לא יודעת איפה להתחיל...

לא יודעת איפה להתחיל...

יש לי כל כך הרבה מה לרשום אבל אין לי מושג איך להתחיל...מה לרשום קודם... הידיעה שאולי תיקראי את זה...מפחידה אותי...פחד כזה שאולי אני לא כל כך רוצה שתדעי את כל שאני מרגישה...את כל שאני חושבת... אולי המכתב הזה יהייה טעות אבל אני מרגישה צורך עז "לפרוק"... אנחנו יחד המון זמן אני אוהבת אותך ואני יודעת שגם את אותי...לפעמים אני מרגישה שאנחנו יחד רק כדיי לאחז אחת בשניה כדיי שלא ניפול,רק כדי להעזר אחת בתמיכת השניה,או רק כדי שלא ניהייה לבד,כל אחת בשביל עצמה,הריי תמיד טוב שיש איתך מישהי/ו שיהייה לך ל...הכל בעצם..גם חבר טוב גם פחות מחבר טוב וגם הרבה יותר מחבר טוב.. ואנחנו כנראה את שלב החברה הטובה עברנו או שבעצם לעולם לא היינו בו פשוט דילגנו עליו..המשכנו הלאה כאילו שחברות/ידידות זה חלק מיותר וחסר משמעות בחיים...אני חושבת שזה היה נחמד אם היינו יודעות איך זה להיות ידידות אחת לשניה בנוסף למה שאנחנו עכשיו.. בכדי שכאשר ויום אחד יוחלט שקשר המסויים שלנו "הגיע אל סופו" אני מעדיפה שנוכל להשאר חברות טובות הריי אין איש/ה אשר "יודע/ת אותנו" כמו שאנחנו "יודעות" אחת את השניה. ואני לא רוצה שניהייה יחד כדיי להאחז או בשביל כל סיבה אחרת אני רוצה שניהייה יחד כי אנחנו אוהבות אחת את השניה ואוהבות להיות יחד! יש לי עוד הרבה מה לומר לך אבל אין לי כרגע מילים מתאימות... כשאמצא אותן...מבטיחה לרשום ועד אז...שלא נפסיק לאהוב!

woman האחת

New member
אני יודעת!

אנחנו נאחזות אחת בשניה מתוך אהבה מוחלטת! אנחנו נמצאות אחת עם השניה מתוך רצון עז להיות אחת ען השניה... דילגנו על שלב הידידות מתוך בחירה מוחלטת של שתינו--- שאלה לי אלייך, את חושבת שאנחנו יחד מתוך "שימוש" הדדי אחת בשניה? אם יש לך כל כך הרבה מה לומר לי...למה את לא אומרת שהרי אנו יחד כל היום וכל הלילה....אבל אם יותר נח לך לרשום---בכיף! אוהבת אותך מאוד!

לפעמים...

זה נראה כאילו אנחנו אכן נאחזות אחת בשניה...לא יודעת אם לומר משתמשות אחת בשניה...צודקת באמת דילגנו על השלב של הידידות מתוך בחירה אבלך אני מפחדת שאם וכאשר הקשר יגמר אנחנו נאבד את הכל...ויש הרבה מה לאבד מי כמוך יודעת...למה אני לא אומרת לך בלילה?...כי אם אנחנו מפתחות שיחה בלילה או בכל שעה במשך היום שאנחנו יחד רוב הזמן היא הופכת לויכוח ואז כלום לא נפתר והולכים לישון בעצבים עם אותם המחשבות שהיו לפני ה"שיחה". אני מקווה שזה לא מפריע לך שיותר נח לי לרשום...אם כן אז תגידי. woman אני אוהבת אותך!

למעלה