לא.... זה לא מכתב פרידה..

*Efrat

New member
לא.... זה לא מכתב פרידה.. ../images/Emo7.gif

אבל בכל זאת... רובכם כבר יודעים, אבל ביום ראשון הבא עלינו לטובה, אני מתחילה ללמוד בי"ם... ולכן אני באופן חלקי עוברת לגור שם !! אז ככה, שאני כבר לא אהיה 24 שעות בצ´אט וגם לא בפורום, ואני אתגעגע כל כך... לכל השטויות שרצות פה בקצב מסחרר. והכי הרבה אני אתגעגע אליכם... אבל, אל דאגה, אני הולכת לחרוש את כל הקמפוס כדי למצוא את חדר המחשבים האפל, ולהקים שם התנחלות. אני רק מקווה שגם יהיה לי זמן ללמוד קצת, טיפ טיפה.. אז, זהו... תהנו לכם, תעשו חיים... שתהיה שבת שלום, שבת יפה. מווואאאההה (קיס קיס) אפרת נ.ב למפגשים אני באה, אז דיר באלק לא לשכוח אותי...

~Supergirl~

New member
אפרת

את יודעת שאני גרה בירושלים...נכון? ואם הולכת ללמוד באוניברסיטה אז יש שתי אפשרויות - 1. הר הצופים - שזה ממש ליד הבית שלי. 2. גבעת רם. בקיצור - בואי לבקר. Supergirl

*Efrat

New member
סופריתתתת.....

יש שלוש אופציות... שכחת את עין-כרם... בכל מקרה, עכשיו אני אהיה בהר הצופים... אז בכיף... אני באה... ותבואי גם את... חה...

סקאי :)

New member
אפרת קודם כל .....

1. אני כועס שלא אמרת לי יא ארנובה
2. אני שמייח בשבילך ושיהיה לך המון בהצלחה ( תזהרי ב י-ם ) או דתיים או ערבים במיוחד בגילה אוהב אותך סקאיייי הפרתי

*Efrat

New member
סקאיייי פרונת שלי....

יאא איך יכולתי בכלל לשכוח להגיד לך... מממ... אולי בגלל שאתה מעיר אותי כל שניה מהשינה ?!?!??!!? חחה... תודה רבה לך מותק... אתה מוזמן לבקר אותי (ולהגן עליי מפני..whatever). אפרת

סיון ...

New member
אפי..

המון המון בהצלחה... ותסתכלי על הדבר החיובי....נגמלת!!!! אוהבת אותך המון.....

*Efrat

New member
סיו´.....מתוקית..

חחחחחחחח ממש, אבל ממש לא נראה לי שנגמלתי...!!! אני עדיין לא יודעת איך זה יתבצע אבל.. אני מאוד מקווה שאני אמצא את הדרכים להכנס לכאן... חחחחח תודה מותק מתה עלייך המון אפרת

על ה@ש

New member
אפו´ש באינגליש...

שיהיה הרבה אבל המוןןןןןןןן בהצלחה..... ובאמת הגיע הזמן שתעלמי לתקופה קצת נמאס לנו ממך..(כן כמובן שאני צוחק) אז תחזרי מהר..... וחסר לך שלא נראה אתך..... שיהיה לך שבת שלום... וקבלי.. |đùé÷ä|

על ה@ש

New member
אהממממ....

אולי הפעם זה ייצא.... זה מה שזה אמור היה להיות.. |đùé÷ä| ואם שוב זה לא יצא אז זאת אמורה הייתה להיות נשיקה...

יא לא נוחה!!!!

אל תשכחי אותנו!! ו... תתחילי לקיים מה שהבטחת! (אקס מסתכל על הפלאפון שלו, במבט רב משמעות)

הללו!! יא סוטה!!!

תעיף את העיניים שלך, מהפלאפון שלי!! מה אתה מסתכל במבט רב משמעות עליו???

על ה@ש

New member
X

יש לי וידוי שאף אחד לא יודע.... אני קצת מתבייש אבל אני יוציא את זה.... אני מאוהב מהרגע הראשון שראיתי אותו נדלקתי..... לא מסוגל שלא לחשוב עליו.... פשוט משתגע מבלי להביט אפילו רק לרגע....כןכן.. אני חם על הפלאפון שלך........ מה תעשה אה???מה???? תפריד בינינו??? אה???חיחיחיחחי על האש==חם על הפלאפון של אקס==

*Efrat

New member
אקסססס.... ועל האששש

חה... חמודונים שלי... אז ככה, אקס, אל דאגה... מה שהבטחתי נכונה אני לקיים !!! ועל האשי.. מתוק... אליך נראה לי אני אתגעגע הכי המון... חה.. תציקו לי אנשים... אני בטוחה שאני אמות משעמום !! אוהבת אתכם ים... אפרת (הנוחה, המזרן, ה...מה שתרצו... חה !!)

קספר

New member
אפרת ( באנגליש )

תצליחי הרבה בלימודים בבה !!! זה הכי חשוב ואם לא נראה אותך הרבה כאן אז חבל ... אמנם עצם העובדה שתבואי למפגשים תכפר הרבה !!! שבת שלום ומבורך !!!

*Efrat

New member
קספרון.... תודית !! ../images/Emo8.gif

מממ... תודה לך... ו.. תבוא לבקר גם אתה, שומע ??? מווואאאהה אפרת

למעלה