לאריאל

אוריאל, הידוע בכינוי "אוריאל המציק"

שלח מכתב שהתפרסם בעיתון. הוא אמור לפרסם את זה כאן, אבל כנראה שהוא עסוק מדי...
אוריאל, אייך?

אכן לא הספקתי... הנה הסיפור המלא

ביום רביעי שעבר יצאו כותרות העיתונים עם הסיפור על ה"מהדס" היהודי שנתפס מוכר לסוכן משטרתי ערבי מטען נפץ. לשאלת הסוכן: האם ניתן לפוצץ בזה אוטובוס? השיב: כן, בטח. ואז - נעצר. ביום חמישי ראיתי לראשונה את תמונתו... נותרתי בהלם.... ה** **** (צונזר) הזה מוכר לי! הוא היה מאבטח בעין פרת היכן שגרתי במשך שנתיים וחצי. הייתי אחראי בטחון חילוץ והצלה של ואדי קלט והוא היה המאבטח של המקום. אחותי תהילה ז"ל היתה מעבירה איתו את שעות הלילה הארוכות כדי שלא ישתעמם, כדי שישאר עירני, הם פשוט היו חברים טובים ואני לא מצליח לקלוט שדווקא הוא ינסה למכור לאוייב חומרי חבלה על מנת לפגוע בחפים מפשע... לאחר ההלם הראשוני - כתבתי מכתב למערכת ושלחתי בפקס... מתברר שפורסם. להלן המקור ומה שפורסם יש לא מעט שינויים.... (תקשורת עויינת)

Efrat*

New member
ואוו...

אני חושבת שבגידה בעם שלך, במדינה שלך זה אחד הדברים הכי מרושעים ונתעבים שיש!!! איך אפשר?! ועוד משולבת בזו צביעות של מחד להיות מאבטח של יישוב ומאידך למכור חומרי נפץ שבידיעה ישמשו להרג ישראלים.. בושה וחרפה !! וכן, הם שינו לא קצת מהמילים של אוריאל.. ונראה לי שחבל למרות שגם בעיתון הכתוב היה טוב וחריף.. [אם זה עוזר בכלל]

לאוריאל

בקשר לאחותך תהילה ז"ל הי"ד. אני איבדתי את הדוד שלי סגן מתן זגרון ז"ל הי"ד בפיגוע שהיה באריאל לפני שנה (27/10/02) לפני כחודש הייתה אזכרה 11 חודשים . כשישבתי בחדר שלו והבטתי בדברים שלו קלטתי שיש לו שם דיסק של מחשב עם כל הסיפור חיים של תהילה אחותך. כששאלתי את הדודה שלי מי זי הייתה תהילה, היא סיפרה לי שזו בחורה שעבדה בסבארו ונהרגה בפיגוע שהיה שם, ושהמשפחה שלה חברה טובה של המשפחה שלנו. אני פשוט מודה לה' שגיליתי את הפורום הזה כי יצא לי ממנו רק טוב, בזכותו נכנסתי לקשר עם בחורה שהייתה נוכחת בפיגוע שבו נהרג מתן הי"ד והיא סיפרה לי מה בדיוק היה שם, ועכשיו אתה.. אני משתתפת בצערך, ובאמת יקולל הבן אדם המז.. הזה.

Efrat*

New member
צירוף מקרים עצוב. צר לי ../images/Emo142.gif

וברוכה הבאה (או החוזרת) אל הפורום..
האם התכוונת לנופר21 או שמישהי אחרת?

Efrat*

New member
מוזמנת

לכתוב כאן על כל העולה בנפשך.. אם תרצי לספר, ולחלוק..

למעלה