לא הייתי פה מלא זמן!

ZBlaster

New member
אין קונצנזוס על מה יפה ומה לא

לא על הכל לפחות. אני מכיר הרבה אנשים שיגידו שדוגמניות בערוץ האופנה הן כוסיות פצצות שאפות. אני חושב שהן לא נראות משהו, כל הכחושות מותניים האלה עם החזה הנפול, זה בחורות יפות? תעשה לי טובה, עור ועצמות. שלדים מהלכים עם בגדי מעצבים זה מה שזה. גועל נפש. על כל מצב, בנות כן מחפשות ( לעיתים ) משהו שהוא לא רק חומרי, לא רק החיצוניות... יש שלב מסויים בחיים שכל אחד או אחת מחפשים חיצוניות, אבל בהמשך החיים כל אחד מבין שמה שבאמת חשוב זה פרטנר שיותר מהכל מבין אותך ואתה מבין אותו. שיש ביניכם הבנה והוקרה. חוץ מזה, מה שאתה משדר זה מה שאחרים קולטים. אתה חושב שאתה מכוער אתה מתרכז רק בזה, לא פלא שאנשים אומרים לך וחושבים ככה. במקום לשקוע בזה תחשוב על דברים אחרים. יש דברים יותר חשובים ממראה, כמו נימוס, כבוד, ערכים. תראה שאתה ניחנת בדברים הללו יותר מאשר מאנשים אחרים, והרי מראה חיצוני זה לא מה שיקדם אותך בחיים. מה שיקדם אותך זה כבוד נימוס וערכים ואם ניחנת באלו, תגיד תודה כי הרי אתה מבורך. Z-Blaster

משהוא לא קשור..

הגעתי למסקנה שאימייל זה נורא נחמד, אז אם למישהוא-מישהיא בא, שיכתוב לי הודעה פרטית כזו

Kickurass

New member
לא הייתי פה מלא זמן!

המודם שלי היה דפוק מאוד יש לו בעיות באישיות אקיצר גם באתי עם בעיה יש איזו אחת נחמדה מהבצפר שנפגשתי איתה והיה נורא נחמד ובחלק גדול מהשיחה היא בחרה להתמקד בחזה שלה ובכל מיני דברים שקשורים למין. אני לא יודע מה להסיק מזה. חבר שלי אמר לי שהפכתי לחברה (לא פחות ולא יותר) טובה שלה, ידידה שלי אומרת שיש לי איתה סיכוי טוב ואני לא יודע לאיזה מהם להאמין. אולי היא פשוט משוחררת מאוד. מה אתם חושבים?

ZBlaster

New member
איך שאמרתי לך

בשלב הזה כולם מחפשים את המראה החיצוני אך בסופו של דבר - ותשאל את מי שאתה רק רוצה - מה שבאמת חשוב זה פרטנרית שמבינה אותך ושאתה מבין אותה מעל הכל. משיכה מינית זה לא לפי אופי, אבל זוגיות לא מתבססת על מראה חיצוני. Z-Blaster

the new L

New member
עד שלא תנסה, לא תדע

אבל דע לך שבמקרים רבים love kills friendship

the new L

New member
אז אני אנסה לעזור בכל זאת

ואגיד לך שכשזה קרה לי, בסופו של דבר התברר לי שהיא רצתה אותי

the new L

New member
או במילים אחרות

הביטחון העצמי שלך נמוך, וחבל. כדאי לך להפסיק לחשוב על עצמך דברים רעים. בכלל, מה גורם לך לחשוב שאתה מכוער

the new L

New member
אז קודם כל

בגילאים האלה, אנשים נוטים לסנן ביטויים מעליבים אחד כלפי השני, ללא כוונה ממשית. דבר שני, מכיר את המשפט "היופי הוא בעיני המתבונן"
אז עד כמה שזה קלישאה, זה נכון

למעלה