לאן נעלמו לאן נעלמו בחולון בבן גוריון היו הרבה אוטובוסים של דן ישנים מישהו יודע לאן נעלמו
י י ו ס י 2 New member 16/8/04 #1 לאן נעלמו לאן נעלמו בחולון בבן גוריון היו הרבה אוטובוסים של דן ישנים מישהו יודע לאן נעלמו
צ צביקוש23 New member 16/8/04 #2 בחניון ליד מוזיאון אגד יש נכתב ע"י י ו ס י 2: לאן נעלמו בחולון בבן גוריון היו הרבה אוטובוסים של דן ישנים מישהו יודע לאן נעלמו לחץ כדי להרחיב... בחניון ליד מוזיאון אגד יש בחניון העפר ליד חניון האוטובוסים של אגד שבתוכו מוזיאון אגד ממש לי הכביש יש אוטובוס מאן של דן .
בחניון ליד מוזיאון אגד יש נכתב ע"י י ו ס י 2: לאן נעלמו בחולון בבן גוריון היו הרבה אוטובוסים של דן ישנים מישהו יודע לאן נעלמו לחץ כדי להרחיב... בחניון ליד מוזיאון אגד יש בחניון העפר ליד חניון האוטובוסים של אגד שבתוכו מוזיאון אגד ממש לי הכביש יש אוטובוס מאן של דן .
י י ו ס י 2 New member 16/8/04 #3 בחניון ליד מוזיאון נכתב ע"י צביקוש23: בחניון ליד מוזיאון אגד יש בחניון העפר ליד חניון האוטובוסים של אגד שבתוכו מוזיאון אגד ממש לי הכביש יש אוטובוס מאן של דן . לחץ כדי להרחיב... בחניון ליד מוזיאון היו הרבה לאן נעלמו
בחניון ליד מוזיאון נכתב ע"י צביקוש23: בחניון ליד מוזיאון אגד יש בחניון העפר ליד חניון האוטובוסים של אגד שבתוכו מוזיאון אגד ממש לי הכביש יש אוטובוס מאן של דן . לחץ כדי להרחיב... בחניון ליד מוזיאון היו הרבה לאן נעלמו
א איל רכניץ New member 16/8/04 #4 כן היו שם המון מכונות לפני דיי הרבה נכתב ע"י י ו ס י 2: בחניון ליד מוזיאון היו הרבה לאן נעלמו לחץ כדי להרחיב... כן היו שם המון מכונות לפני דיי הרבה זמן,כנראה שרובן נשלחו לגריטה.
כן היו שם המון מכונות לפני דיי הרבה נכתב ע"י י ו ס י 2: בחניון ליד מוזיאון היו הרבה לאן נעלמו לחץ כדי להרחיב... כן היו שם המון מכונות לפני דיי הרבה זמן,כנראה שרובן נשלחו לגריטה.