לא זה לא שיר פרידה

לא זה לא שיר פרידה ../images/Emo110.gif

זה שיר של חופש, חופש בין שניים שמסכימים לשותפות שבה כל אחד הוא מרחב החופש והפריחה של האחר. אתה לא שלי, אתה לא מובטח, אתה לא קרקע יציבה שאני עומדת עליה. לא אתה לא בעלי, ואינך בועל אותי. בך אני בוחרת. אני משחררת אותך לדרכך להיות כל מה שתרצה. אתה לא אבא שלי ולא שר הבטחון שלי – אני לא מבקשת שתגן עלי, שתספק לי יציבות. אני אספק את זה לעצמי. אתה לא הצעצועים שלי או הבילוי שלי – אני לא מבקשת שתספק לי עניין ועונג. אני אמצא אותם בדרכי. אתה לא ההישג שלי, אתה לא התואר שלי, אתה לא המעריץ שלי – אני לא מבקשת שתכיר בי, שתעריך אותי, שתהיה הקהל האוהד שלי. אני יקרה לעצמי. אתה השותף שלי לאהבה, אתה ואני עכשיו מרחב משתנה שאין בו חוקים, אין בו טוב או רע, אין בו חזק וחלש, אין בו נותן ולוקח – יש בו הכל בבת אחת, ואין בו ידיעה ואין בו בטחון ויש בו חופש לבחור בכל רגע מחדש.

אפי לוג

New member
מוניקה

אני אוהבת את הכתוב. יש אנשים שלא יודעים מה לעשות עם כל המרחב הזה, בדיוק, כמו שהם לא יודעים לתת את כל המרחב הזה....

softy

New member
מרחב משתנה...

המרחב שלי הוא החופש שלך הפריחה שלי היא ההסכמה שלך השליטה שלי היא במרחב שלך. אני קרקע יציבה, אני מובטח - לך. אני מוגן ונבחר, מובטח ומשוחרר, בועל ומגן, מספק ומאושר אני צעצוע ובילוי, תואר ועינוג אוהד וקהל, מגן ויציבות... השותפות שלי היא מרחב משתנה החוקים שלך זה מה שנרצה החולשה שלי היא החוזק שלך הידיעה שלי היא הביטחון המובטח והרגע הוא רגע מופרך. סופטי

ariegur

New member
מכירים את קסנדרה ?

יש לה פורום ממש בשבילכם. אריה - שחש שתפקידו להזכיר לכם מאין באתם ואיפה אתם נמצאים.

ariegur

New member
היא סיפרה גם עלי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היא קבעה חד משמעית

שאם לגבר אצבעות קצרות זה עומד ביחס ישיר לאורך הז..(ין) זה עלייך?

ariegur

New member
זה תלוי (ועומד)

אם אני משתמש בזכוכית מגדלת חזקה, האצבעות שלי נראות די ארוכות. אריה

ariegur

New member
אכן, החכם קלינט איסטווד, למשל,

דיבר על הרבה תלויים. אריה - תלה אותם גבוה

קלינט איסטWווד ה"טוב" דיבר...ותלה..

...אבל חברו ה"מכוער", אלי Wולך... אמר באמבטיה: "If you want to shoot, shoot, don´t talk"...
נ.ב. תזכיר לי מה עשה לי- Wן קליף ה"רע"?... שבוע טוב גוראריה...

אילה.

New member
ואתמול כתבתי לי

ככה, תוך כדי, כמה מילים משורבטות שנתתי להן כותרת, "שלי בנקודות המפגש"... לא מעובד, לא מלוטש... רק רעיון, רגש... רוצה לאהוב אותו ב"שַם" שלו, לא לקרב ולבלוע ולאהוב אותו ב"כאן" שלי, בתוכי... להרחיק אותו מרחק זרוע ולהביט ולראות וליהנות ממנו, "שַם". וזה, ככה, התחבר לי. נתת מילים לתחושות שלי, מוניקה... :) אילה מודה למוניקה ומתנצלת בפני אריה. התסלח?

ariegur

New member
אילה !!!!

אני קצת המום - אבל אם אני צריך לסלוח על משהו - אז אני סולח. אריה

אילה.

New member
יפה לך המום

תגיד, הפוסל במומו פוסל? ובגלל זה מומו לוחם בעד זכויות הנכים? א י ל ה פגועה רגשית :)

../images/Emo110.gifככה מוניקה? לבלבל אותי...

...פ´סדר...הולך...למרחב שלי... דרך אגב, אין דבר כזה שאין חוקים, גם "אי חוק" זה חוק!!!...
נ.ב. רגע שניה, אל תברחי... כאשר הלוקח והמותן הם בבת אחת כמו שאת רוצה אז זה מצב של "שיווין בשקול הכוחות=0" מכאן ברור שדבר לא קורה...כי המערכת לא זזה... אבל אם........... קודם נותנים ואח"כ מקבלים ואח"כ נותנים ואח"כ מקבלים... זה אחרת... זה כמו מטוטלת, פעם ככה ופעם ככה...ותחשבי על זה...

למעלה