לא הכל ורוד בוקר טוב עולם מושחת שלי

גל ים..

New member
לא הכל ורוד בוקר טוב עולם מושחת שלי

בוקר טוב עולם מושחת ורע שלי.. כן עולם שלי השתנת לי מול העינים... זוכרת ימים אחרים שעות אחרות סיפורים שירים אגדות חלומות ומאווים תקוות מתנפצות בפנים.. האדם רץ לעמל יומו אך בדרך בועט בחתול בכלב שפוגש בו בדרכו... לחלבן אפילו שכח לומר שלום למוכר העיתונים שבפינה שילם את העיתון ויצא כלעומת שבא.. עולם שלי מנוכר רע ואכזר בוקר טוב לך מביטה אל השמיים הגדולים מנסה לשלוח חיוך אך רק דמעות זעם יורדות וחונקות את הגרון... בוקר טוב עולם שלי רע מכוער ואכזר יודעת בליבי שאין ולא יבוא המחר לא הטוב ולא השמחה לא האהבה לא הרוך לא תום הנעורים כי רע ומושחת עולמך שיצרת ובראת אלוהים והדרך חסומה והפרחים נבלו ואפילו שכחנו להיות אנשים.. בוקר טוב עולם רע ואכזר שלי עוד יום לשרוד בעולמך ולוואי ועיניי לא היו רואים את הרע בהתגלמותו הנוראה.. גל

בוקר טוב עולם יפה שלי

בוקר טוב עולם מופלא וטוב שלי כן עולם שלי, פיזרת לי אבק ורדים מול העיניים זוכרת ימים של סיפורים שירים אגדות חלומות ומאווים והנה הם מתגשמים... האדם רץ לעמל יומו ובדרך, מפזר כמה פירורים מהכריך שלו לציפורים, זורק חתיכת נקניק לחתול מזדמן. לחלבן אפילו הודה על אספקת החלב שתמיד מגיעה בזמן עם מוכר העיתונים שבפינה החליף מילה על המשחק של אמש עולם שלי יפה ומטיב בוקר טוב לך מביטה אל השמיים הגדולים שטופי השמש, מנסה להביט בשמש , וחיוך רחב נסוך על פני בוקר טוב עולם שלי טוב יפה ומאושר יודעת בליבי שגם מחר יהיה טוב , השמחה והאהבה ישכנו בביתי כי טוב ויפה עולמך שיצרת ובראת אלוהים והדרך אין סופית והפרחים פרחו ואפילו זכרנו להיות אנשים טובים, אוהבים.. בוקר טוב עולם יפה ומיטיב שלי עוד יום להנות בעולמך ולוואי ועיניי לא תפסקנה לראות את הטוב בהתגלמותו האלוהית

גל ים..

New member
את מתכוונת לעולם שלי???

כלומר את ראית את זה במו עינייך או בדמיונך??? כי אם ראית את זה אשמח לראות גם כן ... אני מחפשת את העולם הזה כבר חודשים ארוכים... מחפשת את כבוד האדם..מחפשת את האהבה הרוך התמימות... מחפשת את האיש מהרחוב שלוחץ יד או אומר שלום כך סתם בגלל שהוא רוצה לתת משהו מעצמו... אלוהים ברא עולם יפה..פרחים ציפורים אפילו לימד אותנו הילדים שירים יפים בגן ואחר כך בבית הספר.. והיום אותו הילד הרך נעלם..נעלמו איתו החלומות המאווים... נעלם כלא היה ואולי הכל בעצם היה אשלייה... ואם את מדברת על עולם האגדות של דיסנילנד אז באמת שם עדיין מוצאת את הקסם בבובות אך לא באנשים... גל

יש לי הרגשה

שברגע שתפסיקי לחפש תמצאי.... אפילו שזה מעין פרדוקס, תחשבי על ז ותנסי

מיכל31

New member
צודקת פיקטבית

ולך גל חייכי העולם יחייך אלייך בחזרה, מובטח!

גל ים..

New member
כאחת שמתעסקת בעולם הרוחני והרייקי

ואין כמו רייקי למחשבות חיוביות המסקנות שלי עצובות מאוד... לא יודעת אם מישהי מכן קראה או מכירה אותי באמת..אבל כאדם באמת מאמין בטוב ובאהבה...מאמינה שכשבן אדם אומר שיהיה טוב והוא יאמין בתוכו אז יקרה לו טוב..ואלוהים עדי שאני שולחת מסרים חיובים לכל נשמה שאני מכירה..מנסה להבין את הלך העינינים של היושב במרומים..את העונש ואת הפיצוי ואת הטוב ואת הרע..ומנסה בכל כוחי לחשוב אך ורק על טוב אז המסקנות שלי עצובות..אומרים בתורה שלח לחמך על פני המיים ...ברך אל תקלל..אהוב אל תשנא..אבל כשאתה רואה מולך את הרוע בהתגלמותו מידי יום ביומו...איך אנשים מתעללים באנשים אחרים..איך אנשים בועטים במוסכמות כאילו זה היה זבל...איך אנשים שוכחים להיות אנשים כי הם חשים שהם מעל הכל..כאילו תפסו את אלוהים בביצים כי קצת שפר עליהם גורלם ומזלם..אתה פשוט ממאן להאמין שיהיה טוב.. אני רואה את הכאב של האדם אם זה בעינים אם זה בתוך הנשמה..רואה את הצביעות של אדם אומר לך שלום ובעצם בא לו לחנוק אותך...אני רואה וקוראת בין השיטין דברים שאפילו השכל האנושי קשה לו לקבל..וזה מחליא ומגעיל אותי... אין ספק שקשה לקבל שיר כמו שלי ועוד על הבוקר..קשה להבין איך ומאיפה זה נובע ...אבל כשהכל מסביב כל כך מושחת וכל כך אלים ורע..מחשבות טהורות פשוט לא חודרות ... אני רואה את הכאב של חבר שלי יום יום שעה שעה..כאב דמעות עצב..והלב זועק למה אלוהים?? אני רואה את אותו העולם שגדלתי בו איך הוא ישתנה לי מול העינים ...אנשים הולכים לבית הכנסת מתפללים שמע ישראל ומבקשים בקשות סליחה ומחילה ויוצאים מייד וגונבים משקרים ואפילו רוצחים.. אז מחפשים תקווה בשמיים...מחפשים תקווה על פני האדמה..מנסים לחפש תקווה בכל מקום אבל הכל מסביב רע.. אין טיפת אור אחת קרן אור אחת שאתה מתנחם בה... עצוב אבל זו המציאות האומללה ... אפילו הקשת בענן כבר לא מגיעה כבר הרבה מאוד זמן ..מתיי בפעם האחרונה ירד גשם אמיתי ויצאה הקשת?? שאלות קשות שאין עליהן תשובות.. גל

מיכל31

New member
גלוש חמודה

יש רוע ויש טוב יש כיעור ויש יופי יש בריאות ויש חולי יש מר ויש מתוק יש ויש רק למה שעושה לך טוב תתחברי מכל השאר פשוט תתעלמי . אין ברירה אנחנו כבר כאן אז נסי להפיק את המיטב.

למעלה