לא, זה כבר מוגזם

רוקסין

New member
לא, זה כבר מוגזם

איך יפת בא לבדו לפגישה עם מתי? הרי רק כמה שעות לפני הוא עמד איתו באותו מרתף כשהגופות תלויות מעליהם. הרי זה במרתף שנמצא בבית שלו, לא של סבתא שלו. אז איך הוא לא חשד בו שהוא הרוצח? ויותר מזה, האם פרידה בגילה מסוגלת להרים גופות ועוד לתלות אותם כל כך גבוה? שלא לדבר בכלל על ממתי עוזבים ככה זירת רצח ללא השגחה ונותנים לנכד של החשודה ברצח להסתובב שם חופשי? ועכשיו מה? בכזאת קלות הוא הרג את יפת, ואף אחד לא יחשוד שזה הוא? מה, יפת כל כך מטומטם שלא הוגיעה על פגישתו עם מתי? נראה שהסדרה הזאת רק הולכת ומידרדרת מיום ליום, זה כאילו שכותביה חיים על כדורים, ומחליטים מהיום למחר מה יהיה בפרק הבא...

gonzzy1

New member
יש לי משאלה שפרידה תפגוש את סמדר קדמי בכלא

דקה לפני שהיא משתחררת:))))

suberb

New member
לדעתי ככל שהזמן עובר הסדרה רק משתבחת

הנה עכשיו הפילו על ברוריה תיק לחפש את דודתה
מה שברוריה לא יודעת זה שבעצם היא הולכת לפגוש את האימא הביולוגית שלה
רק אני מקוה שגם זאת תזכיר את עדה פסקל

מה שהולך עם מתי זה לא בהכרח מציאותי.הרי אף אחד לא באמת יודע אם רב פקד יפת
הלך לפגוש אותו לבדו או שאפילו הותקף על ידו
כי כשגבי עזבה את מתי הוא היה רדום לחלוטין

יכול להיות שפרידה לא מודעת לזה
אבל רב פקד יפת הנכד הביולוגי שלה(זו דעתי)
ומתי הבן של נעמי שחר

gonzzy1

New member
שיפתיעו אותנו עם סמדר קדמי לשם שינוי

לא הגיע הזמן לשלב גם את הדמות הכי הכי הכי רעה
שהיתה במרקע???

לא מבינה...

ללי 27

New member
סמדר ואולי גם אלי מרקו אחד?

תודו שזה יכול להיות מעניין...

gonzzy1

New member
לא אהבתי את ורדה פסקל

היא משעממת ולא רעה כלל
כן אהבתי את עידית היא חזרה להיות ביצ'ית

fullofsunshine

New member
ראיתי הצצה היום

באפליקציה של HOT...... אני מאוד מאוד מקווה שזה חלום של מתי כי בהצצה הוא הורג את יפת....תוך כדי ששוב הגר מופיעה לו בראש ואומרת לו שהיא כבר חשבה שהוא איבד את זה(יעני איבד את הרצון לרצוח) וזה כאילו הדליק אותו והוא פשוט פיצץ ליפת את הראש שאין מצב שהוא לא מת... אני מאוד מאוד מקווה שזה חלום כי אני מאוד אוהבת את יפת והסיפור שהתפתח איתו עם עניין האימוץ וגבי.. ואם הוא באמת מת אז חבל... הדבר היחידי שמשאיר לי תקווה זה שמתי לבש חולצה לבנה והוא בכלל נרדם עם החליפה שלו...אז יש מצב שזה סתם.

רוקסין

New member
אז זהו...

בפרק של היום מתברר שהוא באמת הרג אותו, וגבי תפסה אותו כמעט על חם. אני לא מאמינה שהיא קנתה את תרגיל הצייר ההזוי... הרי כל בר דעת יכול להריח את הדם של יפת שמרוח על כל חולצתו, פניו וידיו של הפסיכופט.

fullofsunshine

New member
כן ראיתי

חבל. אני מאוד אהבתי את יפת למרות שהוא היה קצת מטומטם בהתחלה... עכשיו מעניין מה יהיה עם נעמי כי אם יתברר שהוא הבן שלה (אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל כשהיא תיארה את האבא של הבן שלה הוא בדיוק התאים לתיאור של יפת...) ואז היא תגלה שהוא בעצם מת.... איזה מסכנה.

רוקסין

New member
לשם שינוי, בפרק ששודר הערב...

מאוד אהבתי את הטוויסט בסוף עם העלילה של משיח וילנה. האמת שבאמת האמנתי שהיא כזאת מטומטמת, אבל התגלה התרגיל המבריק שלה ושל עידית. סוף סוף משהו טוב קורה בסדרה ההזויה הזאת.

gonzzy1

New member
ילנה לא טיפשה

היא מתנהגת כמו שירן מבובות:)
למה היא לא ממשיכה בתור שירן מבובות?????????

ללי 27

New member
לגמרי... הסדרה הזו מתדרדרת

לא חשבתי שזה מה שייצא מהסדרה הזו .
זה הפך לדרמה משעממת ביותר...
ז"א כשקראתי שיונתן קוניאק, ששיחק את ליאון, יוצר את הסדרה חשבתי שזה יהיה מצחיק , קומדיה כזו. והסתבר שממש לא....

אכזבה גדולה .
לדעתי היו צריכים להתמקד בארבעת הבנות (+גבי שהיא באמת חמודה) ובמה שקורה להן, ולא להתפזר ולפתח כל מיני דמויות משנה הזויות ולא קשורות.

מרב נהייתה רגישה והיא כבר לא אותה מרב מ"חשופים".
עידית ומייק - עלילה הזויה ביותר. הדמות של מייק פה מחרבת הכל. ומה הקטע שהוא קורא לה ממושקה... ? כבר עדיף לשדר שוב את רמא"ג

אני חושבת שמתי באמת הרג את יפת.
ונראה לי שדווקא יפת הוא הבן של נעמי שחר.

גאלה משחקת ממש טוב. הרבה יותר טוב מהתקופה שהיא הופיעה ב"בובות".

לסיכום, כדי להציל את הסדרה הזו חייבים לשלב את סמדר קדמי ואת אח של עידית (גיא ) !!!

ללי 27

New member
נ.ב.
כבר מזמן רציתי להגיד לכם

שבפרקים הראשונים של רמת אביב ג' צופית גרנט משחקת שם ,
בתור החברה הכי טובה של עידית לינוביץ , שמגלה שבעלה עזב אותה!

זה הזוי....

ללי 27

New member
היא היתה שם בלונדינית

ואז קראו לה צופית אלישיב
אם אני לא טועה לדמות שלה קראו רותי, והיא הופיעה ב2-3 פרקים הראשונים (ואחר כך החליפה אותה השחקנית עופרה וינגרטן )

למעלה