לא יאומן מישהו השתגע

לא יאומן מישהו השתגע

היום גלשתי לבית העלמין תמיד פגשתי מקום עזוב מוזנח ומלוכלך . נדהמתי העשייה במקום בהחלט גרמה לי קורת רוח המקום עובר מתיחה רצינית ביותר כולל בית הלוויה המוזנח . אמנם יש הרבה ערמות חצץ ובנייה אבל בהחלט רואים שיש מישהו שאכפת לו , ולא משנה מאיזה סיעה כת או גורו , המקום בהחלט ראוי למתיחה והיא קורמת עור וגידים , אני מחזק את ידי העושים במלכה בכול בית יש גם פינות כאלה והם חייבות להיות יפות רגועות ולא מוזנחות . ברור שזו לא המועצה אבל כן ברור שזו המועצה הדתית עלו והשביחו .

shavitmass

New member
אכן מגיע כל הכבוד למועצה הדתית!

עופר גואטה והנהלת המועצה הדתית החדשה בהחלט עושים עבודת קודש מאז שנכנסו לתפקידם. אני משוכנע שבסיום העבודות במקום , המקום יכבד את השוכנים בו ואותנו המבקרים יישר כח שביט מס -חבר מליאת המועצה סיעת אופק

1 מתעורר

New member
אזשביט

ם עכשיו יש כסף לעשות , מה היה קודם שלא עשו כלום , הרי היה כסף והוא לא הושקע בכלום אז הוא פשוט התאייד אולי, עשיית המועצה הדתית הינה מהווי הדברים החשובים בישוב מעצם היותנו יהודים , ויש עוד דברים רבים בתחום הדת שלא נעשים לצערי הרב והכי חשוב בית כנסת בצורן ומהר 13 שנים מבטיחים וכלום לא קורה .

shavitmass

New member
כסף לפיתוח

הכסף לשיפוצים הינו כספי המועצה המקומית ולא הדתית. אכן יש הרבה מה לעשות. לגבי בית הכנסת בצורן- תקציבו אושר פה אחד במליאה וכולי תקווה שאכן במהרה יהיה בית כנסת לשימוש הציבור הרחב החילוני והדתי. יש גם בתחום הישוב נושאים רבים הדורשים פיתוח -כבישים, מוסדות ציבור ועוד. בברכה שביט

DGSY

New member
אז גם שכן עושים זה לא טוב??

למה הטון השלילי הזה? עד עכשיו לא עשו? עכשיו כן? מצויין! תמיד יש מקום לעוד, אבל אפשר גם לפרגן (רק לפעמים) עפר

AMITBN890

New member
צודק ב %100

מי שעושה ומקדם דברים נצורה חיובית צריך לפרגן לו ולעודד אותו בכל הלב.

1 מתעורר

New member
הטון לא שלילי

שביט כלל אינו יודע על איזה כסף מדובר בית העלמין קיבל תקציב ולא מהמועצה , עופר גווטה סיפר בפרוטרוט על המקורות , כול הפרוייקטים צריכים לעבור לדעתי משאל תושבים מגרש הוקי לפני בית כנסת בצורן זו ממש העלבה פומבית את מי הוא משרת וכמה ימים בשה , החליטו בנו פתאום היה כסף בית הכנסת כבר שנים מבטיחים ומספרים על החלטות אבל כלום לא קורה, בושה , בושה בושה לדואר כבר אישרו מקום ואת בית הכנסת עדיין לא התחילו לבנות.

shonilon1

New member
אם אלוהים היה רוצה בית כנסת הוא היה גורם לכך

כנראה שאלוהים הוא אוהד של הוקי

ERIANA101

New member
מגרש הוקי שסגור 95% מהזמן ומשרת 1%

מגרש ההוקי הוא יופי אבל אופן השימוש בו או יותר נכון חוסר השימוש הוא ביזיון יש לפעול מייד לפתיחת המגרש לכלל הציבור בית הכנסת לא הוקם עד היום בגלל עסקנים/פעילים/פוליטיקאים קטנים אז בניית בית כנסת מייד פתיחת מגרש ההוקי לכולם מייד בהצלחה

אוהד של הוקי

ברור שהוא אוהד של הוקי ולא של אתרים מוזרים באינטרנט , או עישון נרגילות בגינות , או של בניה בלי אישורים ברחבי הישוב , וברור שההוקי הוא האישיו המחנך התורם וזה שיביא את צורן לגדולות , קו חשיבה מעניין לגיל הרך אולי. בגלל הדרך הזו נפלו שני בתי מקדש בעבר ההתנשאות והקטרוג לדברים חסרי חינוך יסוד וערכים , אבל זה אופייני לאלה שממש לא דואגים לעתיד של ילדיהם שהרי הם העם היהודי בעתיד , אוי לעם הזה עם דיעה כזו .

מסכן ממש האלוהים הזה

שברא אנשים כמוך בטעות. ובזה כנראה נמחקת מהפרוטוקול הפכת ללא מעניין לחלוטין לך לשחק הוקי במגרש המדהים של גולברי והחברים שלו

shonilon1

New member
אם אני טעות של אלוהים אז מה זה אומר עליו?

אולי שהוא לא כל יכול כמו שאתה חושב? שגם הוא יכול לטעות? אולי אתה צריך לחפש אפיק אחר לאמונתך?

אלוהים זה טעות גדולה

הוא טעות גדולה בכך שיצר אותך כנראה , ברור שהוא לא כול יכול אחרת היה יכול לתקן אותך אבל מה לעשות לפעמים יש מצבים שאין דרך חזרה משתתף בצערך הנורא שאתה כזה , תתפלל רק שאולי אולי יום אחד יקרה לך נס ותבין שהוקי זה רק משחק שרצים אחרי כדור בינה וחוכמה אין שם זה בקטגוריה אחרת בספר הספרים תוכל למצוא את החוכמה הבינה האהבה והסליחה אז אני סולח לך שאתה כזה , ולקרוא להמרת דת את זה אני משאיר למשוקצים שאינם בני דתי , זה מתאים לכאלה שלא מאמינים בעצמם ומחפשים שותפים לדרכם לי טוב ככה בבית הכנסת ולא במגרש ההוקי לצערך הרב.

shonilon1

New member
יתקנו אותי חברי הפורום הנכבדים

אבל בינה וחכמה הן לא שתי המילים הראשונות שקופצות לראש כשחושבים על: מתקן חלונות 1 מתעורר מרכז מסחרי אורגד ושאר מרעין בישין אני יותר הולך לכיוון של עילגות וטיפשות, רוע לב וטמטום, קיצוניות וחוסר חינוך, שעמום וצורך בתשומת לב. מה דעתך?

למעלה