לא היינו צריכים את ההקלטות של סגל כדי לדעת כמה מושחתת ורקובה מערכת המשפט כאן

marabo

Well-known member
וכמה שחייבת להיות רפורמה ענקית שם

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל לא ידענו שמנבלבליט התנגד לרפורמה כי החזיקו אותו בגרון והוא בז למערכת שהוא כל כך הגן עליה. וגם לא ידענו שביבי רצה להחליף את מנדלבליט ולמנוע ממנו מינוי בדקה ה-94 כי הוא מצא מועמד יותר נוח. זה שהמערכת מושחתת ידוע כבר מהגשת כתב אישום חסר תקדים נגד חיים רמון שהיה שר משפטים כשכתב האישום הוגש נגדו ובדיוק הייתה מחלוקת בינו לבין הנשיאה המיועדת.

marabo

Well-known member
אבל לא ידענו שמנבלבליט התנגד לרפורמה כי החזיקו אותו בגרון והוא בז למערכת שהוא כל כך הגן עליה. וגם לא ידענו שביבי רצה להחליף את מנדלבליט ולמנוע ממנו מינוי בדקה ה-94 כי הוא מצא מועמד יותר נוח. זה שהמערכת מושחתת ידוע כבר מהגשת כתב אישום חסר תקדים נגד חיים רמון שהיה שר משפטים כשכתב האישום הוגש נגדו ובדיוק הייתה מחלוקת בינו לבין הנשיאה המיועדת.
ביבי רצה לשים מועמד ראוי שחונטת המשפט המתועבת לא רצתה ולכן היא עשתה הכל כולל הכל שהמינוי של ביבי לא יעבור.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל לא ידענו שמנבלבליט התנגד לרפורמה כי החזיקו אותו בגרון והוא בז למערכת שהוא כל כך הגן עליה.
דווקא ידענו. כלומר, אני לא יודע מה התפרסם אמש בדיוק, לא האזנתי להקלטות ועדיין לא קראתי כתבות בנושא. אבל זה שמנדבליט הוחזק בגרון ידענו זה מכבר. כבר לפני כמה שנים התפרסמו הקלטות בו הוא אומר זאת במו פיו (על פרקליט המדינה דאז, שי ניצן). רק חרשים מרצון לא היו מודעים לכך עד היום.

marabo

Well-known member
דווקא ידענו. כלומר, אני לא יודע מה התפרסם אמש בדיוק, לא האזנתי להקלטות ועדיין לא קראתי כתבות בנושא. אבל זה שמנדבליט הוחזק בגרון ידענו זה מכבר. כבר לפני כמה שנים התפרסמו הקלטות בו הוא אומר זאת במו פיו (על פרקליט המדינה דאז, שי ניצן). רק חרשים מרצון לא היו מודעים לכך עד היום.
הסיפור בקלטות הוא איך כל המערכת התגייסה לבחירתו של מנדלבליט ודחיה של גרסקוף המועמד הראוי שביבי רצה.
המערכת פחדה שגרוסקוף יהיה לעומתי ורצתה במנדלבליט שאותו היא החזיקה בגרון שיעשה מה שהיא תפקד עליו.
זה הגיע לידי זה שהם הסבירו את זה אפילו לשופטי העליון שדנו בבחירה הזו והם כבר הבינו איך עליהם לשפוט
מדובר בצחנה איומה שבמדינה נורמלית היו כל המעורבים משופטי העליון ועד אחרון המעורבים יושבים היום במעצר ונחקרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הסיפור בקלטות הוא איך כל המערכת התגייסה לבחירתו של מנדלבליט ודחיה של גרסקוף המועמד הראוי שביבי רצה.
המערכת פחדה שגרוסקוף יהיה לעומתי ורצתה במנדלבליט שאותו היא החזיקה בגרון שיעשה מה שהיא תפקד עליו.
זה הגיע לידי זה שהם הסבירו את זה אפילו לשופטי העליון שדנו בבחירה הזו והם כבר הבינו איך עליהם לשפוט
מדובר בצחנה איומה שבמדינה נורמלית היו כל המעורבים משופטי העליון ועד אחרון המעורבים יושבים היום במעצר ונחקרים.
מענין. תודה על התמצות. חסכת לי לקרוא לא מעט :).
אבל לגבי המשפט השלישי שלך, לא מדובר (אם אני מבין נכון את הסיטואציה) בשאלה "איך לשפוט" אלא איך להצביע בוועדה. זה משהו אחר לחלוטין. אולי פסול, אולי לא. אפשר להתווכח על זה. אבל אם זה היה לדבר על "איך לשפוט" זה היה חמור פי כמה (גם מצד השופטים המאזינים, לא רק מצד המבקשים לשכנע).

