לא יאומן שזה קורה שוב.......

M A R I N A 2 2

New member
לא יאומן שזה קורה שוב.......

הוא לא עוזב אותי וממשיך לאהוב ואומר שמתגעגע ושאין כמוני וכו'. זה מאוד קשה לי כי יש לי סיבות מאוד רציניות לזה שנפרדנו בפעם השניה ועם אני אחזור אליו הוא שוב יתחיל לעצבן אותי כי הוא כזה . למרות הכל אני לא יכולה להגיד שנגמרו לי כל הרגשות ועדיין הוא עושה לי את זה ,יודע בדיוק מה להגיד ואיך להסתכל אלי וכו'. הוא פשוט לא מוותר ואומר שאני אהיה איתו ושלא יתן לי להיות עם אחר ושאני האחת שלו. זה מאוד קשה,כל עוד אנחנו לא מדברים ולא מתראים הכל בסדר ואני מתחילה להתגבר אליו ואיך שהוא מתחיל להיתקשר ולהגיד שאוהב ובלה בלה בלה אז פתאום בא לי להיתקשר ולכתוב לו וקשה לי לעצור את עצמי. בנוסף יש לנו חברים משותפים אז כשיוצאים מצבים שכולם נפגשים אז הוא גם שם ומתחיל איתי (כמו הפעם האחרונה שבסוף חזרתי אליו)ועכשיו אנחנו נפגשים בסילבסטר ויש לי הרגשה שהוא יתחיל שוב ואני פוחדת להיסחף כי אני באמת רוצה להחזיק מעמד ולא להיתפתות . מה עושים? לא יודעת עם יהיו לי כוחות נפשיים לסרב לו כי הוא יודע בדיוק איך לכבוש אותי.HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLP

M A R I N A 2 2

New member
אף אחד לא רוצה לעזור לי פה../images/Emo7.gif

אף פעם לא קרה כזה דבר מאז שאני בפורום שאף אחד אפילו לא התייחס להודעה שלי

Shimiz

New member
לכבוד הוא לי ../images/Emo9.gif

להגיב לך ראשון... את יודעת היטב כמוני שלפעמים הודעות מתגלגלות להן למטה על ידי שירשורים מפלצתיים ונעלמות להן, לי לפחות זה קרה איזה 3 פעמים. לגבי ההודעה שלך , הכל תלוי בך, את צריכה להביא את תעצומות הנפש האלו מאיפשהו, פשוט להתחמק ממנו ולא לדבר איתו. בעבר גם הציעו לך פה (אני אחד מהם) לנתק איתו קשר לגמרי. אני חושב שאין דרך אחרת. אחרת תישארי תקועה במצב הנוכחי למשך הרבה מאוד זמן ללא יכולת להמשיך הלאה. לדעתי, אל תתני לו אפילו להגיע למצב בו הוא יכול להתחיל לכבוש אותך. פשוט, נתקי אותו מחייך. (לדעתי בלבד
) מקווה שהדברים יסתדרו.

M A R I N A 2 2

New member
אני כן ניתקתי קשר והסכמנו ש....

לא נדבר יותר ובאמת לא דיברנו ופתאום אחרי שבוע הוא מתקשר וטוען ששכחתי אותו וכו' וכו' ושוב התחיל להתקשר (פעם פעמיים בשבוע)ואפילו כבר אמרתי לו את האמת למה אני לא רוצה להיות איתו והייתי קשוחה והוא אמר שלא יתקשר והיה כועס ופתאום שלשום הוא מתקשר ואומר שהוא לא יכול לכעוס אלי הרבה זמן ושהוא מתגעגע אוהב וכל זה. וזה לא נגמר,הוא אפילו מחרמן אותי בטלפון ומתאר איך היה לנו טוב במיטה כל תנועה ותנועה שתבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מבינה שהוא חרמן אבל למה לעשות לי את זה? והוא מתחיל לשאול אם אני גם התגעגעתי ואוהבת? וקשה לי. אז כשהסכמנו שננתק קשר היה לי מה זה טוב והרגשתי הקלה ועכשיו הוא שוב מתחיל ולא משנה מה אני אומרת הוא בכל זאת חושב שאני אהיה שלו ואני אומרת את זה סתם וכו'. אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

dudusch

New member
אוקיי, הנה תגובה...

תשאלי את עצמך האם הוא באמת רוצה להיות איתך או שאלו פשוט משחקי שליטה... על פניו נראה לי שהוא נהנה פשוט להחזיק אותך על אש קטנה, להכניס לך רעש למערכת. זה שהוא אומר לך שאת "האחת" שלו לא אומר בהכרח שהוא האחד עבורך, ולפני שאת נישאת על כנפי החנופה תחשבי האם שווה לך להישאר בסביבתו או לנתק מגע (עד לעירוב החברים והימנעות מלהיות יחד איתו באותו מקום). מעבר לזה, לא להתמסר לו, לא לקבל את ה"התחלות" שלו ולשמור על ריחוק...

תחליפי חברים ותחליפי מקומות בילוי

נתק מוחלט ממה שקשור אליו זה הפתרון אפילו לעבור דירה אם ניתן עש שתהיי חזקה לומר לא רוצה אותך ואת המניפולציות שלך

M A R I N A 2 2

New member
לא יכולה להיתנתק מהחברים....

כי הבחורה הזאת חברה הכי טובה שלי וכמו אחותי ובעלה הוא חבר שלו וגם אליו אני מתה כידיד והם החברים היחידים שיש לי פה מאז שעברתי לגור פה. אני בחיים לא אוותר עליהם. לעבור דירה לא יכולה וזה לא משנה כי הוא חי רחוק גם ככה בנתניה וזה לא עוצר אותו. וכפי שהבנתי מהחברה שלי הם לא נפגשים איתו הרבה , אולי כמה פעמים בשנה ,והסילבסטר בלתי נמנע. אני פשוט צריכה לקחת את עצמי ביידיים ולהיות קשוחה ולסרב ואולי גם לא לענות לטלפונים

M A R I N A 2 2

New member
את לא מבינה ש...

אני לא אוותר אל חיי החברה שלי בגללו. למה שאני אפסיד את כל כיף והבילויים עם החבר'ה והוא יהנה איתם ואני אשב בבית כמו כלב,לא רוצה. אני צריכה לנסות להשתלט על עצמי ולא לתת לו להשפיע עלי וזה הכל ,צריכה לאסוף כח וזהו
. ולמצוא לי מישהו חדש מהר ואז בטוח לא יקרה כלום יותר בנינו .

Ella032

New member
חשבת על זה שאולי...

אתם כן צריכים להיות ביחד? לדעתי תדברי איתו ותראו מה הבעיות ואיך מתפשרים ככה ששניכם תהיו מרוצים..ואז תהיו בכיף ביחד...

למעלה