה המעוותת שלך לגבי "זה לא הוא, הוא מושפע מזה". כל שנותר לי הוא להגיד לך בהצלחה, ואני בטוחה שתזדקקי להמון הצלחה עם בחור כמוהו.

שיהוש

New member
את צודקת 100 אחוז!

ובאמת היתי צריכה כזה תשובה שתבהיר לי תמצב! תודה! העיקר אני יודעת שאני את שלי עשיתי... ועכשיו אם הוא רוצה זה תורו!

למעלה