marabo

Well-known member
מענין. תודה על התמצות. חסכת לי לקרוא לא מעט .
אבל לגבי המשפט השלישי שלך, לא מדובר (אם אני מבין נכון את הסיטואציה) בשאלה "איך לשפוט" אלא איך להצביע בוועדה. זה משהו אחר לחלוטין. אולי פסול, אולי לא. אפשר להתווכח על זה. אבל אם זה היה לדבר על "איך לשפוט" זה היה חמור פי כמה (גם מצד השופטים המאזינים, לא רק מצד המבקשים לשכנע).
זה לא היה ועדה, זה היה בדיון על המינוי בבגץ

evglev1

Well-known member
מנהל
העניין הוא ששי ניצן לא היה היחיד והוא כל כך היה מיואש מהמערכת הלאומתית שהוא ביקש מידע וייעוץ מאפי נווה בדרכים לא חוקיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
העניין הוא ששי ניצן לא היה היחיד והוא כל כך היה מיואש מהמערכת הלאומתית שהוא ביקש מידע וייעוץ מאפי נווה בדרכים לא חוקיות.
אז זה למשל חלק ממה שטרם שמעתי/קראתי בעניין :). מה זה לצורך העניין ״דרכים לא חוקוות״ אם יורשה לי לשאול (ולקצר לעצמי הליכים ;-))?

evglev1

Well-known member
מנהל
אז זה למשל חלק ממה שטרם שמעתי/קראתי בעניין :). מה זה לצורך העניין ״דרכים לא חוקוות״ אם יורשה לי לשאול (ולקצר לעצמי הליכים ;-))?
בערך כמו אתי קרייף אבל ללא המין, היה חבר של אפי נווה ופנה אליו לעזרה כי חשש שלא ייבחר כשהיה מועמד. ואפי נווה גם עדכן אותו כמו מקור מודיעיני שבגלל היותו דתי ומתנחל איילת שקד מאוד רוצה אותו, אבל ביבי עושה הכול כדי להעיף את הבית היהודי ולהכניס במקומם את הרצוג וזה יכול להשתנות. וגם מה שמארבו כתב לך זה היה תיאום בין אפי נווה למנדלבליט להפחיד את שאר חברי הוועדה שאם לא ייבחרו את מנלבליט ייקבלו יועץ משפטי שמאוד רוצה לשנות את המערכת וכדאי להם לבחור במנדלבליט כדי להסיר מעצמם את ה"איום" הזה.

certified.woke

Well-known member
באילו הקלטות מדובר?
ומיהו סגל? האם הכוונה לעמית סגל, בנו של הטרוריסט המורשע?
באיזו מדינה מניחים לבנו של טרוריסט מורשע להופיע כפרשן וכמגיש בערוץ תקשורת?
ולא רק זאת, אלא אף זאת - הוא ממשיך להפגש באופן סדיר עם הטרוריסט המורשע...

evglev1

Well-known member
מנהל
באילו הקלטות מדובר?
באף מדינה לא מונעים מפרנסה בגלל ייחוס משפחתי ואפילו בני משפחה שמבקרים אסירים בכלא שלא לדבר על אסירים משוחררים.

