לא הייתי כאן כי...... מיקי

לא הייתי כאן כי...... מיקי

שלום לכל החברים הטובים.לא הייתי כאן כמה ימים מפני שלא היה לי מחשב, ורק היום קניתי חדש מיצטערת,אויי יך התגעגעתי אליכם אני החלפתי מחשב והייתי חייבת להחליף שוב שם, אל תכעסו עליי לפעמים הקטע של להחליף שם ובכלל להחליף גם את סיגנון החדר שלי זה עניין של כפייה אתם סולחים אני יודעת. שלא תהייה אי הבנה- זו אנ מיקי עם תסמונת טוראט...אז-ש ה טובה וחתימה טובה לכולם, אוהבת אותכם - מיקי

לאב

New member
היי

תהיתי באמת לאן נעלמת
על החזרה

תודה על קבלת הפנים ו,,,,, ../images/Emo9.gif

ןגמר חתימה טובה לכולכם חברים. מקווה שאני יוכל לצום, ואם לא אז לא ,חייבת לכפר על הקללות שלי.ביי - מיקי

לאב

New member
שנה טובה

אולי תשלחי לכל מי שקיללת בטעות בשנה האחרונה מכתב נחמד ומלא ברכות לאיזון? ואם הקללות שלך הן בכוון האישי ( הכוונה היא שהקללות הן לא "לכי לעזאזל" אלא "אוי איזו מכוערת את" או "איזה בגדים מכוערים יש לך") אז במכתב דוקא תכתבי מה לדעתך טוב בהם? הייתי אומרת שתצלצלי בטלפון, אבל אז אולי תתפלק עוד קללה... ובכל מקרה, שתהיה לך שנה מתוקה ושמחה

לאב- מחצי מדינה אני יבקש סליחה???

אילו ידעת כמה ניתקלתי ברחוב עם אנשים זרים שניפלטו לי קללות ובעיקר מילים מעליבות--המון אנשים . איפה אני אחפש את כולם ויבקש סליחה עכשיו?זה ממש מסע מפרך, מי שהבין שזה לא בכוונה בטח לא ממתין לסליחות שלי. בכל אופן לאלו שכן מכירים אותי וקורבים אליי גיאוגאפית אני יכולה לומר את סליחותיי, ברור שהם יגידו "שטויות מיקי יודעים שאת לא אמרת בכוונה"אבל מה עם הזרים?שטויות יהיה בסדר. בהזדמנות זו אאחל לך שנה טובה ופורייה, מלאה באושר והצלחות, וכל מה שתאחלי לעצמיך אאחל לך גם. ביי- מיקי ותודה על העיצה.

KOMA2

New member
הלוואי ואני הייתי יכולה לקלל את כל

האנשים שאני פושת ברחוב! הם מעצבנים! הם מסתכלים עלי מלמעלה עד למטה כאילו אין מחר! ברגעים כאלו אני מתחרטת בשיא הכנות שגם לי "לא מתפלקות קללות" כי זה בטח היה משחרר אותי קצת כי באופן טבעי אני לא מסוגלת אפילו לומר "אתה פוגע בי" או אתה חמור אמיתי".... צריך להסתכל על החצי כוס המלאה!

קומה? מילים כדורבנות...מיקי

כל מילה שלך אני הסכמתי איתה,כמו תמיד את אלופה בלהבין אותי...את גדולה מהחיים, וחוץ מזה את חמודה אמיתית,אם בא לך תקללי יהיה בסדר יבינו אותך. ביי חמודה - מיקי, ו...איך את תמיד מבינה אותי כל כך ????? אופס אולי את נפש תיאומה שלי? אבל רק בלי טוראט זה ממש לא הייתי מאחלת לך. ביי ממי - מיקי.

KOMA2

New member
תודה...

אני שמחה ש"קלעתי" והבנתי אותך אבל נראה לי שכל אחד רוצה לפעמים להשתחרר , לעשות משהו רע שהוא רצה לעשות כל הזמן בעיקר אדם עם חוסר ביטחון עצמי כמוני. ומי יודע? אולי אנחנו באמת נפשות תאומות? אם הגורל הפגיש אותנו פה? כנראה שלא נדע לעולם...

למעלה