לא הצלחתי לגלח הכל

AnarchyInIsrael

New member
לא הצלחתי לגלח הכל ../images/Emo3.gif

היום ניסיתי לגלח את שיער ערוותי, ולצערי לא הצלחתי לגלח הכל. באיזור השפתיים עדיין נשארו לי שערות לא מעט ואני רוצה לגלח הכל אבל זה מה זה כואב לי! איך עושים את זה? אני עשיתי עם סכין גילוח לנשים ושמפו לריכוך, אבל עדיין זה לא עזר! למגלחות - איך אתן עושות את זה שיהיה חלק ויפה כמו לנערות בפורנו?

Spiritualized

New member
שמפו??

אחות יקרה, יש תכשירים מיוחדים בשביל דברים כאלה... וזה בא מפיו של גבר, היית מאמינה?

נ י נ י

New member
זרקי ת'סכין ותקשיבי לאחותך....

למה? למה להתעלל בעצמך???? זה גם חד ודוקר ואח"כ שהשיער גודל את תצטערי שרצית כמולאלו בפורנו עזבי אותך שטויות - ה ד ר ך היא בשעווה ...ורק בשעווה ! זה נשמע קצת כואב אבל בתור אחת ש שניסתה את שתי הדרכים ועד היום דבקה בשעווה אני יודעת מה אני אומרת

נ י נ י

New member
זרקי ת'סכין ותקשיבי לאחותך....

למה? למה להתעלל בעצמך???? זה גם חד ודוקר ואח"כ שהשיער גודל את תצטערי שרצית כמולאלו בפורנו עזבי אותך שטויות - ה ד ר ך היא בשעווה ...ורק בשעווה ! זה נשמע קצת כואב אבל בתור אחת ש שניסתה את שתי הדרכים ועד היום דבקה בשעווה אני יודעת מה אני אומרת

Spiritualized

New member
תגידו...

גבר שמוריד זה איחס נכון? בעצם...לא הייתי מוריד גם אם כל הנשים בעולם היו אומרות שזה וואו...

בעיני, גבר שמוריד זה וואו

ואתה צודק לחלוטין, צריך לעשות מה שיפה בעיניך ולא מה שכל העולם מטיף.

למה??../images/Emo5.gif

לחתוך את עצמך בסכינים או לשפוך שעווה רותחת על המקום הכי רגיש והכי עדין בגוף???? למה?? זה בטח לא מה שאת מחפשת.. אבל הנה מה שאני עושה: מגלחת במכונה את החלק העליון עד שנשארים קטנים עדינים כאלה (אני ממילא לא שעירה בכלל) - אבל לא קרחת!! כי זה סיוט ( בשבילי). וליד השפתיים גוזרים את האורך כך שיהיה מינימלי , הכוונה שראוים פס שיער עדין אבל הוא מאוד קצר. זה גם יפה, גם עדין וגם לא מפריע למי שרוצה ללכת לבקר באזור.

תודה

כבר התחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי שאני מסרבת לקרב שעוות, חומרים כימיים או סכינים לחלקים האהובים של הגוף שלי.

הספרנית

New member
../images/Emo5.gifשעווה?????../images/Emo5.gif

שעווה? שעווה בשפתיים? WTF? אייייייייייי ולמה עם סכין זה כואב? תשתמשי בסכין של ג'ילט לנשים המקבילה למאך3, היא אמנם יקרה אבל שווה כל שקל וממש ממש לא כואב.

נ י נ י

New member
זה לא שמשהו לא בסדר

כאן מדובר במישהי שפנתה עם שאלה מכיוון שזהו רצונה להסיר שערות , אני ניסיתי סתם מתוך סקרנות ואח"כ המשכתי כי הרגשתי עם זה טוב ולא סבלתי מזה ואני ממשיכה עד היום למרות שמאז שהתחלתי להסיר שערות לא היה לי בתכל'ס למה כי סקס לא היה לי ...( כן , הרבה זמן) והיתרון שהיום האיזור הרבה יותר דליל... - בקיצור מה שניסיתי לומר זה שזה תלוי בהרגשה של אותה בחורה ואין כאן בסדר או לא בסדר ,כולה שערות....

שמעי לי...

לא שמפו ולא נעליים קודם כל כמו שספרניתוש אמרה תקני את הסכין של ונוס ~קניתי אותו לאחרונה והוא מעולה!!!!~ אבל בשביל הגילוח תשתמשי בקצף גילוח הגי נוח והכי נעים יוצא חלק כמו תחת אל תינוק
בהצלחה

T r i l i a n

New member
../images/Emo12.gifאני מגלחת, אבל לא מכירה את הבעיה

לא כואב לי ולא נשאר כלום... לדעתי - אם כואב לך, עזבי את זה. למה לך לסבול?

למעלה