וקלטות תיכנס למאקו ותצפה במהדורה המרכזית של 20:00 של יום רביעי ה-4.9.2024.

certified.woke

Well-known member
באף מדינה לא מונעים מפרנסה בגלל ייחוס משפחתי ואפילו בני משפחה שמבקרים אסירים בכלא שלא לדבר על אסירים משוחררים.

וקלטות תיכנס למאקו ותצפה במהדורה המרכזית של 20:00 של יום רביעי ה-4.9.2024.
אבל להגיש חדשות ולפַרְשָׁן בערוץ צבורי?
הוא ממשיך להפגש באופן סדיר עם הטרוריסט המורשע.
היכן נשמע כדבר הזה?!

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל להגיש חדשות ולפַרְשָׁן בערוץ צבורי?
הוא ממשיך להפגש באופן סדיר עם הטרוריסט המורשע.
היכן נשמע כדבר הזה?!
גם ראש ממשלה לשעבר שמתראיין ללא סוף הוא עבריין מורשע ואסיר לשעבר.

marabo

Well-known member
באילו הקלטות מדובר?
עמית סגל הוא לא הנושא כאן ואל תסיט ותבלבל במח
במדינה נורמלית כל ראשי מערכת המשפט מהפרקליטות ומבגץ ואיילת שקד היו כעת במעצר לחקירת מינוי מנדלבליט
אבל כמובן שהגברת מיערה לא תיתן לזה לקרות.

certified.woke

Well-known member
עמית סגל הוא לא הנושא כאן ואל תסיט ותבלבל במח
במדינה נורמלית כל ראשי מערכת המשפט מהפרקליטות ומבגץ ואיילת שקד היו כעת במעצר לחקירת מינוי מנדלבליט
אבל כמובן שהגברת מיערה לא תיתן לזה לקרות.
עמית סגל הוא הנושא.
להזכירך - הטרוריסט המורשע התנקש באישים, עמד לפוצץ אוטובוסים על נוסעיהם, גרם לפציעה חמורה של חבלן משטרה, תיכנן להבעיר את המזרח התיכון.
זה לא היה מתרחש לו היה בן מעוטים...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
עמית סגל הוא הנושא.
להזכירך - הטרוריסט המורשע התנקש באישים, עמד לפוצץ אוטובוסים על נוסעיהם, גרם לפציעה חמורה של חבלן משטרה, תיכנן להבעיר את המזרח התיכון.
זה לא היה מתרחש לו היה בן מעוטים...
עמית סגל הוא "טרוריסט מורשע" ולא שמעתי?

Harrington

Well-known member
מנהל
זה עוד נסיון הסטה נאלח של שמאלני שנקלע למבוכה כי אין לו תשובה עניינית
נו שוין. אני רגיל לחרטוטים האלה כשלפעמים יש להם ביסוס כלשהו. למשל לגבי איתמר בן גביר, שהדברים כמובן לא רלוונטיים כהוא זה להיום, אבל לפחות עצם ההרשעה (המחורטטת אמנם) בעבר הרחוק נכונה. אבל על סגל? סתם המצאה חסרת כל בסיס. נשמע כמו שהרל"ב נוהג לגבי ביבי, במקום לתקוף עניינית על דברים שבאמת נכון וראוי לתקוף עליהם (וכאלה לא חסרים כידוע), ממציאים המצאות כדי לתקוף דווקא אותן. ה'השמץ בכל מחיר' במסגרת האטרף שלו גובר על כל הגיון מבחינה זו (אם מחנה הרל"ב היה מסתפק בהתקפות ענייניות על מה שבאמת נכון ומבוסס, הוא היה זוכה לתמיכה רחבה כנראה, לעומת המיעוט הזניח שהוא מייצג היום בשקריו).

למעלה