לא ידעתי שמיני משחקים יכולים להיות עד כדי...

Vegabond

New member
לא ידעתי שמיני משחקים יכולים להיות עד כדי...

כך מהנים.
אחרי הפסקה קצרה חזרתי לשחק בNARUTO THE BROKEN BOND אף על פי שכבר סיימתי את הSTORY MODE בגלל המיני משחקים שהם כל כך כייפים. יש משחקי מרוץ, מצא את המטמון, ציד ראשים, קליעה למטרה, Whac-A-Mole ועוד מיני משחקים אחרים שהם כל כך נהדרים שנראה לי ששיחקתי בהם משהו כמו חמש שעות או יותר מזמן המשחק(שיחקתי במשחק הזה כבר יותר מ40 שעות!).
קרה לכם ששיחקתם במשחק גם אחרי שסיימתם את הקמפיין שלו בגלל המיני משחקים? לי זה קרה גם עם GTA 4 והיה קורה עם San Andreas אם הייתי מעוניין לסיים את הSTORY MODE שלו.

Vegabond

New member
תסתכלו בזה!

http://www.youtube.com/watch?v=keqBxToYTRc&feature=plcp
זאת הגרסה האחרונה של NEED FOR SPEED MOST WANTED ולא זאת מ2005. לדעתי הכתובת על הקיר, גיימינג על טאבלטים ומכשירים ניידים אחרים הוא העתיד והם יחליפו בסופו של דבר גם את הקונסולות הנייחות ולא רק את הניידות. אני יכול לדמיין את עצמי ב2020 משחק עם קונטרולר במשחקים שבטאבלט הגיימינג לי שמחובר לטלויזיה בסלון וכשאני צריך לצאת מהבית ולנסוע באוטובוס או ברכבת לאן שהוא, אני יכול לקחת את הטאבלט איתי ולהמשיך לשחק בו. במצב כזה בשביל מה צריך קונסולה נייחת?

Megalomaniac911

New member
כן זה העתיד

אבל אני מאמין שנגיע למצב הזה באמת רק ב-2020, בשביל שדבר כזה יקרה צריך שהגרפיקה בטאבלטים תשתווה למה שאתה רואה היום ושהסוללה תהיה סופר, סופר-חזקה.

xcalibur

New member
זה לא כל כך רחוק אתה יודע...

מיקרוסופט דחפו לטאבלט שלהם פאקינג I5 של אינטל שזה ממש לא צחוק של מעבד בימינו.

voguemaster

New member
נצל"ש - הטרילוגיה של Angry Birds ל-PS3

בכלל לא ידעתי שהוציאו את המשחקים האלה ל-PS3 !

ועוד אפשר לשחק עם ה-MOVE כך הבנתי.. מעניין אם זה שווה משהו
.

Vegabond

New member
לפי מה ששמעתי המשחקים עולים 40$ לקונסולות!

עדיף כבר לקנות את משחקים בסמארטפון ששם שלושתם ביחד עולים הרבה פחות.

למעלה