לא ידעתי שאני כזו/סיפור לשעת לילה

מתוקית.

New member
לא ידעתי שאני כזו/סיפור לשעת לילה

היא על המיטה ואני מול המחשב בוהה היא רכה וחמה מדי פעם קורצת לי ואני כאילו לא רואה אבל יודעת שכל כך רוצה שבסוף זה יקרה היא שוב קורצת מזמינה אותי לבוא להתחמם איתה ביחד ואני מול המחשב חושבת טוב אולי עוד מעט דוחה את זה עוד קצת כבר שלוש לפנות בוקר היא שוב קורצת לי ואני מחליטה שהפעם זהו זה מכבה את המחשב נכנסת למיטה איתה ביחד רבאקקקקק לא ידעתי שאני אוהבת אותה כל כך אין כמו שמיכת הפוך החמימה שלי למה מה חשבתם? ג´ול ג´עלולה בשעות לילה ועם הרבה הרבה רוח

מתוקית ...

ג´ול ג´ול ג´ול ג´ול ... ואני חשבתי לתומי .. שמדובר ב ..
אבל לשמחתי {או לא ..} דיברת על השמיכה .. משהו שאני אוהבת נורא .. מתחת שמיכה חשמלית .. לחימום הגוף .. מלמעלה שמיכת פוך מנוצות אוז .. שמלטף אותי כלכך .. ומה שחסר זה חום גופו של הבעל שלי בסוף מה שנהיה ממני זה .. טוסטר אנושי ..

מתוקית.

New member
האאאאאאאאאאאפפפפפפפפפצ´י

אמרת נוצות אוו.....האאאאאאאפצ´י אני אלרג..פצ´י אני עם פוך סינטטי אז תגידי טוסטר אנושי מה צ´לומך מתוקה שלי והכי חשוב תעשי סיבוב את יודעת אופו ותמסרי ד"ש לאפונה הוא או היא יודעים שמתוקינה שולחתתתתתתת מוווואה וחיבוק ענקקקקקקק ג´ול

ODED99AA

New member
מתוקית

אני הייתי דווקא בטוח שאת מדברת על מישהי שסייברת איתה
וכבר באתי להגיד לך ברוך שובך מתוקונת נחמדת אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חייבת לנפץ לי את התיקוות בקיצור מתי המחשב שלך הולך ליראות רופה כדי שאנחנו ניראה אותך בצאט?

מתוקית.

New member
זהו שנראה לי ש..

זה ייקח קצת יותר זמן אני מחפשת מחשב חדש ד"ש למנדוששששש גיעגעת מלאןןןןןןןן אליך ואליה מוווואה ג´ול

למעלה