לא יודעת אם זה שאלה מתאימה לכאן

מצב
הנושא נעול.

אוקה

New member

אם לא, אז אולי תפנו אותי למקום שבו ידעו... באיטליה היה מלא פעמים תמרור מעויין בצבע לבן ובתוכו מעויין יותר קטן בצבע צהוב...מה הוא אומר?

גדדו

New member
פירוש התמרור

אם לא, אז אולי תפנו אותי למקום שבו ידעו... באיטליה היה מלא פעמים תמרור מעויין בצבע לבן ובתוכו מעויין יותר קטן בצבע צהוב...מה הוא אומר?
פירוש התמרור
אתה נמצא בכביש שיש בו זכות קדימה. ז"א אתה אמור לקבל זכות קדימה. התמרור קיים גם בארץ אך הוא אינו מוצב כי מר נהג ישראלי יגרום אז לתאונות.

התמרור קיים גם בישראל: כדאי לך

פירוש התמרור
אתה נמצא בכביש שיש בו זכות קדימה. ז"א אתה אמור לקבל זכות קדימה. התמרור קיים גם בארץ אך הוא אינו מוצב כי מר נהג ישראלי יגרום אז לתאונות.
התמרור קיים גם בישראל: כדאי לך
לטייל ברחבי העיר דימונה ולראות שם את התמרור מוצב בשני מקומות שונים. שבת שלום. אביה.

אוקה

New member
תודה רבה על התשובות!

תודה רבה על התשובות!

א-פרופו תמרורים ואילת (ליד דימונה)

א-פרופו תמרורים ואילת (ליד דימונה)
יחסית זה כבר לא כל כך רחוק (מדימונה לאילת זה רק בקצת יותר מאשר מדימונה לת"א). אז שמתם לב שהתמרורים באילת מוקפים מעין מסגרת מתכת דקיקה בצבע כחול סביב הלוחית של התמרור? למשל תמרור העצור יהיה כמו בכל מקום אחר בארץ רק שהצורה של המתומן תוקף במסגרת הדקיקה שתהיה גם היא בצורת מתומן ובמרחק של כ-5 ס"מ משולי התמרור עצמו (כלומר התמרור עצמו הוא מתומן בתוך מתומן). כנ"ל תמרור עגול כלשהו, כגון אין כניסה או אין חניה, יהיה עגול המוקף במסגרת כחולה עגולה סביבו. תמרור התן זכות קדימה יהיה משולש הפוך הכלוא בתוך משולש הפוך גדול יותר, שהוא המסגרת המקיפה אותו. שמתי לב לזה כבר לפני כ-20 שנה רק שלא הצלחתי להבין את הסיבה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה